Trussel Venus

Venus Ransomware

Venus løsepengenotat

I de kommende afsnit vil brugere, der har haft den uheld at lære en virus kaldet Venus Ransomware at kende, få al information om det. Dette frygtelig ondsindede program er blevet karakteriseret som en standard fil-krypterende Ransomware-version. Den førnævnte ondsindede kategori omfatter alle de onlinetrusler, der er i stand til at inficere din enhed uden dit samtykke og efter det – få adgang til og kryptere de filer, de har konkluderet, er vigtige for dig på en eller anden måde. Når alle disse filer er blevet krypteret med Venus Ransomware , modtager offerbrugeren en skræmmende besked. Normalt indeholder meddelelsen, som virussen genererer, instruktioner om, hvordan den anmodede løsesum for de kaprede data skal betales. Hvad mere er, kan de berørte brugere blive truet med, at hvis det krævede beløb ikke betales rettidigt eller fuldt ud, vil hackerne, der udnytter denne forfærdelige virus, IKKE give dem adgang til de utilgængelige data igen.

Download værktøj til fjernelse affjerne Venus

Ransomware-virus fungerer normalt som følger:

Sådanne ondsindede programmer som Venus, Tuis, Powz ligner ikke nogen andre malware-versioner, og det er den ultimative kendsgerning om dem. Det er muligt, at det er sådan og derfor, de er blevet de mest forfærdelige pc-trusler, der nogensinde har eksisteret på nettet. En anden meget vigtig detalje om dem er, at Ransomware næsten aldrig opdages af noget almindeligt anti-malware-værktøj. Måske er det sådan, fordi disse ondsindede programmer faktisk ikke automatisk viser deres ondsindede ansigt. For eksempel, hvad Venus Ransomware er i stand til at gøre, er IKKE at skade din enhed direkte. Det opretter bare kopier af alle data, som det krypterer, og sletter derefter originalerne, hvilket gør dig ude af stand til at åbne disse filer. Desuden er der normalt ingen symptomer fra en sådan ondsindet proces, og det er derfor ikke synligt til at begynde med. I nogle ekstremt sjældne tilfælde kan den usædvanligt intensive brug af systemressourcer som CPU/RAM give infektionen væk. For at toppe det hele skal du huske på, at selve krypteringsprocessen først blev introduceret udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager. Ikke desto mindre har skaberne af Ransomware fundet på en måde at bruge det ulovligt til afpresning og personlig vinding.

.Venus-fildistributionen

Hvis du rent faktisk overvejer at betale den krævede løsesum, vil vi gerne minde dig om, at online-kriminelle bag denne .Venus-filvirus virkelig ser frem til at få dig til at gøre det. De vil have dig til at tro, at dette er din eneste tilgængelige mulighed.

Venus-filen ransomware

Hvad du også skal vide om processen med at betale løsesum er, at der normalt er en deadline, og en foretrukken valuta er også nævnt – typisk Bitcoins. Denne online betalingsform er blandt andet kendt for at være absolut usporbar. Det er den måde, hvorpå sådanne kriminelle vil forsøge at undgå at blive fanget, og desværre lykkes de i de fleste tilfælde med deres forsøg på at gøre det.

Download værktøj til fjernelse affjerne Venus

På trods af det, hvad der er vigtigere, når vi taler om Ransomware, er, at selv betalingen af den krævede løsesum måske ikke hjælper ofrets brugere, og de modtager muligvis ikke nogen dekrypteringsløsning. Derfor er vores råd til dig at undersøge alle de tilgængelige muligheder først og først derefter tage beslutningen om, hvorvidt du er villig til at risikere både dine penge og dine filer (betale løsesummen), eller blot de allerede kaprede data (sig nej til at betale hackerne). Vi har en lille ting, der kan hjælpe dig med at bekæmpe Venus Ransomware: vi har vedhæftet en testet fjernelsesvejledning her, for at hjælpe dig med at forsøge at fjerne denne forfærdelige infektion fra din pc. Det er dog ikke en mirakelbehandling, og du skal ikke forvente, at den nødvendigvis gemmer dine filer og håndterer virussen automatisk.

Hvordan bliver Ransomware distribueret?

Hvad mere er, råder vi dig til at forsøge at vedligeholde din pc i den bedst mulige stand, da forebyggelse er det eneste, der altid hjælper mod trusler såsom Venus Ransomware. Forebyggelse er primært:

 • Til at begynde med skal du til enhver tid kun besøge velrenommerede websteder. Undgå alle de webplaceringer, der ikke er helt troværdige, og stol på din mavefornemmelse.
 • Vær altid ekstremt forsigtig, når det kommer til alle former for SPAM. I det generelle tilfælde rejser Ransomware-virus via e-mails (og kontaminerede chatbeskeder på sociale medier). Det er ganske enkelt: Klik ikke på mistænkelige links eller download (eller åbn) lyssky vedhæftede filer.
 • For at konkludere, her er det vigtigste aspekt af forebyggelse – sikkerhedskopiering af dine filer. At lære altid at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data er den vane, du skal lære dig selv. Kun dette kan tilstrækkeligt minimere eventuelle risici, når det kommer til Ransomware.

Lær at fjerne Venus fra din computer

Trin 1. Slet Venus via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Venus
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Venus
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Venus
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Venus
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Venus
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Venus ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Venus
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Venus
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Venus
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Venus
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Venus
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Venus
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Venus
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Venus
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Venus
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Venus

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Venus
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Venus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.