Pay2Key Advarsel om trussel

Ransomware er en utrolig farlig og udbredt kategori af pc-vira, og det værste ved det er det faktum, at der i øjeblikket stadig ikke er nogen fuldt effektive metoder til håndtering af denne form for infektioner. Der er flere forskellige typer Ransomware såsom skærm-lockers, cryptoviruses og leakware, men i dagens artikel vil vi kun fokusere på den mest problematiske af dem – den berygtede cryptovirus-underkategori. En for nylig frigivet cryptovirus Ransomware vil være hovedemnet for de følgende linjer. Dets navn er Pay2Key Ransomware, og selvom det er en ret ny infektion, der ikke har eksisteret for længe, er antallet af computere, der er inficeret af det, allerede ret betydeligt, idet flere og flere maskiner byder på denne snigende virus hver dag.

Pay2Key Ransomware

Pay2Key ransomware er en typisk repræsentant for den filkrypterende Ransomware-familie – en kategori af trusler, der er kendt for deres evne til at kryptere alle data fra deres ofre. Når filerne er krypteret, kræver Pay2Key ransomware, at du betaler penge til dets skabere for den private dekrypteringsnøgle.

Download værktøj til fjernelse affjerne Pay2Key

Den typiske ting ved kryptovirus som Pay2Key er, at de bruger kryptering til at låse det målrettede offers personlige filer, så deres data ikke ville være tilgængelige uden en nøgle, som kun cyberkriminelle, der kontrollerer virussen, har. Når alle data er blevet lagt under virusets krypteringskode, ville brugeren naturligvis blive afpresset til at foretage en pengeoverførsel til hackeren. Hvis den krævede løsesum ikke bliver betalt, trues offeret med at miste adgangen til deres filer for godt, da nøglen, som hackeren har, ofte er den eneste metode til at gendanne dataene. Dette betyder imidlertid ikke, at betaling kan garantere gendannelsen af filerne. Mange, der havde valgt at betale, har til sidst ikke haft nogen mulighed for at genvinde adgangen til de forseglede dokumenter, da hackerne har nægtet at sende nøglen. Sådanne tilfælde er almindelige, og selvom det stadig skal siges, at sådanne cyberkriminelle i de fleste tilfælde giver deres ofre nøglen ved betaling, er muligheden for, at tingene går den forkerte vej, hvis man tager denne fremgangsmåde ret reel. Det er bare tilrådeligt at gå direkte til betalings "løsningen" med det samme, hvis dine data er blevet låst af Pay2Key Ransomware. Her har vi muligvis en alternativ vej ud af dette for dig, og selvom vi ikke kan love dig succes, er det stadig bedre at først prøve den metode, vi foreslår, da den ikke koster dig nogen penge.

I guiden på denne side kan du finde instruktioner om fjernelse af Pay2Key. Brug dem til at slippe af med malware, og kig derefter på afsnittet om filgendannelse. Følg trinene, og prøv de foreslåede metoder for at se, om de fungerer for dig. Desværre, som vi allerede nævnte, kan gendannelsen af dine filer ikke garanteres, uanset hvilken fremgangsmåde du vælger at følge. Men hvis du stadig overvejer betalingsmuligheden, skal du være forberedt på muligheden for at miste dine penge til hackerne uden faktisk at modtage en dekrypteringsnøgle, der giver dig adgang til dine filer igen. Hvis du virkelig har brug for de forseglede data, og ingen anden mulighed har fungeret for dig indtil videre (og der ikke er nogen alternativer tilbage), kan du altid prøve løsepenge transaktionsvarianten (selvom vi fraråder det).

Download værktøj til fjernelse affjerne Pay2Key

Pay2Key-filen

Pay2Key-filen er en utilgængelig fil, der er låst af denne virus, og typisk er den eneste måde at låse den op gennem den matchende dekrypteringsnøgle. Krypteringsnøglen til filen Pay2Key er ejet af hackerne, og de siger, at de kun vil give den til dig, hvis du sender dem nogle penge.

Virus, der falder ind under Ransomware-cryptovirus-kategorien, er kendt for deres snigende og manglende symptomer under krypteringsprocessen. At opdage en sådan trussel er kan være meget udfordrende, da i de fleste tilfælde er de eneste potentielle røde flag, som en Ransomware-virus ville udløse, øget RAM og CPU-brug, men man kan let gå glip af den ene en computer med masser af virtuel hukommelse og en kraftig processor . Et andet problem, når det drejer sig om at opdage infektioner som Pay2Key, har at gøre med det faktum, at da kryptering, der bruges af malware, ikke rigtig beskadiger nogen af filerne eller nogen systemkomponenter, kan et godt antivirus måske ikke se truslen og opfange den, før den er for sent. Det tredje problem med kryptering af vira som Pay2Key er, at selv efter at infektionen er fjernet, vil dataene sandsynligvis forblive låste – dette er også grunden til, at vi har opdelt vores guide i to forskellige sektioner, en til fjernelse af virussen og en til gendannelse af filerne.

Det skal være ret klart, hvor ødelæggende en trussel som Pay2Key, .Agho eller .Vpsh kan være, og hvorfor man virkelig skal sørge for at beskytte deres computer mod sådanne vira. For at undgå fremtidige møder med disse skadelige cryptovirus-trusler, råder vi dig til at holde dig væk fra online-adresser og downloade kilder, der er upålidelige eller ulovlige. Hvis du også støder på enhver form for mistænkeligt indhold, mens du surfer på Internettet, skal du sørge for at undgå enhver kontakt og interaktion med det, så du ikke risikerer at blive smittet af din pc. Et godt stykke råd, der i høj grad kan hjælpe dig med potentielle fremtidige Ransomware-angreb, er at tage backup af dine vigtige data – kopiere dine mest værdifulde filer og placere dem på en separat enhed eller uploade dem til en cloud-opbevaring, og ingen Ransomware skulle være i stand til at komme til dem selv i scenariet, hvor din computer bliver inficeret af en sådan virus.

Lær at fjerne Pay2Key fra din computer

Trin 1. Slet Pay2Key via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Pay2Key Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Pay2Key Advarsel om trussel
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Pay2Key Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Pay2Key Advarsel om trussel
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Pay2Key Advarsel om trussel
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Pay2Key ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Pay2Key Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Pay2Key Advarsel om trussel
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Pay2Key Advarsel om trussel
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Pay2Key Advarsel om trussel
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Pay2Key Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Pay2Key Advarsel om trussel
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Pay2Key Advarsel om trussel
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Pay2Key Advarsel om trussel
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Pay2Key Advarsel om trussel
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Pay2Key Advarsel om trussel

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Pay2Key Advarsel om trussel
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Pay2Key Advarsel om trussel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.