Have Trusselsalarm

Jeg have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder

"Jeg have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder" er en meget farlig ondsindet trussel, der er i stand til at forårsage en række skader på inficerede computere. "Det lykkedes mig have at få total adgang til alle dine enheder" tilhører kategorien trojansk hestevirus og bør håndteres med forsigtighed, hvis det opdages. "Jeg have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder" Email Virus

Trusler som trojanske heste, ransomware, spyware og lignende grimme vira er ikke de eneste sikkerhedstrusler, du kan støde på, mens du surfer på nettet. Der er også en masse svindel, der forsøger at narre intetanende brugere og involvere dem i lyssky cyberkriminelle ordninger.

Mange af vores brugere rapporterede til os om en igangværende e-mail-spam med følgende besked:

Jeg er ked af at skulle informere dig om nogle triste nyheder til dig. For cirka en måned eller to siden lykkedes det mig have at få fuld adgang til alle dine enheder, der blev brugt til at surfe på internettet. Fremover begyndte jeg have at observere dine internetaktiviteter på kontinuerlig basis.

Download værktøj til fjernelse affjerne have

Gå videre og tag et kig på rækkefølgen af begivenheder, der er angivet nedenfor til din reference: Oprindeligt købte jeg en eksklusiv adgang fra hackere til en lang liste af e-mail-konti (i dagens verden er det virkelig en almindelig ting, som kan arrangeres via internettet) .Det var åbenbart ikke svært for mig at fortsætte med at logge på din e-mail-konto ("Jeg have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder""Det lykkedes mig have at få total adgang til alle dine enheder"[email protected]"I have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder””Det lykkedes mig have at få total adgang til alle dine enheder”xx.com).

Inden for samme uge gik jeg videre med at installere en trojansk virus i operativsystemer til alle enheder, som du bruger til at logge ind på e-mail. Helt ærligt, så var det slet ikke en udfordrende opgave for mig (da du var så venlig at klikke på nogle af links i din indbakke e-mails før). Ja, genier er blandt os.

På grund af denne trojaner er jeg i stand til at få adgang til hele sæt controllere i enheder (f.eks. dit videokamera, tastatur, mikrofon og andre). Som et resultat downloadede jeg ubesværet alle data, såvel som fotos, webbrowserhistorik og andet. typer af data til mine servere. Ydermere har jeg have adgang til alle sociale netværkskonti, som du regelmæssigt bruger, inklusive e-mails, inklusive chathistorik, messengers, kontaktliste osv. Min unikke virus opdaterer uophørligt sine signaturer (på grund af kontrol fra en driver) ), og forbliver derfor uopdaget af enhver type antivirus.

Derfor tror jeg, at du allerede nu kan se grunden til, at jeg altid forblev uopdaget indtil netop dette brev…

Under processen med kompilering af alt det materiale, der er forbundet med dig, har jeg også bemærket, at du er en stor tilhænger og regelmæssig bruger af websteder, der hoster grimt voksenindhold. Det viser sig, at du virkelig elsker at besøge pornowebsteder, såvel som at se spændende videoer og udholde uforglemmelige fornøjelser. Faktisk var jeg ikke i stand til at modstå fristelsen, men at optage visse grimme solo-action med dig i hovedrollen, og senere producerede jeg et par videoer, der afslørede dine onani- og cumming-scener.

Download værktøj til fjernelse affjerne have

Hvis du indtil nu ikke tror mig, behøver jeg kun et-to klik med musen for at lave alle de videoer med alle, du kender, inklusive dine venner, kolleger, slægtninge og andre. Desuden er jeg i stand til at uploade alt det videoindhold online, så alle kan se. Jeg tror oprigtigt, at du bestemt ikke ville ønske, at sådanne hændelser fandt sted, i lyset af de begærlige ting, der er demonstreret i dine almindeligt sete videoer, (du ved absolut, hvad jeg mener med det) vil det forårsage en enorm modgang for dig.

