Zaps Trusselsalarm

Zaps

Zaps er et truende malwareprogram, der bruges til pengeafpresning, og som låser værdifulde data på ofrets computer. Zaps vil ikke beskadige dine filer, men vil forhindre dig i at åbne dem og bede dig om at betale en løsesum, hvis du vil have adgang til dem igen. Zaps virus løsesum note

De Ransomware-baserede infektioner kan meget vel kaldes en af de største trusler på internettet i dag. De bruger krypteringsmetoden til at tage som gidsler af ofrets filer eller skærmen på den inficerede enhed for at bede om løsesum for deres befrielse. Desværre er sikkerhedseksperterne stadig et par skridt bagefter de kriminelle, der laver så ondsindede programmer i den forstand, at der stadig ikke er nogen løsning, der kan hjælpe ofrene med at vende virkningerne af angrebet i 100 % af tilfældene. Dette er dog ikke en grund til at fortvivle, fordi der er nogle metoder, som potentielt kan hjælpe dig med at fjerne en sådan infektion og i et vist omfang håndtere dens konsekvenser. Faktisk vil vi i denne artikel give dig instruktioner om, hvordan du fjerner en nyligt rapporteret Ransomware kaldet Zaps. Du kan finde instruktionerne i den detaljerede fjernelsesvejledning nedenfor sammen med nogle forslag til, hvordan du gendanner de filer, der er blevet krypteret af denne grimme malware. Før du går videre til dem, råder vi dig dog til at læse de følgende oplysninger, da de kan være nyttige for dig og vil hjælpe dig med at beskytte din computer og data mod lignende malware-programmer i fremtiden.

Download værktøj til fjernelse affjerne Zaps

Zaps virus

Zaps-virussen er en nyligt opdaget fillåsende Ransomware-virus, der allerede har formået at låse filerne til et meget stort antal brugere. Krypteringen, der bruges af Zaps-virussen til at forsegle brugernes filer, er meget avanceret, og de fleste antivirusprogrammer opdager den ikke engang, før den er færdig.

Når først i dit system, begynder Ransomware typisk hemmeligt at scanne dit system for tilstedeværelsen af bestemte filtyper. Disse filer kan være dokumenter, billeder, lydfiler, videofiler og i nogle tilfælde endda systemfiler, som er nødvendige for driften af systemet. Når malwaren har fået de nødvendige oplysninger om, hvilke filer der er gemt på dit system, begynder den at skabe krypterede kopier af disse filer én efter én. Som følge heraf kan offeret ikke åbne eller bruge disse kopier på nogen måde, medmindre en særlig dekrypteringskode anvendes på dem. De originale filer af disse krypterede kopier bliver slettet uden brugerens viden. Så snart hele denne proces er afsluttet, vises en stor løsesum-krævende besked på skærmen og beder offeret om en løsesum-betaling i bytte for dekrypteringsnøglen.

Zaps filen

Zaps-filen kan være et hvilket som helst stykke data, som denne virus har placeret under sin avancerede kryptering. Zaps-filen kan typisk kun gendannes med dekrypteringsnøglen, men der kan være flere andre ting, du kan prøve for at gendanne dine data, selvom du ikke har den nøgle.

Zaps filvirus

Beskeden om løsesum angiver typisk de betingelser, under hvilke hackerne lover at sende dig den nødvendige dekrypteringsnøgle til gendannelse af dine filer. Oftest skal en vis sum penge (typisk anmodet om i BitCoins) sendes til skurkene, før du får nøglen. Hvis der ikke betales, truer hackerne med at ødelægge den nøgle og derved få dig til permanent at miste adgangen til dine filer. Dette gøres normalt for at skræmme ofrene og få dem til at gå i panik for at forhindre dem i at søge en rationel tilgang til Ransomware-angrebet. At lade dig selv gå i panik er dog det værste, du kan gøre, hvis du er blevet angrebet af Zaps, fordi når du handler ud fra frygt og frustration, er der større sandsynlighed for, at du bliver narre af skurkene i stedet for at løse problemet . Derudover garanterer betalingen af løsesum ikke, at du rent faktisk modtager den nødvendige nøgle til at afkode dine data. De kriminelle kan simpelthen ikke sende det til dig og forsvinde med pengene, som de ofte gør med mange af ofrene. Det er derfor vores forslag er at prøve andre metoder som dem i fjernelsesguiden ovenfor og prøve at fjerne Zaps og Ijrg på egen hånd i stedet for at risikere dine hårdt tjente penge ved at tilbyde dem til nogle anonyme skurke.

Download værktøj til fjernelse affjerne Zaps

Lær at fjerne Zaps fra din computer

Trin 1. Slet Zaps via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Zaps Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Zaps Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Zaps Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Zaps Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Zaps Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Zaps ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Zaps Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Zaps Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Zaps Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Zaps Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Zaps Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Zaps Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Zaps Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Zaps Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Zaps Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Zaps Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Zaps Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Zaps Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.