Trussel Fgnh

Fgnh

Fgnh er et ondsindet virusprogram, der i hemmelighed starter en krypteringsproces i den inficerede maskine, målrettet mod vigtige brugerfiler med det mål at blokere al adgang til dem. Efter at have afsluttet krypteringen, fortæller Fgnh sine ofre, at deres eneste måde at gendanne deres data på er ved at betale en løsesum. Fgnh virusfil løsesum note

Ransomware-infektionerne er blevet en af de mest genkendelige typer af malware takket være de seneste hackerangreb, som både store virksomheder og individuelle brugere over hele verden har været udsat for. Gennem en periode, der strækker sig over to årtier, har Ransomware-truslerne udviklet sig og er blevet mere og mere problematiske. I dag vil vi tale om en af de nyeste repræsentanter for denne type ondsindet software – Fgnh Ransomware. Ligesom en typisk Ransomware-kryptovirusinfektion begynder Fgnh Ransomware, når den først er i offerets system, straks at kryptere filer af en bestemt type, som den anser for at være computerejerens mest nødvendige.

Download værktøj til fjernelse affjerne Fgnh

Fgnh virus

Fgnh-virussen er en filkrypterende trussel, der er kategoriseret som en Ransomware-cryptovirus, der vil forhindre dig i at få adgang til dine filer, hvis du ikke betaler en løsesum. De vigtigste distributionskanaler for Fgnh-virussen er trojanske bagdøre, piratkopieret software og spammeddelelser.

Som et resultat af den hemmelige kryptering kan brugeren ikke længere få adgang til nogen af disse filer, da intet program kan åbne eller genkende. Så beder hackerne, der har kontrol over malwaren, om en løsesum, som de lover at sende en særlig dekrypteringsnøgle for at afkode filerne for. Hvis du har haft den uheld at få dit system angrebet af Fgnh, har du gjort det rigtige, hvis du ikke straks har givet efter for de kriminelles krav. Her har vi gjort vores bedste for at vise dig, hvordan du fjerner virussen og måske endda genopretter dine dyrebare filer. Nedenfor er der for eksempel instruktioner, der hjælper dig med at slippe af med den skjulte Fgnh eller Fgui kryptovirus. Der er også separate instruktioner, som du kan følge i forsøget på at forsøge at gendanne filer fra en systemsikkerhedskopi. Vi kan ikke garantere, at instruktionerne virker i alle tilfældene, men det vil ikke koste dig noget at prøve dem. Derudover har vi en liste over gratis dekrypteringer, som du kan bruge, og det er muligt at finde den, der hjælper dig mod den kryptering, som Fgnh Ransomware har placeret på dine datafiler.

Fgnh filen

Fgnh-filen er ethvert datastykke på din computer, som denne virus har formået at kryptere. Fgnh-filen har en specifik filtypenavn, som intet program, du muligvis har, kunne genkende, så filen forbliver utilgængelig, indtil den bliver dekrypteret.

Fgnh filvirus

Hvad angår betalingen af løsesummen, er det op til dig at beslutte, om det virkelig er det værd at risikere dine penge på den måde. Men vi er, ligesom alle andre sikkerhedseksperter, forpligtet til at advare dig om de mulige konsekvenser af både at gennemføre løsesumsbetalingen og afvisningen af at gennemføre den. Faktum er, at når du først sender penge til hackere, er det meget muligt, at du aldrig vil høre fra dem igen. De sender dig muligvis ikke nogen dekrypteringsnøgle, og du vil heller ikke kunne få dine penge tilbage. Selvfølgelig er der tilfælde, hvor skurkene sender en dekrypteringsløsning til ofrene, men i nogle tilfælde kan det vise sig at være spækket med endnu en infektion, eller det kan simpelthen ikke virke. Det er derfor, uanset hvad du beslutter dig for at gøre for at få dine data tilbage, at fjerne virussen stadig er en vigtig ting at gøre. Ellers kan Fgnh blot kode de filer, der er gemt på den inficerede computer igen, så snart du afkoder dem. Desuden kan malwaren blive overført til enhver anden enhed, som du forbinder til computeren. Derfor råder vi dig til at udsætte overførslen af løsesummen og gøre alt for at klare infektionen og dens konsekvenser på andre måder.

Download værktøj til fjernelse affjerne Fgnh

Lær at fjerne Fgnh fra din computer

Trin 1. Slet Fgnh via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Fgnh
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Fgnh
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Fgnh
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Fgnh
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Fgnh
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Fgnh ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Fgnh
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Fgnh
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Fgnh
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Fgnh
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Fgnh
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Fgnh
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Fgnh
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Fgnh
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Fgnh
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Fgnh

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Fgnh
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Fgnh

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.