Murk Trusselsalarm

Inden for afsnittene nedenfor vil du lære nogle vigtige oplysninger om en af de farligste former for malware, nemlig den skadelige Ransomware. På det seneste er et nyt Ransomware-virusprogram mærket Murk blevet udviklet, og mange af denne artikels læsere kan være kommet til denne side for at søge hjælp til, hvordan man fjerner det.

Vi skal bemærke, at næsten alle Ransomware-vira overholder lignende metoder til at udføre deres mål. Det, du kan forvente som den første fase af Murk-infektionen, er en fuld harddiskscanning, der normalt udføres med det formål at lokalisere bestemte forudindstillede computerfiltyper. Disse kan være billeder, tekstdokumenter, lyd- og videofiler og i nogle tilfælde systemdatafiler. Så snart listen over data er udfyldt, opretter den useriøse software en kopi af hvert enkelt målrettet dokument til en krypteret kopi.

Tanken er, at efter proceduren for kopiering af computerfilerne er fuldført, vil de oprindelige filer blive slettet. Den sidste fase af infektionen er, når virusprogrammet viser en pop-up på brugerens computerskærm, som indeholder instruktioner om, hvordan man udfører en løsepengebetaling, hvis man ønsker at få dataene gjort tilgængelige igen. Hvis dette er, hvad din nuværende situation er, kan vi være i stand til at hjælpe dig med at håndtere virussen, hvilket er hovedårsagen til, at vi anbefaler dig at fortsætte med at læse.

Download værktøj til fjernelse affjerne Murk

Murk virus

Murk-virussen er en ny variant af Ransomware-filkrypterende virus-familien, og den er rettet mod de vigtigste filer fra sine ofre og søger at låse dem. Når Murk-virussen sikrer, at dine filer ikke kan tilgås, fortæller den dig, at du skal betale en løsesum for at gendanne dine data.

Læsere af denne artikel bør huske på, at Ransomware er en ganske unik form for computervirus. Mens dit anti-malware-program normalt ville være i stand til at spotte og håndtere orme og trojanske heste, kan det være fuldstændig ude af stand til at opdage en Ransomware. Det er den unikke tilgang til Ransomware, der gør denne virus så lusket.

Hvis dit system er blevet inficeret med Murk, vil der ikke opstå nogen filskade, og ingen data vil oprindeligt blive slettet eller ændret, hvilket er grunden til, at dit anti-malware-program sandsynligvis ikke bliver forskrækket over, at der sker noget lyssky. Datakrypteringen er faktisk en almindeligt anvendt datasikkerhedsmetode, som normalt ikke skal forårsage nogen skade. Ansat af Ransomware, kan det dog forårsage dig alvorlige problemer ved at forhindre dig i at åbne dine egne computerfiler og holde dem som gidsler for en løsesum. Endnu et meget ubehageligt element i en Ransomware-infektion er det faktum, at det typisk ikke forårsager nogen tegn og symptomer, hvilket yderligere bidrager til dens effektivitet.

Filtypenavnet Murk

Filtypenavnet Murk vises kun, når ransomwaren er færdig med at kryptere ofrenes fil. Hvis du ser det, men ikke en løsesum på dit skrivebord, så søg straks hjælp og sluk for din computer – det kan være muligt at stoppe krypteringen, før flere Murk filer dukker op!

Hvis du antager, at din maskine er blevet invaderet af et ondsindet program som Murk eller Ooii, overvejer du måske at gennemføre den anmodede løsesumsbetaling. Du skal dog huske på, at absolut intet er sikkert, når det kommer til Ransomware. I tilfælde af at du træffer en beslutning om at betale løsesummen, vil du højst sandsynligt tabe penge, uanset om du ville få noget i bytte. Husk, at selvom cyberkriminelle modtager løsesummen, kan de beslutte at bede om mere eller bare blive ved med at holde dine datafiler som gidsler uden nogen egentlig grund.

Download værktøj til fjernelse affjerne Murk

Desuden, selv efter at du har fået tilsendt en dekrypteringskode, er der stor chance for, at den ikke fungerer som forventet. I begge tilfælde kan dine computerdata fortsat være låst. Desuden skal du tage højde for, at fortsættelse med løsesumsbetalingen helt sikkert vil hjælpe hackeren, der afpresser dig, til at blive ved med at gøre det samme over for andre brugere. På grund af alt det, vi påpegede ovenfor, anbefaler vi altid vores læsere at lede efter alternative løsninger på de Ransomware-relaterede problemer og fokusere på, hvordan man fjerner infektionen. Selvfølgelig, hvis vores fjernelsesguide nedenfor eller de andre metoder, du prøver, viser sig at være ineffektive, kan du altid vende tilbage til at overveje at betale løsesummen som dit sidste mulige valg.

Lær at fjerne Murk fra din computer

Trin 1. Slet Murk via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Murk Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Murk Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Murk Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Murk Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Murk Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Murk ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Murk Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Murk Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Murk Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Murk Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Murk Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Murk Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Murk Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Murk Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Murk Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Murk Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Murk Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Murk Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.