Trussel Taoy

Taoy virus

Taoy-virussen er et relativt nyt medlem af skurkeklubben – familien af ​​ransomware-trusler som Yyza og Yytw, der specialiserer sig i at holde dine dyrebare personlige filer som gidsler. Denne trussel kan finde vej ind i dit system gennem forskellige ruter, såsom de spam-e-mails, vi alle elsker at hade, klikbare annoncer, der virker for gode til at være sande, eller endda takket være en anden virus, der har efterladt en bagdør. Uanset hvordan Taoy-virussen har sneget sig ind, kan eftervirkningerne af dens angreb være ødelæggende, da de ofte ikke kan vendes. Virussen bruger førsteklasses krypteringsmetoder til at kryptere dine filer, indtil de er ulæselige, og ingen software kan afkode dem uden den rigtige nøgle, som er i hænderne på de skurke, der lancerede angrebet.

Taoy

I den hurtige verden af ​​internettrusler bliver ransomware-taktik smartere dag for dag, og Taoy er et frisk eksempel, der sender kuldegysninger ned ad ryggen på sine uheldige ofre. Denne ransomware er et stykke ulovlig software, der er så sofistikeret, at den bruger en speciel krypteringsproces til at låse dig ude af dine filer. Taoy har en særlig affinitet for at gå efter dine dokumenter, videoer og billeder, ved udmærket, hvor vigtige disse er for dig. Efter at have forvrænget filerne til ukendelighed, serverer den pænt en løsesum, der forklarer omfanget af angrebet og det nøjagtige beløb, som operatørerne af malwaren kræver i bytte for at sende en dekrypteringsnøgle til dine data.

Download værktøj til fjernelse affjerne Taoy

.Taoy

Hvis du er blevet ramt af krypteringen af ​​.Taoy-filer og føler, at du er i klemme, er den dårlige nyhed, at du normalt har brug for en specifik nøgle fra hackerne for at få dine filer tilbage. Men dette er ikke det eneste alternativ. Du kan prøve forskellige metoder til at genvinde nogle af dine .Taoy-data, selv uden den undvigende dekrypteringsnøgle. Ved at beslutte ikke at betale løsesummen beholder du ikke kun dine hårdt tjente penge, men gør heller ikke cyberkriminelle bag løsesummen rigere. Husk, disse fyre er ude efter dine penge, og når de først har dem, hvem siger, at de vil holde sig til deres ord og sende dig nøglen? Så tænk dig godt om, før du skiller dig af med dine penge, da der ikke er nogen garanti for, at du får noget tilbage.

Taoy forlængelse

Så du har disse .Taoy-udvidelser, der dukker op over hele din harddisk, og du sidder fast, ikke? Det ser ud til, at ud over at betale for den undvigende dekrypteringsnøgle, er dine muligheder for at fjerne .Taoy-udvidelsen og hente dine låste filer ret begrænsede. De skyggefulde tal bag ransomware-banken om dette faktum for at skræmme dig til at betale op. De kan smide trusler om at miste dine data for altid, hvis du ikke overholder deres krav. Åh, og lad os ikke glemme de tikkende ur-taktik, de bruger til at få dig til at skynde dig at betale. Men ærgr dig ikke! Hvis du ikke har til hensigt at betale løsesummen, kan du få fat i en pålidelig fjernelsesvejledning og en velrenommeret antivirussoftware til at tackle .Taoy-udvidelsen direkte.

Taoy Ransomware

Desværre diskriminerer den berygtede Taoy ransomware ikke. Det kan være målrettet mod din bedstemor, teenageren ved siden af ​​eller endda den største virksomhedsgigant i byen. Selv de mest afslappede internetsurfere kan finde sig selv i grebet af ransomware-cyberskurkene. Så myten om, at ransomware-operatører kun sigter efter store fisk, kan nemt blive knust. I virkeligheden, hvis du er online, er du et potentielt mål. Når først du er kommet på kompromis, står du tilbage med et svært valg at træffe – enten betaler du den krævede løsesum for at få dine data tilbage eller begiver dig ud på en kedelig rejse mod alternative gendannelsesløsninger. Vores forslag som din første forsvarslinje er at dykke ned i vores gratis guide til fjernelse af Taoy ransomware på denne side og se, om det kan spare dig for dine penge.

Download værktøj til fjernelse affjerne Taoy

Hvad er Taoy fil?

Hvis du vil åbne dit yndlingsbillede eller et arbejdsdokument, men alt du ser er en Taoy-fil, du ikke kan få adgang til, så er det Taoy-ransomwarens arbejde. Denne malware har taget dine data som gidsler og forvandlet dem til et ubrugeligt stykke information. Forestil dig en bog, du ikke kan åbne, eller et tv-program, du ikke kan se – den er der bare, men du kan ikke bruge den. Din Taoy-fil eksisterer stadig i dets originale format, uanset om det er et billede, et dokument eller en video, men den er blevet lukket af filkrypteringskoden fra Taoy ransomware. Den eneste måde at vende disse ikke-funktionelle data tilbage til sin normale tilstand er at få fat i det rigtige dekrypteringsværktøj eller udforske guiden nedenfor.

Lær at fjerne Taoy fra din computer

Trin 1. Slet Taoy via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Taoy
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Taoy
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Taoy
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Taoy
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Taoy
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Taoy ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Taoy
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Taoy
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Taoy
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Taoy
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Taoy
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Taoy
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Taoy
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Taoy
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Taoy
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Taoy

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Taoy
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Taoy

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.