Trussel Oopu

*Oopu er en variant af Stop/DJVU. Kilde til krav SH kan fjerne den.

Oopu

Oopu er en computervirus med pengeafpresning, der gør dets ofres filer utilgængelige, indtil en løsesum er frigivet. Malware-programmer såsom Oopu omtales som Ransomware og er kendt for at anvende filkryptering til at låse data fra deres ofre.

Oopu virus løsesum note

Truslen om at blive angrebet af en Ransomware cryptovirus såsom Oopu er altid til stede i dag, og hvis du faktisk får et så ondsindet program på din computer, kan konsekvenserne være særligt ubehagelige, hvis du opbevarer følsomme filer, der er vigtige for dig på den inficerede maskine. Hvis du holder regelmæssige sikkerhedskopier af dine vigtigste filer, ville et Ransomware-angreb være meget mindre problematisk, men sandheden er, at de fleste computerbrugere ikke rigtig har udtømmende sikkerhedskopier, og når en Ransomware angriber deres computer, bliver alle deres data låst op via kryptering, og der er ingen måde at få adgang til det uden dekrypteringsnøglen. Hackerne bag Oopu, .Paas, Nusm, Ehiz regner med det, fordi deres mål er at få dig til at "købe" den nævnte nøgle fra dem. Hvis du nægter at sende dem dine penge, vil de aldrig give dig nøglen til at gendanne dine data. Problemet er, at de måske ikke giver dig den nøgle, selvom du betaler dem. De mennesker er trods alt kriminelle, og du kan ikke rigtig stole på noget løfte, de har givet. Selvfølgelig er der også problemet med, at løsesummen er ret betydelig i de fleste tilfælde – vi taler om firecifrede tal, og det er forståeligt, at de fleste brugere sandsynligvis ikke ville have denne form for penge til rådighed for dem for en løsesum betaling. Disse og mange andre faktorer er det, der gør Ransomware til en så problematisk kategori af computertrusler. Vores opgave her er at forsøge at hjælpe dig med at komme ud af denne klæbrige situation med så få negative konsekvenser som muligt.

Download værktøj til fjernelse affjerne Oopu

Oopu virus

Oopu er en virus til Windows, som krypterer alle brugerdata og derefter fortæller brugeren, at den eneste måde at dekryptere filerne på er ved at betale en løsesum. Oopu-virussen viser en pop-up note med betalingsinstruktioner efter krypteringen.

Det er klart, at det ikke er den klogeste beslutning i denne situation at betale de penge, som hackerne kræver, men hvad er det så? Til at begynde med er det tilrådeligt at fjerne virussen med det samme – at have malware i dit system er aldrig en god ting. Fjernelse af Ransomware vil ikke frigive dine data, men det vil forhindre yderligere kryptering af nye filer, du opretter på din computer, hvilket er en god start. Også, hvis du vil prøve nogle alternative datagendannelsesløsninger, vil tilstedeværelsen af virussen på din maskine forhindre dem, da ethvert stykke data, du kan lykkes med at gendanne, sandsynligvis vil blive låst igen af den Ransomware, der stadig er i computeren. Sørg også for, at du IKKE slutter andre enheder til din maskine, før du har sikret dig, at computeren er ren fra Ransomware. Ellers kan du muligvis også få alle data på disse enheder krypteret, hvilket kan ødelægge din bedste chance for at gendanne dine data.

Filtypenavnet Oopu

Filtypenavnet Oopu er en række symboler, der erstatter de normale udvidelser af dine datafiler. Denne filtypenavn Oopu er delvist det, der gør de krypterede filer utilgængelige på almindelig vis, da intet program genkender det, før dekrypteringsnøglen er anvendt.

For at fjerne denne virus er vores forslag til dig at henvise til den guide, du vil se nedenfor. Instruktionerne og det professionelle fjernelsesværktøj, der er delt i den nævnte guide, giver dig mulighed for at fjerne den luskede Ransomware, som vil gøre din computer sikker igen. Og efter at cryptovirus er taget hånd om, vil du være fri til at prøve genoprettelsesanbefalingerne fra anden del af guidemanualen. Hvor effektive disse anbefalinger ville være for din sag, er op til dig at finde ud af – desværre kan vi ikke love dig, at dine filer bliver fuldt gendannet, men du bør stadig prøve alle tilgængelige alternativer, da det kan give dig mulighed for at bringe dine data tilbage uden at blive tvunget til at betale en løsesum.

Download værktøj til fjernelse affjerne Oopu

Lær at fjerne Oopu fra din computer

Trin 1. Slet Oopu via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Oopu
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Oopu
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Oopu
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Oopu
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Oopu
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Oopu ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Oopu
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Oopu
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Oopu
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Oopu
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Oopu
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Oopu
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Oopu
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Oopu
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Oopu
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Oopu

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Oopu
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Oopu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.