Der er stadig en løsning på denne sag, og her er, hvad du skal gøre: Du foretager en transaktion på $1340 USD til min konto (svarende til bitcoins, som registreres afhængigt af valutakursen på datoen for pengeoverførslen), og derfor når jeg har modtaget overførslen, vil jeg straks slippe af med alle de lystige videoer uden forsinkelse. Derefter kan vi få det til at se ud som om, der ikke skete noget på forhånd. Derudover kan jeg bekræfte, at al den trojanske software vil blive deaktiveret og slettet fra alle enheder, du bruger. Du have ikke noget at bekymre sig om, for jeg holder mit ord til enhver tid.

Det er faktisk en fordelagtig handel, der kommer med en relativt reduceret pris, idet man tager i betragtning, at din profil og trafik var under nøje overvågning i en lang tidsramme. Hvis du stadig er uklar med hensyn til, hvordan du køber og udfører transaktioner med bitcoins – alt er tilgængeligt online.

Nedenfor er min bitcoin-pung til din yderligere reference: 16bHkVFULVmxTGVi2XKpwzkt5KrRnThzPg

Alt du have er 48 timer, og nedtællingen begynder, når denne e-mail er åbnet (med andre ord 2 dage).

Følgende liste indeholder ting, du bør huske og undgå at gøre:> Det nytter ikke at prøve at besvare min e-mail (da denne e-mail og returadresse blev oprettet i din indbakke).> Det nytter heller ikke at ringe til politiet eller andre typer sikkerhedstjenester . Ydermere, tør du ikke dele denne information med nogen af dine venner. Hvis jeg opdager det (i betragtning af mine evner, vil det være meget simpelt, fordi jeg styrer alle dine systemer og løbende overvåger dem) – vil dit grimme klip være delt med offentligheden med det samme.> Det nytter heller ikke at lede efter mig – det vil ikke resultere i nogen succes. Transaktioner med kryptovaluta er fuldstændig anonyme og usporbare.> Det nytter ikke noget at geninstallere dit OS på enheder eller forsøge at smide dem væk. Det løser ikke problemet, da alle klip med dig som hovedperson allerede er uploadet på fjernservere.

Ting, der kan bekymre dig:> At pengeoverførsel ikke bliver leveret til mig. Pust ud, jeg kan spore alt med det samme, så når pengeoverførslen er afsluttet, ved jeg det med sikkerhed, da jeg uendeligt sporer alle aktiviteter gjort af dig (min trojanske virus fjernstyrer alle processer, ligesom TeamViewer).> At dine videoer vil blive distribueret, selvom du have gennemførte pengeoverførsel til min pung. Stol på mig, det er værdiløst for mig stadig at genere dig efter penge overførslen er vellykket. Desuden, hvis det nogensinde var en del af min plan, ville jeg få det til at ske langt tidligere!

Vi vil gribe det an og håndtere det på en klar måde!

Afslutningsvis vil jeg gerne anbefale en ting mere… herefter skal du sikre dig, at du ikke bliver involveret i lignende slags ubehagelige begivenheder længere! Min anbefaling – sørg for, at alle dine adgangskoder bliver udskiftet med nye regelmæssigt .

Desværre er brugen af online-svindel, phishing-e-mails og falske påstande blevet til en lukrativ forretning for nogle mennesker med ondsindede hensigter, og for nylig har der været have mange rapporter om det stigende antal forskellige ordninger og kriminelle taktikker. For eksempel har en viral e-mail Bitcoin-svindelkampagne spredt sig på det seneste og har forårsaget panik og frustration for et stort antal mennesker.

