Trussel Lltt

*Lltt er en variant af Stop/DJVU. Kilde til krav SH kan fjerne den.

Lltt

Lltt er et datakrypterende malware-program, der først låser dine filer og derefter kræver en løsesum fra dig i bytte for at dataene frigives. En note, der genereres af Lltt, efter at krypteringen er fuldført, vil give detaljer vedrørende den krævede løsesumsbetaling.

Lltt virusfil løsesum note

De ondsindede programmer, der er identificeret som Ransomware-baserede, er den mest farlige og problematiske slags vira, der nogensinde er designet på verdensplan. Denne malware-types repræsentanter anses for at være særligt skadelige, fordi deres sandsynlige virkninger på ofrets enheder kan være katastrofale: de fleste af dine data kan blive krypteret og dermed blive utilgængelige.

Efter låsning af de filer, som virussen tilgår på dit system, dukker der normalt en skræmmende trussel op på din skærm. Advarslerne og afpresningen, der deles i sådanne beskeder, siger typisk, at hvis du ikke betaler løsesummen, som hackerne har anmodet om, kan du blive nødt til at håndtere det permanente tab af adgang til de filer, der er blevet blokeret.

Download værktøj til fjernelse affjerne Lltt

Her vil vi gennemgå en nøjagtig version af Ransomware, der kan blive beskyldt for filkryptering og løsepengeafpresning. Det hedder Lltt og nedenfor vil du lære mere om Ransomware som helhed og om denne særlige version.

Lltt virus

Lltt-virussen er en Ransomware-trussel, der bruges af onlineafpressere som et middel til at udslette penge fra brugere, der er angrebet af den. Lltt anvender kryptering på brugerens filer, hvilket gør filerne utilgængelige, og derefter anmoder virussen om en løsesum for dekrypteringsnøglen.

Vira karakteriseret som Ransomware synes først at være blevet udviklet i Rusland, angiveligt i de sidste to årtier af det XX århundrede. Faktisk eksisterede der i begyndelsen to typer ransomware, men efter det dukkede flere op:

 1. Filkrypterende vira: denne særlige underkategori er den, der inkluderer Lltt. Disse vira kan muligvis inficere pc'er og senere – få adgang til alle deres lager og lave en liste over alle data der. Det følgende trin af infektionen er, når de fleste af de virusfiler, der er adgang til, bliver krypteret med en krypteringskode, der er svær at knække. Denne kode er normalt ekstremt kompliceret og kan ikke fjernes let. Så ville denne malware sende løsesum-afpres-meddelelser, når den har fuldført krypteringsprocessen.
 2. Skærmlås-virus : denne type vira kan påvirke forskellige enheder og blokere deres skærme og derefter bede om en bestemt løsesum. Forskellen mellem denne kategori og den første er, at skærmblokeringsvirusserne muligvis kun viser en meget stor meddelelse om løsesumsanmodning på ofrets brugeres skrivebord, hvilken meddelelse forhindrer normal brug af enheden. Faktisk lider ingen data under nogen kryptering – blot skærmbillederne på de berørte enheder er gjort utilgængelige.
 3. Mobile enheder, der angriber vira : Disse Ransomware-baserede programmer kan infiltrere telefoner og tablets. Den måde, sådanne vira virker på i et sådant tilfælde, kan ligne den måde, hvorpå den desktop-låse malware fungerer. Alt er det samme; simpelthen de berørte enheder er forskellige – denne gang angriber virussen en mobilenhed, ikke en computer eller en bærbar computer.

Hvordan bliver sådan en virus distribueret?

Lltt og de andre Ransomware-vira kan distribueres på en række måder. De kan være inkluderet i nogle smitsomme e-mails; og findes også i deres vedhæftede filer. En anden grundlæggende kilde til denne form for malware er den berømte 'malvertising'-praksis. Mange forskellige websteder kan producere falske annoncer, der fører til malware, og så snart du klikker på en sådan annonce, kan du få virussen med det samme. Et andet typisk distributionsmiddel kunne være enhver drive-by download fra nogle smitsomme webplatforme. Desuden kan nogle inficerede shareware eller torrents også være potentielle kilder.

Lltt filen

Lltt-filen er enhver fil, der er målrettet og krypteret af Lltt Ransomware. En Lltt-fil kan ikke åbnes af et almindeligt program, og for at få adgang til den igen, skal brugeren have en speciel privat nøgle, der kan vende den anvendte kryptering.

.Lltt-filen virus ransomware

Når du diskuterer infektioner forårsaget af Ransomware, er det afgørende, at du altid husker på, at intet på din side NOGENSINDE VIL garantere fuldstændig gendannelse af de krypterede filer eller vellykket fjernelse af en virus så farlig som Lltt eller Lloo. Hvis du ikke formår at fjerne en sådan fare, kan dine data ende med at gå tabt for evigt. Selv forudsat at du træffer en beslutning om at BETALE den anmodede løsesum, kan dine data forblive utilgængelige. Da størstedelen af kundeemner ikke er til din fordel, mens de håndterer sådanne infektioner, foreslår vi, at du tjekker ud, hvad du ellers kan gøre. Faktisk vil du ikke risikere noget i et sådant tilfælde.

Download værktøj til fjernelse affjerne Lltt

Nogle af de mulige løsninger kunne omfatte at konsultere en professionel, der har en vis erfaring med at fjerne sådanne trusler. Det kan vise sig at være den løsning, du har brug for lige præcis. Måske bruger din specifikke løsning en pålidelig fjernelsesvejledning: ligesom fjernelsesvejledningen nedenfor.

Lige meget hvad du beslutter dig for at vælge, skal du huske på, at i krigen mod Ransomware vil dit mest effektive værktøj altid være forebyggelsespraksis, du lærer at implementere. Hvis du skal undgå alle former for filkryptering, skal du bare sikkerhedskopiere dine data så regelmæssigt som muligt.

Lær at fjerne Lltt fra din computer

Trin 1. Slet Lltt via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Lltt
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Lltt
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Lltt
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Lltt
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Lltt
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Lltt ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Lltt
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Lltt
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Lltt
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Lltt
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Lltt
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Lltt
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Lltt
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Lltt
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Lltt
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Lltt

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Lltt
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Lltt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.