Merin Advarsel om trussel

Den følgende tekst har til formål at uddanne dig om .Merin Ransomware-virus og dets funktioner samt metoderne til sikkert at fjerne det fra dit system.

Ransomware kan blive en del af dit system i hemmelighed det øjeblik du interagerer med nogen af dens mange sendere, som kan være spam-beskeder, ondsindede vedhæftede filer, falske annoncer, inficerede softwareinstallatører, torrents og mere. Når den med succes har kompromitteret din maskine, kan malware scanne dens harddiske for at "bestemme", hvilke af dine filer der hører til listen over målfiler til kryptering. Normalt er disse nogle af de mest almindeligt anvendte filtyper såsom tekstdokumenter, video- og lydfiler, billeder, arkiver osv. Så når alle målrettede datatyper er taget højde for, kører ransomware lydløst en filkrypteringsproces og vil kode hver eneste detekterede fil på en sådan måde, at filen gøres utilgængelig uden en dekrypteringsnøgle. Når alle dine filer er låst, modtager du en skræmmende advarsel i form af en besked på skærmen eller en tekstfil. Denne meddelelse fortæller dig, at for at låse dine filer op og bruge dem igen, skal du betale en løsesum til hackere, der har krypteret dine oplysninger.

Download værktøj til fjernelse affjerne Merin

På denne side finder du dog en fjernelsesguide designet til at hjælpe dig med at undgå løsesumbetalingen og fjerne .Merin Ransomware fra din computer. Desværre er Ransomware en af de mest udfordrende former for malware, som du kan stå over for, så vi foreslår, at du læser resten af denne artikel omhyggeligt for at lære, hvad du skal gøre, hvis du har .Merin Ransomware-virus.

.Merin-virussen

.Merin-virussen er en Ransomware-trussel, der krypterer alle typer digitale data og anmoder om en løsesumbetaling for at dekryptere dem. Oftest begrænser .Merin-virus adgangen til digitale dokumenter, arkiver, databaser, billeder, lydfiler, videofiler og systemoptegnelser.

En af de almindelige måder at blive inficeret med malware af denne type er ved at klikke på vedhæftede filer i spam-beskeder. I sådanne tilfælde, hvis du åbner en inficeret e-mail og downloader den vedhæftede fil, vil virussen forurene dit system. Du skal huske på, at praktisk talt alle filer, der kan downloades (billeder, dokumenter, .exe-filer), kan bære infektionen. Du kan også blive forurenet med .Merin ved at klikke på skyggefulde pop op-vinduer på Internettet. Derfor er vores råd at forsøge at undgå dem alle, fordi det typisk er ret vanskeligt (hvis ikke umuligt) at se forskellen mellem ondsindede og legitime annoncer. Hvad mere er, nogle af dem kan endda ligne systemadvarsler og anmodninger, hvilket gør det mere sandsynligt for dig at blive narret til at klikke på dem.

.Merin filkryptering

.Merin-filkryptering er en snigende fillåsningsproces, der begynder, så snart Ransomware inficerer computeren. .Merin-filkryptering forhindrer brugere i at få adgang til deres digitale data, indtil de betaler en løsesum for dekryptering.

Mange webbrugere spørger os om, hvad der kan gøres, hvis en farlig trussel som .Merin kompromitterer computeren. Måske er den værste nyhed, at uanset hvad du prøver at gøre – betale løsepenge til hackerne eller fjerne virussen – er der ingen garanti for, at de krypterede filer gendannes. Hvis du ikke ønsker at sende penge til nogle anonyme hackere, foreslår vi dog, at du prøver at bekæmpe infektionen ved hjælp af vores fjernelsesguide. Det foreslåede anti-malware-værktøj på dette websted kan også hjælpe dig med at scanne hele din computer og slippe af med virussen. Der er endda et afsnit med instruktioner til datagendannelse, der potentielt kan hjælpe dig med at gemme nogle af dine filer uden at give hackerne nogen af dine penge.

Download værktøj til fjernelse affjerne Merin

Lær at fjerne Merin fra din computer

Trin 1. Slet Merin via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Merin Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Merin Advarsel om trussel
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Merin Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Merin Advarsel om trussel
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Merin Advarsel om trussel
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Merin ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Merin Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Merin Advarsel om trussel
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Merin Advarsel om trussel
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Merin Advarsel om trussel
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Merin Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Merin Advarsel om trussel
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Merin Advarsel om trussel
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Merin Advarsel om trussel
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Merin Advarsel om trussel
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Merin Advarsel om trussel

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Merin Advarsel om trussel
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Merin Advarsel om trussel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.