Yzaq Trusselsalarm

Yzaq virus

Yzaq-virussen er en ny malware, der holder dine vigtigste filer som gidsler, indtil du giver efter for et krav om løsesum. Den snigende virus viser typisk en meddelelse om løsesum-betaling umiddelbart efter låsning af dine data med en kompleks kryptering. Hvad mere er, er Yzaq-virussen en særlig snedig malware, der kan forplante sig gennem alle former for onlineindhold. Følgelig kan selv et enkelt uagtsomt klik på en fristende annonce, pop-up, e-mail eller link hurtigt udsætte dig for ransomware-trusler af denne art (Wsuu, Wspn). Infektionen opstår typisk øjeblikkeligt og uden synlige symptomer. Når den først er i systemet, koder den snigende data, der er gemt på computeren, og anvender en kompleks algoritme til hver fil. Denne algoritme kan kun dekrypteres med en unik dekrypteringsnøgle, som hackerne har.

Yzaq

Krypteringen, der bruges af Yzaq til at forsegle de målrettede filer, er meget kompleks og fortsætter, selv efter at virussen er blevet renset. Denne lumske trussel tilhører kategorien ransomware, og ifølge de oplysninger, vi har, har den allerede krævet en række ofre. Hvis du læser dette, er der en stor chance for, at dine filer er blevet krypteret med Yzaq. Vi har dog skitseret en trin-for-trin fjernelsesvejledning nedenfor, der kan hjælpe dig med at fjerne ransomwaren og muligvis gendanne nogle af dine utilgængelige data. Inden du fortsætter, skal du dog sørge for at sætte dig ind i detaljerne ved ransomware-infektioner for bedre at bekæmpe den, der har taget dine data som gidsler.

Download værktøj til fjernelse affjerne Yzaq

.Yzaq

Ved kryptering bliver dine filer markeret af Yzaq virus med en .Yzaq filtypenavn. Denne udvidelse tjener som en begrænsning af din dataadgang, hvilket gør filerne uigenkendelige for dit system og nogen af de softwareprogrammer, du har installeret der. Desværre er udseendet af .Yzaq-udvidelsen til dine filer typisk det eneste synlige signal om et ransomware-angreb. Denne udvidelse repræsenterer en grundlæggende ændring i dine filers struktur, hvilket gør dem ulæselige. Når du ser sådanne filer, betyder det, at den ransomware, der har kompromitteret din computer, allerede har ændret filerne dybtgående, og kun den rigtige dekrypteringsnøgle kan vende denne kryptering, og gendanne dine filer til deres oprindelige tilstand.

Yzaq forlængelse

Yzaq-udvidelsen er en unik dataudvidelse, der er tilføjet til hver fil, der er krypteret af Yzaq-ransomwaren, den forhindrer software i at få adgang til filen og kan ikke fjernes eller ændres manuelt, før en tilsvarende dekrypteringsnøgle dekrypterer den. Det er dog ikke tilrådeligt at betale løsesummen for dekrypteringsnøglen, da det ikke garanterer, at offeret vil modtage nøglen fra cyberkriminelle. Der er også en betydelig risiko for, at den medfølgende nøgle kan fejle og efterlade dine data forseglet. Derfor er det en klogere fremgangsmåde at spare dine penge og fokusere på at fjerne kilden til Yzaq-udvidelsen (i dit tilfælde Yzaq ransomware) fra systemet. Dette kan være en overvældende opgave, men det er afgørende for sikker og normal funktion af din maskine.

Yzaq Ransomware

Hvis du vil fjerne Yzaq ransomware, kan en omfattende manuel vejledning eller et pålideligt anti-malware-program med succes eliminere truslen. Udryddelse af malwaren fører dog ikke umiddelbart til filgendannelse. Du har muligvis brug for yderligere ressourcer, såsom personlige sikkerhedskopier, systemfiludtrækning eller professionel hjælp, for at gendanne dine filer til deres prækrypteringstilstand. Desværre er der ingen garanterede resultater, men det er afgørende ikke at give efter for kravet om løsesum. Ved ikke at betale løsesummen afskrækker du dybest set operatørerne af Yzaq ransomware fra at afpresse penge med deres ondsindede fillåsning og løsesum-krævende ordning.

Download værktøj til fjernelse affjerne Yzaq

Hvad er Yzaq fil?

En Yzaq-fil er i det væsentlige enhver standardfil på din computer, der er blevet kodet af Yzaq ransomware. Disse filer kan have forskellige formater, herunder billeder, multimediefiler eller arbejdsrelaterede dokumenter. Uanset deres type, låses filerne af ransomwaren og bliver utilgængelige for nogen software på dit system. På trods af dens krypterede tilstand er Yzaq-filen ikke skadelig i sig selv; det kan ikke udbrede ransomware-infektionen eller påføre dit system yderligere skade. Det er blot en fil, der er låst via en kompleks krypteringsalgoritme, der afventer den korrekte dekrypteringstilgang for at blive gendannet til sin oprindelige tilstand.

Lær at fjerne Yzaq fra din computer

Trin 1. Slet Yzaq via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Yzaq Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Yzaq Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Yzaq Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Yzaq Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Yzaq Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Yzaq ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Yzaq Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Yzaq Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Yzaq Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Yzaq Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Yzaq Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Yzaq Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Yzaq Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Yzaq Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Yzaq Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Yzaq Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Yzaq Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Yzaq Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.