Hvis du er et af ofrene, som denne særlige fidus har ramt, så har du højst sandsynligt have modtaget en skræmmende e-mail-besked i din indbakke, der hævder, at der er en sovende trojansk hest-infektion inde i din computer. Og hvis du ikke betaler et bestemt beløb (i Bitcoin) til hackeren bag infektionen, truer de med at aktivere trojaneren og rode med dit system. E-mails med dette scenarie er typisk ikke andet end en fidus, der ikke bør tages for pålydende. Deres mål er at skræmme brugerne og få dem til at betale penge til nogle selverklærede hackere uden nogen egentlig grund.

Men nogle gange kan disse beskeder indeholde nogle rigtige infektioner, og hvis du åbner eller interagerer med dem, kan du blive kompromitteret af en rigtig trojansk hest uden at vide det, såsom "Jeg have lykkedes med at få total adgang til alle dine enheder" og Geek Squad Email. Det er derfor, du have har fuld ret til at være bekymret for, at der faktisk kan være malware i dit system, hvis du have klikkede på en af dem for nylig.

At skynde sig for at opfylde løsesumskravene fra nogle anonyme skurke og tro på deres beskeder er på den anden side ikke tilrådeligt. Faktisk mener vi, at det er en meget bedre mulighed blot at scanne din computer for malware ved hjælp af et pålideligt sikkerhedsprogram og forsøge at fjerne eventuelle potentielle skjulte trusler, som scanningen opdager.

Pas på e-mails, der spreder malware!

At blive spammet med snesevis af e-mails, der beder dig om at betale løsesum for at forhindre skjult malware i at forårsage skade på dit system, er en almindelig cyberkriminel fidus. En list, der kun har til formål at skræmme folk og generere hurtige penge til skurkene bag ordningen. Og selvom der ikke er nogen reel grund til at tro på nogen af udtalelserne i beskederne eller sende penge til nogen, bør du stadig ikke overse det faktum, at trusler som "det lykkedes mig have at få total adgang til alle dine enheder" kunne findes inde i sådanne beskeder, og en reel infektion kan forekomme uden din viden.

Som de fleste trojan-baserede stykker malware, kan denne være meget snigende og kan ligge i dvale uden nogen synlige symptomer, indtil hackeren beslutter at aktivere den og angribe systemet. Af denne grund, hvis du have for nylig er blevet bombarderet med e-mail-svindelbeskeder og have interageret med dem, er det meget vigtigt, at du sikrer, at din pc er ren, og at der ikke er noget ondsindet på den, som kan forårsage dig skade, når du mindst venter det. I denne henseende har vi nedenfor have udarbejdet en detaljeret fjernelsesvejledning og et professionelt scannerværktøj, der kan hjælpe dig med at tjekke dit system og fjerne "Det lykkedes mig have at få total adgang til alle dine enheder".

Lær at fjerne have fra din computer

Trin 1. have Fjernelse fra Windows

a) Windows 7 / XP

 1. Tryk på Start-ikonet.win7-start Have Trusselsalarm
 2. Kontrolpanel → Programmer og funktioner.win7-control-panel Have Trusselsalarm
 3. Find det program, du vil slette, og tryk på Afinstaller.win7-uninstall-program Have Trusselsalarm

b) Windows 8

 1. Højreklik på startikonet (nederste venstre hjørne).win10-start2 Have Trusselsalarm
 2. Vælg Kontrolpanel.win8-start Have Trusselsalarm
 3. Klik på Programmer og funktioner.win8-control-panel Have Trusselsalarm
 4. Find og fjern alle uønskede programmer.win8-remove-program Have Trusselsalarm

c) Windows 10

 1. Åbn menuen Start, og klik på forstørrelsesglasset (ved siden af nedlukningsknappen).win10-start2 Have Trusselsalarm
 2. Skriv Kontrolpanel.win10-start Have Trusselsalarm
 3. Kontrolpanel → Programmer og funktioner.win10-control-panel Have Trusselsalarm
 4. Find og fjern alle uønskede programmer.win10-remove-program Have Trusselsalarm

d) Mac OS X

 1. Åbn Finder, og tryk på Programmer.mac-os-apps Have Trusselsalarm
 2. Kontroller alle mistænkelige programmer, du vil slippe af med.
 3. Træk dem til affaldsikonet i din dock (alternativt højreklik på programmet og tryk på Flyt til papirkurven).mac-os-app-delete Have Trusselsalarm
 4. Når du har flyttet alle de uønskede programmer, skal du højreklikke på papirkurven og vælge Tøm papirkurven.

