I regret to inform you Trusselsalarm

Hvad er "I regret to inform you"?

"I regret to inform you" er en ny trojansk hest-infektion, der mesterligt skjuler sin sande identitet for brugerne. Denne ondsindede software optræder ofte som et nyttigt program eller en tilføjelse. Men når det først kommer ind i dit system, bliver dets sande ondskab sluppet løs, hvilket forårsager en række skadelige konsekvenser, herunder systemnedbrud, ustabilitet, programkorruption og kompromittering eller tyveri af følsomme personlige data. Det kan være svært at beskytte mod "I regret to inform you" og lignende trojanske trusler, og derfor skal brugere have et regelmæssigt opdateret system og en pålidelig antivirussoftware på plads for at forblive sikker. De bør også prøve kun at downloade software fra troværdige kilder og være meget forsigtige, når de håndterer spam-e-mails og ukendte websteder.

Den e-mail, som vores brugere modtager:

Download værktøj til fjernelse affjerne I regret to inform you

Hej!
I regret to inform you om nogle triste nyheder til dig.
For cirka en måned eller to siden er det lykkedes mig at få total adgang til alle dine enheder, der bruges til at surfe på internettet.
Fremover er jeg begyndt at observere dine internetaktiviteter løbende.
Gå videre og tag et kig på rækkefølgen af ​​begivenheder nedenfor til din reference:
Til at begynde med købte jeg en eksklusiv adgang fra hackere til en lang liste af e-mail-konti (i dagens verden er det virkelig en almindelig ting, som kan arrangeres via internettet).
Det var åbenbart ikke svært for mig at fortsætte med at logge på din e-mail-konto (-).
Inden for samme uge gik jeg videre med at installere en trojansk virus i operativsystemer til alle enheder, som du bruger til at logge ind på e-mail.
Helt ærligt, så var det slet ikke en udfordrende opgave for mig (da du var så venlig at klikke på nogle af linkene i dine indbakke-e-mails før).
Ja, genier er blandt os.
På grund af denne trojaner er jeg i stand til at få adgang til hele sæt controllere i enheder (f.eks. dit videokamera, tastatur, mikrofon og andre).
Som et resultat downloadede jeg ubesværet alle data, såvel som fotos, webbrowserhistorik og andre typer data til mine servere.
Desuden har jeg adgang til alle sociale netværkskonti, som du regelmæssigt bruger, inklusive e-mails, inklusive chathistorik, messengers, kontaktliste osv.
Min unikke virus opdaterer uophørligt sine signaturer (på grund af kontrol af en driver), og forbliver derfor uopdaget af enhver type antivirus.
Derfor gætter jeg på, at du allerede nu kan se grunden til, at jeg altid forblev uopdaget indtil netop dette brev…
Under processen med kompilering af alle de materialer, der er knyttet til dig,
Jeg har også bemærket, at du er en stor tilhænger og regelmæssig bruger af websteder, der hoster grimt voksenindhold.
Det viser sig at være, at du virkelig elsker at besøge pornowebsteder, såvel som at se spændende videoer og udholde uforglemmelige fornøjelser.
Faktisk var jeg ikke i stand til at modstå fristelsen, men at optage en vis grim solo-action med dig i hovedrollen,
og producerede senere et par videoer, der afslørede dine onani- og cumming-scener.
Hvis du indtil nu ikke tror mig, behøver jeg kun et-to klik med musen for at lave alle de videoer med alle du kender,
herunder dine venner, kolleger, slægtninge og andre.
Desuden er jeg i stand til at uploade alt det videoindhold online, så alle kan se.
Jeg tror oprigtigt, at du bestemt ikke ville ønske, at sådanne hændelser fandt sted, i lyset af de begærlige ting, der er demonstreret i dine ofte sete videoer,
(du ved absolut hvad jeg mener med det) det vil forårsage en kæmpe modgang for dig.
Der er stadig en løsning på denne sag, og her er hvad du skal gøre:
Du foretager en transaktion på $1490 USD til min konto (svarende til bitcoins, som registreres afhængigt af valutakursen på datoen for pengeoverførslen),
Derfor vil jeg straks slippe af med alle disse lystige videoer uden forsinkelse, når jeg har modtaget overførslen.
Derefter kan vi få det til at se ud, som om der ikke skete noget på forhånd.
Derudover kan jeg bekræfte, at al den trojanske software vil blive deaktiveret og slettet fra alle enheder, du bruger. Du har intet at bekymre dig om,
fordi jeg holder mit ord til enhver tid.
Det er virkelig en fordelagtig handel, der kommer med en relativt reduceret pris,
under hensyntagen til, at din profil og trafik var under nøje overvågning i en lang tidsperiode.
Hvis du stadig er usikker på, hvordan du køber og udfører transaktioner med bitcoins – alt er tilgængeligt online.
Nedenfor er min bitcoin-pung til din yderligere reference: ———————————————
Alt du har er 48 timer, og nedtællingen begynder, når denne e-mail er åbnet (med andre ord 2 dage).
Følgende liste indeholder ting, du bør huske og undgå at gøre:
> Det nytter ikke at prøve at besvare min e-mail (da denne e-mail og returadresse blev oprettet i din indbakke).
> Det nytter heller ikke at ringe til politiet eller andre typer sikkerhedstjenester. Desuden tør du ikke dele denne info med nogen af ​​dine venner.
Hvis jeg opdager det (i betragtning af mine færdigheder, vil det være meget enkelt, fordi jeg kontrollerer alle dine systemer og overvåger dem løbende) –
dit grimme klip vil blive delt offentligt med det samme.
> Det nytter heller ikke at lede efter mig – det vil ikke resultere i nogen succes. Transaktioner med kryptovaluta er fuldstændig anonyme og usporbare.
> Det nytter ikke noget at geninstallere dit OS på enheder eller forsøge at smide dem væk. Det løser ikke problemet,
da alle klip med dig som hovedperson allerede er uploadet på fjernservere.
Ting, der kan bekymre dig:
> Den pengeoverførsel vil ikke blive leveret til mig.
Træk vejret ud, jeg kan spore alt med det samme, så når pengeoverførslen er afsluttet,
Jeg ved det med sikkerhed, da jeg uendeligt sporer alle aktiviteter udført af dig (min trojanske virus fjernstyrer alle processer, ligesom TeamViewer).
> At dine videoer bliver distribueret, selvom du har gennemført pengeoverførsel til min pung.
Tro mig, det er værdiløst for mig stadig at genere dig, efter at pengeoverførslen er lykkedes. Desuden, hvis det nogensinde var en del af min plan, ville jeg få det til at ske langt tidligere!
Vi vil gribe det an og håndtere det på en klar måde!
Afslutningsvis vil jeg gerne anbefale en ting mere… efter dette skal du sikre dig, at du ikke længere bliver involveret i lignende slags ubehagelige begivenheder!
Min anbefaling – sørg for, at alle dine adgangskoder bliver udskiftet med nye regelmæssigt.

