Lmas Advarsel om trussel

Hvis du er blandt de mange Lmas- eller Urnb-ofre, bliver du sandsynligvis forværret og frustreret over det faktum, at du ikke længere er i stand til at åbne nogen af dine personlige data, der findes på den inficerede maskine. Vi forstår din frustration – det kan være meget ubehageligt at få dine data låst af en Ransomware, især hvis de filer, den har målrettet mod, er vigtige for dit arbejde eller din uddannelse, eller hvis de har en høj sentimental værdi for dig. At handle ud af desperation er dog aldrig svaret – i de fleste tilfælde ville alt dette gøre for at gøre tingene endnu værre for dig. Derfor er det vigtigt, at du bliver indsamlet og læser oplysningerne fra dette indlæg for at lære, hvad du har, hvilke fordele og ulemper de har, og hvordan du kan træffe den optimale beslutning med hensyn til hvad du skal gøre i din særlige sag .

Lmas-virussen

Lmas er et virusprogram, der er beregnet til at holde dine filer utilgængelige, medmindre du betaler for at få dem frigivet. Infektioner som Lmas-virus er kendt som Ransomware, og de anvender filkryptering for at holde dine data forseglet.

Download værktøj til fjernelse affjerne Lmas

Efter at en Ransomware angriber computeren, forbliver den oprindeligt skjult i systemet, og det tager sin tid at finde og låse alle filer på computeren, der hører til bestemte foruddefinerede formater. Normalt er de fleste Ransomware-trusler målrettet mod dataformater, der ofte bruges, og ofte indeholder følsomme og vigtige oplysninger. Disse kunne være forskellige tekstdokumentformater, billedfiler, lyd- og videofiler, regneark, præsentationer, skemaer, 3d-modeller og så videre.

Når virussen har fundet disse filer, starter den en krypteringsproces, der hurtigt konverterer filerne til ulæselige stykker data. Den eneste måde at gøre filerne tilgængelige igen er ved at anvende en speciel nøgle, der er unik for hver krypteringsinstans. Hvad dette betyder er, at du ikke kan bruge et andet offers nøgle – kun den nøgle, der genereres specifikt til din computer, giver dig mulighed for at åbne dine filer. Selvfølgelig er denne nøgle i besiddelse af hackerne, og de vil have dig til at betale penge for at få det.

Lmas filtypen

Lmas-filtypen er et suffiks, der omdøber dine filer under krypteringsprocessen. Almindelige programmer genkender ikke filtypenavnet Lmas, hvilket gør alle berørte data utilgængelige.

Vi, såvel som de fleste andre sikkerhedsforskere, vil råde ofre for Ransomware som dig om at afholde betalingen. At sende de ønskede penge kan muligvis give dig nøglen til dine filer, men det kan også vise sig at være et fuldstændigt og meningsløst spild af ressourcer. Du skal huske på, at der ikke er noget, du kan gøre, hvis hackerne beslutter ikke at sende dig nøglen, når du har betalt dem. Faktisk er der ganske få tilfælde af, at dette sker for ofre for Ransomware, så vi råder dig til i det mindste at prøve nogle af de andre muligheder, der kan være tilgængelige for dig.

Selvfølgelig, hvis intet andet fungerer, kan du stadig betale løsesummen, hvis du er villig til at risikere dine penge på denne måde. Du skal dog huske at stadig fjerne virussen fra din computer, og nedenstående instruktioner viser dig hvordan. Husk, at hvis du ikke slipper af med Lmas, kan det kryptere nye filer, du downloader eller opretter på din computer. Desuden kan det også inficere eksterne enheder, du opretter forbindelse til pc'en. Hvis du har eksterne sikkerhedskopier, skal du sørge for kun at forbinde dem til maskinen, når du er hundrede procent sikker på, at malware er væk. Hvis du ikke kan finde nogen sikkerhedskopierede data, skal du prøve forslagene fra vejledningen til gendannelsesafsnittet – vi kan ikke garantere, at de er effektive, men du skal stadig prøve dem, inden du overvejer at betale løsepenge.

Download værktøj til fjernelse affjerne Lmas

Lær at fjerne Lmas fra din computer

Trin 1. Slet Lmas via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Lmas Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Lmas Advarsel om trussel
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Lmas Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Lmas Advarsel om trussel
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Lmas Advarsel om trussel
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Lmas ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Lmas Advarsel om trussel
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Lmas Advarsel om trussel
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Lmas Advarsel om trussel
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Lmas Advarsel om trussel
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Lmas Advarsel om trussel
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Lmas Advarsel om trussel
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Lmas Advarsel om trussel
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Lmas Advarsel om trussel
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Lmas Advarsel om trussel
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Lmas Advarsel om trussel

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Lmas Advarsel om trussel
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Lmas Advarsel om trussel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.