Trin 2. Slet have fra browsere

a) Fjern have fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge (metode 1)
 1. Åbn Microsoft Edge.
 2. Tryk på Mere placeret øverst til højre på skærmen (de tre prikker).edge-menu Have Trusselsalarm
 3. Indstillinger → Vælg hvad der skal ryddes.edge-settings Have Trusselsalarm
 4. Marker afkrydsningsfelterne for de emner, du vil fjerne, og tryk på Ryd.edge-clear-data Have Trusselsalarm
 5. Tryk på Ctrl + Alt + Slet sammen.
 6. Vælg Jobliste.
 7. Find Microsoft Edge-processen under fanen Processer, højreklik på den, og tryk på Gå til detaljer (eller Flere detaljer, hvis Gå til detaljer ikke er tilgængelig).task-manager Have Trusselsalarm
 8. Højreklik på alle Microsoft Edge-processer, og vælg Afslut opgave.
(Metode 2)
Inden du fortsætter med denne metode, skal du sikkerhedskopiere dine data.
 1. Gå til C: Brugere % brugernavn% AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxxxxxx.
 2. Vælg alle mapperne, højreklik på dem, og tryk på Slet.edge-folder Have Trusselsalarm
 3. Tryk på startknappen, og skriv Windows PowerShell i søgefeltet.
 4. Højreklik på resultatet, og vælg Kør som administrator.edge-powershell Have Trusselsalarm
 5. I administrator: Indsæt Windows PowerShell Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml -Verbose} under PS C: WINDOWS system32> og tryk på Enter.edge-powershell-script Have Trusselsalarm
 6. Problemet burde være væk nu.

b) Fjern have fra Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.IE-gear Have Trusselsalarm
 2. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer og derefter Værktøjslinjer og udvidelser.
 3. Find og deaktiver alle mistænkelige udvidelser.IE-add-ons Have Trusselsalarm
 4. Luk vinduet.

c) Gendan din startside på Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.
 2. Internetindstillinger → fanen Generelt. Slet webadressen til startsiden, og skriv den foretrukne.IE-settings2 Have Trusselsalarm
 3. Tryk på Anvend.

d) Nulstil Internet Explorer

 1. Åbn Internet Explorer og tryk på Gear-ikonet.ie-settings Have Trusselsalarm
 2. Internetindstillinger → fanen Avanceret.ie-settings-advanced Have Trusselsalarm
 3. Nederst vil du se en nulstillingsknap. Tryk på det.
 4. Marker afkrydsningsfeltet, der siger Slet personlige indstillinger, i det vindue, der vises.IE-reset Have Trusselsalarm
 5. Tryk på Nulstil.
 6. Klik på OK for at lukke vinduet.
 7. Genstart din browser.

e) Fjern have fra Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ud for URL-feltet.
 2. Vælg Flere værktøjer og udvidelser.chrome-menu-extensions Have Trusselsalarm
 3. Fjern mistænkelige udvidelser ved at klikke på papirkurven ved siden af dem.chrome-extensions-delete Have Trusselsalarm
 4. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot markere afkrydsningsfeltet igen.
Download værktøj til fjernelse affjerne have

* WiperSoft scanner, findes på denne hjemmeside kun fungerer som et værktøj til påvisning af virus. Flere data på WiperSoft. For at have WiperSoft i fuld kapacitet, at bruge fjernelse funktionalitet, er det nødvendigt at erhverve den fulde version. I tilfælde ønsker du at afinstallere WiperSoft, Klik her.