Download værktøj til fjernelse affjerne I regret to inform you

Er "I regret to inform you" en virus?

Når man står over for "I regret to inform you" og dets ondsindede aktiviteter, kan man øjeblikkeligt stille spørgsmålstegn ved "Er "I regret to inform you" en virus?" Men der er en forskel mellem vira og trojanske heste, og det skal du være opmærksom på. Selvfølgelig har begge typer malware ondsindede hensigter, men manifesterer sig forskelligt i deres metoder. Virus er kendt for at sprede sig til andre filer og forbundne systemer ved at knytte sig til autentiske filer eller programmer. En infektion med en computervirus kan resultere i filkorruption og systemfejl. I modsætning hertil spredes trojanske heste som "I regret to inform you" ikke på andre maskiner og inficerer ikke filer alene. I stedet camouflerer de som legitim software og snyder brugerne til at downloade eller eksekvere dem, og giver efterfølgende de ondsindede aktører uautoriseret adgang til det kompromitterede system.

"I regret to inform you" fidus

Selvom den ofte forveksles med "I regret to inform you"-fidusen, viser "I regret to inform you"-trojaneren sig at være en formidabel trussel, der udviser egenskaber langt farligere end en computerviruss. Den største årsag til bekymring ligger i dens evne til i hemmelighed at spionere på dine onlineaktiviteter og holde styr på dem. Gennem denne spionage erhverver malwaren hemmeligt følsomme oplysninger som dine brugernavne og adgangskoder, dine bankoplysninger og onlineprofiler på sociale eller arbejdsplatforme, hvilket efterlader dig sårbar over for alvorlige personlige angreb og økonomisk bedrageri. Desuden har det potentiale til at skabe kaos ved at korrumpere vigtige filer, hvilket resulterer i tab af data og ustabilitet i systemet. Jo længere "I regret to inform you"-fidusen dvæler på dit system, jo ​​mere skade kan den gøre.

E-mailen "I regret to inform you om nogle triste nyheder til dig".

