Trussel Qqpp

*Qqpp er en variant af Stop/DJVU. Kilde til krav SH kan fjerne den.

Qqpp

Qqpp er en Ransomware fillåsende virus, der har til formål at nægte dig adgang til dine mest værdifulde filer. Målet for de cyberkriminelle bag denne virus er at bede dig om en pengebetaling, som du skal foretage, hvis du nogensinde vil være i stand til at gendanne dine data.

Dette indlæg indeholder information og fakta om Qqpp – en meget ondsindet Ransomware-cryptovirus. Det typiske for repræsentanterne for Ransomware-truslerne er, at de fleste programmer af denne type kan forhindre ofret i at åbne deres egne filer ved at bruge en meget avanceret krypteringskode. Når et sådant ondsindet program formår at kryptere alle de data, der er gemt på den inficerede computer, genererer det normalt en skræmmende besked, der informerer den målrettede bruger om behovet for at betale en løsesum til de online-kriminelle bag infektionen i bytte for dekrypteringskoden til deres filer . Inde i denne meddelelse kan der typisk angives visse transaktionsretningslinjer, der er til for at forklare offeret præcis, hvordan den krævede pengebetaling skal gennemføres. Derudover får brugerne almindeligvis at vide, at i tilfælde af at de påkrævede løsepenge ikke bliver betalt i tide, vil cyberkriminelle ødelægge den dekrypteringsnøgle, der er nødvendig for fildekrypteringen, og vil efterlade dem utilgængelige for evigt. Hvis du tilfældigvis er blandt de uheldige brugere, der har fået deres pc invaderet af en virus som Qqpp eller .Qqpp, anbefaler vi stærkt, at du læser de næste linjer og også tager et kig på Removal Guide, der er vedhæftet i slutningen af artiklen.

Download værktøj til fjernelse affjerne Qqpp

Qqpp virus

Qqpp-virussen er en af de mest sofistikerede former for malware, der anvender en avanceret krypteringsalgoritme til at blokere al adgang til ofrenes filer. Qqpp-virussen vil ikke tillade dig at gendanne nogen af dine filer, medmindre du sender de anmodede løsepenge til dens skabere.

Ransomware-virus kan være ret forskellige fra andre typer system-malware, hvilket også er en af grundene til, at de i øjeblikket er et så væsentligt problem. En kritisk kendsgerning, som webbrugere skal være opmærksomme på, når de taler om denne slags virus, er, at de fleste pc-beskyttelsesprogrammer ikke ville være effektive nok mod det ondsindede program. For alle, der undrer sig over, hvorfor din systembeskyttelsessoftware muligvis ikke er i stand til at opdage Ransomware – grunden er, at denne type virus faktisk ikke vil skade noget på din computer. Normalt er kryptering ikke en skadelig teknik – ondsindetheden kommer fra den faktiske måde, den bruges af Ransomware. De berørte filer ødelægges ikke, men bliver simpelthen gjort utilgængelige for dem, der ikke har dekrypteringsnøglen til at låse dem op. Den nøgle besiddes af hackerne, og de afpresser hensynsløst ofrene til at betale en løsesum for at få den.

Qqpp filkrypteringen

Qqpp filkrypteringen er en krypteringsalgoritme af militær kvalitet, som ikke kan brydes af nogen konventionel software. I de fleste tilfælde, medmindre du har nøglen til Qqpp filkrypteringen, vil du ikke være i stand til at få adgang til de filer, som virussen har låst.

Qqpp filkrypteringen er meget kompleks og kan endnu ikke dekrypteres.

Du har måske indset, at meddelelsen om løsesum, som virussen har vist på din skærm, indeholder en instruktion om, at løsesummen skal omsættes i bitcoins. Som forventet er der en rigtig god grund til det. Denne specifikke kryptovaluta er absolut en af de mest populære online betalingsvarianter og er meget brugt som en alternativ betalingsmetode. En særlig attraktiv kvalitet ved bitcoins er det faktum, at denne online valuta er mere eller mindre umulig at få sporet. Dette betyder normalt, at så snart du foretager overførslen, er der ret lille sandsynlighed for, at de cyberkriminelle vil blive fulgt og straffet.

Download værktøj til fjernelse affjerne Qqpp

Denne lille, men vigtige specifikation burde bestemt være mere end nok til at holde dig tilbage fra at gennemføre den krævede løsesumsbetaling til hackerne. Og i betragtning af, at gendannelsen af dine krypterede filer ikke er garanteret på nogen måde, vil du dybest set risikere at smide dine penge væk uden selv at vide, om du får en dekrypteringsnøgle eller ej. Det er grunden til, at vi stærkt anbefaler, at du overvejer dine muligheder, før du efterkommer cyberkriminelles anmodninger. For eksempel er den vedhæftede Removal Guide for Qqpp nedenfor udviklet til at hjælpe dig med at forsøge at gendanne dine låste filer fra systemsikkerhedskopier. En liste over dekrypteringsværktøjer, oprettet til at afkode Ransomware, er tilgængelig for dig i guidemanualen, derfor bør du også tjekke den ud.

Lær at fjerne Qqpp fra din computer

Trin 1. Slet Qqpp via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Qqpp
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Qqpp
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Qqpp
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Qqpp
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Qqpp
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Qqpp ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Qqpp
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Qqpp
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Qqpp
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Qqpp
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Qqpp
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Qqpp
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Qqpp
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Qqpp
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Qqpp
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Qqpp

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Qqpp
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Qqpp

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.