Yjqs Trusselsalarm

.Yjqs

Ved hjælp af en ny virus kaldet .Yjqs forsøger hackere at afpresse webbrugere for at give dem deres penge. .Yjqs tilhører typen af malware kendt som ransomware og betragtes som en af de grimmeste computertrusler, du kan støde på.

Det er også meget mere sofistikeret end en almindelig virus, så de problemer, det kan forårsage, kan være meget mere alvorlige. Hvis en sådan trussel inficerer din maskine, er det meget sandsynligt, at du bliver blokeret fra at få adgang til skærmen på din enhed eller de data, der opbevares på computeren. Dette gøres for at give hackere, der kontrollerer ransomwaren, mulighed for at afpresse deres ofre til at betale en løsesum, hvis de ønsker at genvinde adgangen til deres filer. De viser typisk en skræmmende meddelelse om løsesum og giver en kort deadline, hvorefter de truer med at holde enheden eller dens data låst for altid.

Normalt anvendes en kompleks krypteringsalgoritme, når en ransomware-virus målretter mod filerne inde i pc'en. At håndtere denne kryptering kan være meget udfordrende og nu altid vellykket. I de næste linjer vil vi dog tilbyde dig nogle alternative løsninger, som kan hjælpe dig med at fjerne den grimme infektion og måske gemme dine filer.

Download værktøj til fjernelse affjerne Yjqs

.Yjqs virus

.Yjqs-virussen spredes via forskellige vildledende kilder såsom vildledende links, filer eller vedhæftede filer i e-mails, websteder med legitimt udseende, spam og endda i en kombination med trojanske hestevirus. Forureningen med .Yjqs-virussen sker normalt, når brugere klikker på en sådan sender og dermed ubevidst aktiverer malwaren.

.Yjqs følger en bestemt dagsorden og målretter mod filerne, der findes på computeren. Den infiltrerer alle harddiske og søger efter bestemte filtyper, som senere bliver krypteret med en meget kompleks algoritme. Denne ransomware er det, der er kendt som en kryptovirus og er en af de mest brugte typer ransomware. Hovedmålene for dets angreb er normalt forskellige dokumenter, billeder, arbejdsfiler, lydfiler, videoer, arkiver og måske endda visse systemfiler, der bliver låst med en kryptering og dermed bliver utilgængelige for offeret.

En særlig dekrypteringsnøgle genereres dog på hackernes server, og med dens hjælp kan de berørte filer vende tilbage til normalen. Svindlerne vil selvfølgelig ikke give dig den nøgle gratis. De vil hensynsløst afpresse dig til at betale det beløb, de vil have.

Udover filkrypteringstypen identificerer sikkerhedseksperter også skærmlåsende ransomware samt ransomware til smartenheder. Disse to typer påvirker ikke dine data og placerer i stedet en løsesum i fuld skærm på skærmen på din tablet eller smartphone og forhindrer dig igen i at få adgang til dine ikoner og menuer, medmindre du betaler en løsesum. Fra alle de tre kategorier er den filkrypterende ransomware dog den sværeste at modvirke, fordi frigivelse af filerne fra den ondsindede kryptering sjældent kan garanteres.

.Yjqs-filen

Desværre er der indtil videre ingen universel løsning, der kan give en 100 % effektiv gendannelse fra .Yjqs filkrypteringen. Dette gør .Yjqs filkrypteringen ekstremt vanskelig at håndtere, mest fordi det ofte er uundgåeligt at miste nogle af dine data.

Download værktøj til fjernelse affjerne Yjqs

Du kan selvfølgelig tage risikoen og give de kriminelle dine penge med håb om, at de sender dig den lovede dekrypteringsnøgle. Om dette virkelig vil ske, er dog nogens gæt. Svindlerne kan bede om flere penge, de kan sende dig en nøgle, der ikke virker eller simpelthen forsvinde uden at sende dig noget.

Andre alternativer, som ikke kræver dine penge, og som du måske gerne vil overveje, inkluderer at bruge dine egne filsikkerhedskopier eller sikkerhedskopier af systemet, hvis de er tilgængelige. Til denne metode skal du dog fjerne .Yjqs fra computeren, før du forsøger at tilslutte en sikkerhedskopikilde. Ellers kan ransomware også kryptere din backupkilde og virkelig efterlade dig uden nogen data. Det er også en mulighed at kontakte en professionel, men før du gør det, foreslår vi, at du prøver instruktionerne i fjernelsesguiden nedenfor eller bruger det professionelle .Yjqs-fjernelsesværktøj til at scanne din computer og fjerne de skjulte ransomware-scripts. Du kan også undersøge forskellige blogs, fora og andre alternative metoder eller dekrypteringsværktøjer, som kan hjælpe dig med at minimere virkningerne af angrebet.

Lær at fjerne Yjqs fra din computer

Trin 1. Slet Yjqs via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Yjqs Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Yjqs Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Yjqs Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Yjqs Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Yjqs Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Yjqs ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Yjqs Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Yjqs Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Yjqs Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Yjqs Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Yjqs Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Yjqs Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Yjqs Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Yjqs Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Yjqs Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Yjqs Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Yjqs Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Yjqs Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.