E-mailen "I regret to inform you om nogle triste nyheder til dig" kan ligge i dvale på dit system, indtil dets ondsindede operatører beslutter at bruge den til en bestemt ondsindet opgave. Desværre kan ingen fortælle dig præcis, hvad den ondsindede opgave kunne være, fordi "I regret to inform you om nogle triste nyheder til dig"-e-mailen ikke kun er meget snigende, men også meget alsidig. Den kan programmeres til at forvandle din computer til et våben, lancere angreb på andre systemer og skabe kaos med Denial of Service-angreb. Og hvis du syntes, det er slemt nok, kan sådan en trojaner altid invitere en irriterende Ransomware, der kan kryptere alle dine filer og derefter kræve en stor løsesum for at låse dem op. Så det er afgørende at være på vagt og holde dit forsvar op mod denne listige cybertrussel.

Lær at fjerne I regret to inform you fra din computer

Trin 1. I regret to inform you Fjernelse fra Windows

a) Windows 7 / XP

 1. Tryk på Start-ikonet.win7-start I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Kontrolpanel → Programmer og funktioner.win7-control-panel I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Find det program, du vil slette, og tryk på Afinstaller.win7-uninstall-program I regret to inform you Trusselsalarm

b) Windows 8

 1. Højreklik på startikonet (nederste venstre hjørne).win10-start2 I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Vælg Kontrolpanel.win8-start I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Klik på Programmer og funktioner.win8-control-panel I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Find og fjern alle uønskede programmer.win8-remove-program I regret to inform you Trusselsalarm

c) Windows 10

 1. Åbn menuen Start, og klik på forstørrelsesglasset (ved siden af nedlukningsknappen).win10-start2 I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Skriv Kontrolpanel.win10-start I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Kontrolpanel → Programmer og funktioner.win10-control-panel I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Find og fjern alle uønskede programmer.win10-remove-program I regret to inform you Trusselsalarm

d) Mac OS X

 1. Åbn Finder, og tryk på Programmer.mac-os-apps I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Kontroller alle mistænkelige programmer, du vil slippe af med.
 3. Træk dem til affaldsikonet i din dock (alternativt højreklik på programmet og tryk på Flyt til papirkurven).mac-os-app-delete I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Når du har flyttet alle de uønskede programmer, skal du højreklikke på papirkurven og vælge Tøm papirkurven.

Trin 2. Slet I regret to inform you fra browsere

a) Fjern I regret to inform you fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge (metode 1)
 1. Åbn Microsoft Edge.
 2. Tryk på Mere placeret øverst til højre på skærmen (de tre prikker).edge-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Indstillinger → Vælg hvad der skal ryddes.edge-settings I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Marker afkrydsningsfelterne for de emner, du vil fjerne, og tryk på Ryd.edge-clear-data I regret to inform you Trusselsalarm
 5. Tryk på Ctrl + Alt + Slet sammen.
 6. Vælg Jobliste.
 7. Find Microsoft Edge-processen under fanen Processer, højreklik på den, og tryk på Gå til detaljer (eller Flere detaljer, hvis Gå til detaljer ikke er tilgængelig).task-manager I regret to inform you Trusselsalarm
 8. Højreklik på alle Microsoft Edge-processer, og vælg Afslut opgave.
(Metode 2)
Inden du fortsætter med denne metode, skal du sikkerhedskopiere dine data.
 1. Gå til C: Brugere % brugernavn% AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxxxxxx.
 2. Vælg alle mapperne, højreklik på dem, og tryk på Slet.edge-folder I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Tryk på startknappen, og skriv Windows PowerShell i søgefeltet.
 4. Højreklik på resultatet, og vælg Kør som administrator.edge-powershell I regret to inform you Trusselsalarm
 5. I administrator: Indsæt Windows PowerShell Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml -Verbose} under PS C: WINDOWS system32> og tryk på Enter.edge-powershell-script I regret to inform you Trusselsalarm
 6. Problemet burde være væk nu.

b) Fjern I regret to inform you fra Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.IE-gear I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer og derefter Værktøjslinjer og udvidelser.
 3. Find og deaktiver alle mistænkelige udvidelser.IE-add-ons I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Luk vinduet.

c) Gendan din startside på Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.
 2. Internetindstillinger → fanen Generelt. Slet webadressen til startsiden, og skriv den foretrukne.IE-settings2 I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Tryk på Anvend.

