Trigona Ransomware Trusselsalarm

Trigona Ransomware

En ny farlig virus kaldet Trigona Ransomware, der bruger en kompleks krypteringsalgoritme, er for nylig blevet rapporteret af en række cybersikkerhedsprofessionelle. Trigona Ransomware tilhører den berygtede ransomware-kategori af computerinfektioner.

En af de bedste måder, du kan beskytte de personlige filer, du har på din computer mod uautoriseret adgang, er ved at kryptere dem – dette gør dataene utilgængelige for alle, der ikke har den unikke dekrypteringsnøgle til datakrypteringen, hvilket er det eneste, der kan gøre filerne tilgængelige igen.

Samlet set er datakrypteringsprocessen en meget nyttig og effektiv metode til filbeskyttelse. Der er dog en malwarekategori kaldet ransomware, der formodes at tvinge sine ofre til at udstede en løsesumsbetaling til hackerne bag malwareangrebene, og en af underkategorierne af ransomware kendt som cryptoviruses er kendt for at bruge krypteringsprocessen mod sine ofre.

Download værktøj til fjernelse affjerne Trigona Ransomware

Når den lumske malware kommer ind på den målrettede brugers computer, laver den en liste over alle filer, der potentielt kan være vigtige for dens offer, og bruger derefter en avanceret krypteringskode til at blokere enhver adgang til dem. Nøglen til krypteringen holdes naturligvis af skaberne af ransomware cryptovirus, og det er denne nøgle, der er genstand for afpresning chikane, som skal følge umiddelbart efter krypteringsprocessen er afsluttet, og de målrettede filer ikke længere kan åbnes gennem almindelige midler.

Trigona Ransomware virus

Trigona Ransomware-virussen er afhængig af en sofistikeret krypteringsalgoritme til at nægte ofrene adgang til deres filer. Derudover, mens det er travlt med at kryptere dine data, er Trigona Ransomware-virussen notorisk snigende og næsten umulig at opdage.

Og når først brugerens data er forseglet af kryptering af det ondsindede malware-program, er det følgende generering af et stort banner på skærmen på den inficerede maskine – banneret fortæller computerens administrator, at der kræves en betaling for at genskabe den utilgængelige data. Dette er præcis, hvordan den nyligt opdagede og rapporterede Trigona Ransomware ransomware virus virker. Denne nye infektion er endnu en tilføjelse til den allerede meget store malware-familie kendt som ransomware, og hvis du her søger hjælp mod det, kan du finde nogle potentielt nyttige tips i guiden, som du vil se næste gang.

Trigona Ransomware fildekryptering

Der er flere mulige muligheder for Trigona Ransomware-fildekrypteringen, på trods af hvad hackerne vil have dig til at tro. Men sandheden er, at der ikke er nogen enkelt idiotsikker løsning til Trigona Ransomware-fildekrypteringen, der vil fungere i hvert eneste tilfælde af infektion.

At betale den krævede løsesum er noget, som mange brugere kan overveje, især hvis de filer, der er taget som gidsler, har stor betydning for brugernes arbejde eller uddannelse, eller hvis de har høj sentimental værdi. Vi er ikke her for at fortælle dig, hvad du skal gøre, men vi skal fortælle dig fakta, og en af disse fakta er, at du ikke kan stole fuldt ud på alt, hvad hackerne fortæller dig og lover dig i deres løsesumseddel.

Download værktøj til fjernelse affjerne Trigona Ransomware

Du kan betale dem og ikke få nogen dekrypteringsnøgle eller andre metoder til at gendanne dine filer til gengæld. Dette er grunden til, at du måske i stedet vil overveje at rense din computer fra Trigona Ransomware ved hjælp af instruktionerne, der tilbydes her, og derefter forsøge at gendanne dine filer på egen hånd via metoder, der er alternative til løsesumsbetalingen. Nogle sådanne metoder kan du finde i den tilføjede dekrypteringssektion, som vi har inkluderet i vejledningen. Desværre kan vi love ingen mirakler, og du vil muligvis stadig ikke være i stand til at gendanne alle data, selv efter at have gennemført hvert trin. Du bør dog i det mindste klare at fjerne Trigona Ransomware, hvilket er vigtigt, hvis du vil være sikker på, at ikke flere filer på din computer bliver krypteret.

Lær at fjerne Trigona Ransomware fra din computer

Trin 1. Slet Trigona Ransomware via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trigona Ransomware Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trigona Ransomware Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trigona Ransomware Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trigona Ransomware Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trigona Ransomware Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Trigona Ransomware ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trigona Ransomware Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trigona Ransomware Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trigona Ransomware Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trigona Ransomware Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trigona Ransomware Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trigona Ransomware Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trigona Ransomware Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trigona Ransomware Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trigona Ransomware Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trigona Ransomware Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trigona Ransomware Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trigona Ransomware Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.