Trussel Fopra

*Kilde til krav SH kan fjerne den.

Fopra

Fopra er en af de seneste ransomware-trusler. Fopra tilhører cryptovirus-underkategorien af ransomware, hvilket betyder, at den låser brugerfiler ved hjælp af en stærk krypteringsalgoritme.

Der er mange typer af malware til pc derude, og de forskellige typer af skadelige programmer har forskellige anvendelser og evner. Alligevel har de fleste former for ondsindet computersoftware en tendens til enten at målrette mod maskinens system og dermed forårsage skade på det eller rode med computeren på anden måde. Men malware-kategorien, som vi skal fokusere på her, fungerer anderledes end de fleste andre typer af skadelig software.

Ransomware er en ret unik type pc-virus, der i stedet for at forsøge at beskadige noget eller stjæle vigtige brugeroplysninger, blot låser pc'en eller krypterer filerne på det målrettede offer og efterlader dem på den måde, indtil en løsesum betales til hackerne, som har indledt angrebet. Computeren eller filerne bliver faktisk ikke beskadiget af de fleste ransomware-trusler, hvilket er et af de vigtigste kendetegn ved denne kategori af malware. Men selvom der ikke påføres nogen reel skade under en ransomware-infektion, er denne kategori af pc-virus stadig nogle af de værste typer malware, du kan støde på.

Download værktøj til fjernelse affjerne Fopra

Der er to hovedtyper af ransomware-virusprogrammer, der kan komme ind i din computer. Den første og mindre problematiske underkategori er de skærmlåsende ransomware-programmer. Den måde, de fungerer på, er ret enkel. Det eneste, de gør, er at placere et stort banner, der er overlejret på brugerens skærm. Banneret skjuler alle ikoner, menuer, vinduer og alle andre elementer i GUI (Graphical User Interface), hvilket gør dem utilgængelige og gør pc'en ubrugelig.

Men hvor skræmmende dette end kan lyde, hvis det lykkes brugeren at fjerne virussen, vil banneret forsvinde, og der vil ikke være behov for at betale noget til hackerne. Generelt er skærmlåsene den mindre avancerede form for ransomware, og det er ofte ret overskueligt at håndtere dem, så længe brugeren ved, hvad de laver.

Desværre er tingene anderledes med den anden hovedundertype af ransomware – kryptovirusserne, som Fopra og Ofww tilhører. Nedenfor vil vi vise dig, hvordan du muligvis kan håndtere denne nye trussel. Men vi kan ikke garantere succes, netop fordi denne kategori af ransomware normalt er meget avanceret, og ofte er der ikke mange virkelig effektive metoder til at håndtere sådanne infektioner.

Fopra virus

Fopra-virussen bruger kryptering til at forsegle de fleste af brugerens personlige filer og beholde dem på den måde, indtil den anmodede sum er betalt. Det betyder, at hvis du har personlige, professionelle, akademiske eller andre vigtige filer på din computer, vil Fopra-virussen låse dem og forhindre dig i at få adgang til dem.

Efter at krypteringen er blevet placeret på dine filer, vil det kræve en speciel nøgle, som kun hackerne har. Det er denne nøgle, de bruger til at afpresse dig og hævde, at de ville sende den til dig, hvis du betaler dem det krævede beløb. Desværre, selvom det er muligt at fjerne kryptovirus, vil det ikke låse filerne op, hvis du fjerner det.

Alligevel er det et vigtigt første skridt mod at forsøge at håndtere en virus såsom Fopra, hvis du har besluttet, at du ikke vil betale løsesummen. Hvad angår muligheden for løsepengebetaling, er det typisk ikke den bedste idé at gå efter det, da du aldrig kan vide, om du rent faktisk ville få nøglen fra hackerne – der er en chance for, at du simpelthen mister dine penge uden at komme dig dine filer. Det er netop derfor, vi råder dig til at bruge vejledningen ovenfor og fjerne Fopra og derefter prøve at gendanne nogle af dine data ved hjælp af de foreslåede metoder, som vi har på vores side.

Download værktøj til fjernelse affjerne Fopra

Fopra filkrypteringen

Det er vigtigt at vide, hvordan du holder din pc sikker og sikker i fremtiden, så dine filer aldrig igen påvirkes af Fopra filkrypteringen. Og en af måderne er ved at holde sig væk fra potentielle bærere af Fopra-filen.

For eksempel skal du virkelig være forsigtig med de websteder, du besøger, det onlineindhold, du interagerer med, og hvad du downloader (og de kilder, du bruger til det). Det er overflødigt at sige, at du bør holde dig væk fra alle lyssky webadresser, skitseagtige annoncer, obskure beskeder, der kan være spam, piratkopierede downloads og så videre.

Noget, som mange brugere glemmer, er at sikkerhedskopiere deres vigtige data. Dette er faktisk en fantastisk måde at håndtere enhver ransomware cryptovirus infektion, fordi selv hvis en sådan virus kommer til din pc og låser filerne på den, vil du stadig have dine sikkerhedskopier, der stadig er tilgængelige, og du behøver kun at fjerne virussen fra din pc for at gøre computeren sikker igen.

Lær at fjerne Fopra fra din computer

Trin 1. Slet Fopra via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Fopra
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Fopra
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Fopra
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Fopra
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Fopra
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Fopra ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Fopra
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Fopra
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Fopra
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Fopra
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Fopra
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Fopra
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Fopra
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Fopra
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Fopra
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Fopra

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Fopra
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Fopra

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.