d) Nulstil Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.ie-settings I regret to inform you Trusselsalarm
 2. Internetindstillinger → fanen Avanceret.ie-settings-advanced I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Nederst vil du se en nulstillingsknap. Tryk på det.
 4. Marker afkrydsningsfeltet, der siger Slet personlige indstillinger, i det vindue, der vises.IE-reset I regret to inform you Trusselsalarm
 5. Tryk på Nulstil.
 6. Klik på OK for at lukke vinduet.
 7. Genstart din browser.

e) Fjern I regret to inform you fra Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ud for URL-feltet.
 2. Vælg Flere værktøjer og udvidelser.chrome-menu-extensions I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Fjern mistænkelige udvidelser ved at klikke på papirkurven ved siden af dem.chrome-extensions-delete I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot markere afkrydsningsfeltet igen.
Download værktøj til fjernelse affjerne I regret to inform you

* WiperSoft scanner, findes på denne hjemmeside kun fungerer som et værktøj til påvisning af virus. Flere data på WiperSoft. For at have WiperSoft i fuld kapacitet, at bruge fjernelse funktionalitet, er det nødvendigt at erhverve den fulde version. I tilfælde ønsker du at afinstallere WiperSoft, Klik her.

f) Gendan din startside på Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ved siden af URL-feltet.
 2. Vælg Indstillinger.chrome-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. I vinduet, der vises, under Ved opstart, vil der være en indstilling af sider. Tryk på det.
 4. Fjern det indstillede websted, og skriv det, du foretrækker at være din startside. Tryk på OK.chrome-startup-page I regret to inform you Trusselsalarm
 5. Under Indstillinger er der en valgmulighed Administrer søgemaskiner under Søg. Vælg det.chrome-search-engines I regret to inform you Trusselsalarm
 6. Fjern alle søgemaskiner undtagen den, du vil bruge. Klik på Udført.

g) Nulstil Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ved siden af URL-feltet.
 2. Vælg Indstillinger.chrome-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Rul ned og tryk på Vis avancerede indstillinger.chrome-settings I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Find og tryk på knappen Nulstil.chrome-reset I regret to inform you Trusselsalarm
 5. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Nulstil.

h) Fjern I regret to inform you fra Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker til højre på skærmen.
 2. Vælg tilføjelser.mozilla-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Vælg fanen Udvidelser, og fjern alle tvivlsomme udvidelser.mozilla-extensions I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at klikke på Deaktiver. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot trykke på Aktiver.

i) Gendan din startside på Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker i højre side af skærmen.
 2. Vælg Valg.mozilla-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Generelt skal du klikke på Gendan til standard under feltet Startside.mozilla-options I regret to inform you Trusselsalarm

j) Nulstil Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker til højre på skærmen.
 2. Tryk på spørgsmålstegnet nederst i menuen.
 3. Vælg Fejlfindingsoplysninger.mozilla-troubleshooting I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Vælg indstillingen Opdater Firefox.mozilla-reset I regret to inform you Trusselsalarm

k) Fjern I regret to inform you fra Safari (til Mac)

 1. Åbn Safari.
 2. Vælg Indstillinger (kan fås ved at trykke på Safari øverst på skærmen).safari-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Vælg fanen Udvidelser.
 4. Afinstaller alle tvivlsomme udvidelser.safari-extensions I regret to inform you Trusselsalarm
 5. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot markere afkrydsningsfeltet igen.

l) Nulstil Safari

Hvis du bruger Yosemite-, El Capitan- eller Sierra-versionerne, er muligheden for at nulstille Safari med et enkelt klik ikke tilgængelig. Således bliver du nødt til at rydde historikken og tømme cacherne i separate trin.
 1. Åbn Safari.
 2. Vælg Ryd historik (kan fås ved at trykke på Safari øverst på skærmen).safari-clear-history I regret to inform you Trusselsalarm
 3. Vælg, hvornår du vil slette historikken, og tryk på Ryd historik.safari-clear-history I regret to inform you Trusselsalarm
 4. Tryk på Safari øverst på skærmen, og vælg Indstillinger.safari-advanced I regret to inform you Trusselsalarm
 5. Vælg fanen Avanceret, og marker afkrydsningsfeltet ud for Vis menuen Udvikl i menulinjen.
 6. Vælg Udvikl (fra menulinjen øverst på skærmen).safari-develop-menu I regret to inform you Trusselsalarm
 7. Tryk på tomme cacher.
Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at fjerne udvidelserne eller nulstille dine browsere, kan det være en god ide at skaffe anti-spyware-software og få det til at løse problemet.
This entry was posted in Trojan.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.