f) Gendan din startside på Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ved siden af URL-feltet.
 2. Vælg Indstillinger.chrome-menu Have Trusselsalarm
 3. I vinduet, der vises, under Ved opstart, vil der være en indstilling af sider. Tryk på det.
 4. Fjern det indstillede websted, og skriv det, du foretrækker at være din startside. Tryk på OK.chrome-startup-page Have Trusselsalarm
 5. Under Indstillinger er der en valgmulighed Administrer søgemaskiner under Søg. Vælg det.chrome-search-engines Have Trusselsalarm
 6. Fjern alle søgemaskiner undtagen den, du vil bruge. Klik på Udført.

g) Nulstil Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og tryk på menuikonet til højre ved siden af URL-feltet.
 2. Vælg Indstillinger.chrome-menu Have Trusselsalarm
 3. Rul ned og tryk på Vis avancerede indstillinger.chrome-settings Have Trusselsalarm
 4. Find og tryk på knappen Nulstil.chrome-reset Have Trusselsalarm
 5. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Nulstil.

h) Fjern have fra Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker til højre på skærmen.
 2. Vælg tilføjelser.mozilla-menu Have Trusselsalarm
 3. Vælg fanen Udvidelser, og fjern alle tvivlsomme udvidelser.mozilla-extensions Have Trusselsalarm
 4. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at klikke på Deaktiver. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot trykke på Aktiver.

i) Gendan din startside på Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker i højre side af skærmen.
 2. Vælg Valg.mozilla-menu Have Trusselsalarm
 3. Generelt skal du klikke på Gendan til standard under feltet Startside.mozilla-options Have Trusselsalarm

j) Nulstil Mozilla Firefox

 1. Åbn Mozilla Firefox, og åbn menuen ved at klikke på de tre bjælker til højre på skærmen.
 2. Tryk på spørgsmålstegnet nederst i menuen.
 3. Vælg Fejlfindingsoplysninger.mozilla-troubleshooting Have Trusselsalarm
 4. Vælg indstillingen Opdater Firefox.mozilla-reset Have Trusselsalarm

k) Fjern have fra Safari (til Mac)

 1. Åbn Safari.
 2. Vælg Indstillinger (kan fås ved at trykke på Safari øverst på skærmen).safari-menu Have Trusselsalarm
 3. Vælg fanen Udvidelser.
 4. Afinstaller alle tvivlsomme udvidelser.safari-extensions Have Trusselsalarm
 5. Hvis du ikke er sikker på en udvidelse, kan du deaktivere den ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret. Hvis du senere beslutter at beholde det, skal du blot markere afkrydsningsfeltet igen.

l) Nulstil Safari

Hvis du bruger Yosemite-, El Capitan- eller Sierra-versionerne, er muligheden for at nulstille Safari med et enkelt klik ikke tilgængelig. Således bliver du nødt til at rydde historikken og tømme cacherne i separate trin.
 1. Åbn Safari.
 2. Vælg Ryd historik (kan fås ved at trykke på Safari øverst på skærmen).safari-clear-history Have Trusselsalarm
 3. Vælg, hvornår du vil slette historikken, og tryk på Ryd historik.safari-clear-history Have Trusselsalarm
 4. Tryk på Safari øverst på skærmen, og vælg Indstillinger.safari-advanced Have Trusselsalarm
 5. Vælg fanen Avanceret, og marker afkrydsningsfeltet ud for Vis menuen Udvikl i menulinjen.
 6. Vælg Udvikl (fra menulinjen øverst på skærmen).safari-develop-menu Have Trusselsalarm
 7. Tryk på tomme cacher.
Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at fjerne udvidelserne eller nulstille dine browsere, kan det være en god ide at skaffe anti-spyware-software og få det til at løse problemet.
This entry was posted in Trojan.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.