Egfg Trusselsalarm

*Egfg er en variant af Stop/DJVU. Kilde til krav SH kan fjerne den.

Egfg

Egfg er en meget avanceret og snigende trussel, der er i stand til at sætte alle dine data under en ubrydelig lockdown. Egfg anvender kryptering af militærkvalitet på ofrenes filer og blokerer dermed al adgang til disse filer.

Egfg virusfil løsesum note

Med al mediedækning og de seneste tilfælde af enorme Ransomware-angreb, er de fleste computerbrugere helt sikkert nu klar over den enorme fare, som denne malwarekategori repræsenterer. Og der er en god grund til at være bange for denne type computer-malware, for hvis en sådan trussel kommer ind i systemet, kan den fratage dig adgang til din enhed og/eller alle datafiler, der er gemt på den, ved at bruge en avanceret data- krypteringsalgoritme. Ikke kun det, men at få fjernet infektionen kan også være en reel udfordring. Dette er tilfældet med Egfg – en ny Ransomware-repræsentant, som er fokus i denne artikel. Egfg er en type ondsindet software, der angriber brugere på en meget specifik måde, på noget, der kunne beskrives som en slags "digital kapring". Dybest set er denne computertrussel skabt for at blokere adgangen til de filer, der er gemt på systemet, ved at kryptere dem. Når den har gjort dette, fortsætter malwaren med at anmode om en løsesumsbetaling til gengæld for genoprettelse af adgangen. For at gøre det bruger det ondsindede stykke software en kompleks filkrypteringsalgoritme, som den i al hemmelighed anvender på en liste over målrettede filtyper. Efter at krypteringsprocessen er fuldført, genererer infektionen en skræmmende løsesum-krævende note, som hævder, at den eneste måde at gendanne de krypterede filer på er at betale en løsesum til hackerne bag Ransomware.

Download værktøj til fjernelse affjerne Egfg

Normalt kommer denne type ondsindet software i form af tilsyneladende harmløse eller pålidelige programmer, annoncer, links, tilbud og e-mail-vedhæftede filer, som brugeren bliver narret til at interagere med.

Egfg virus

Egfg-virussen er et fillåsende malware-program, der ikke tillader dig at åbne eller bruge nogen af dine personlige filer, før du sender nogle af dine penge til hackerne bag virussen. Så snart Egfg-virussen er færdig med at låse dine data, vil den vise en meddelelse med instruktioner om, hvordan du udfører betalingen.

I modsætning til andre vira, der gemmer sig i systemet i en ubestemt periode, afslører Egfg øjeblikkeligt virkningerne af sin tilstedeværelse ved at vise sin løsesum-krævende notifikation på skærmen. Selvfølgelig er der mange andre typer af Ransomware, og ikke alle fungerer på samme måde, men de fleste angribere, der bruger denne Ransomware, kræver betalinger i form af Bitcoins, hvilket gør, at transaktionerne kan forblive anonyme og meget sværere at spore. Det samme er tilfældet med Egfg – de kriminelle bag infektionen beder om en Bitcoin-betaling og lover, at de vil sende en særlig dekrypteringsnøgle til dem, der betaler med det samme.

Ransomware-angreb er ikke noget nyt: de første infektioner med denne type software blev registreret i slutningen af firserne. Men i det sidste årti har der været en alvorlig stigning i antallet af Ransomware-angreb, siden de kriminelle har fundet ud af, at krypteringsprocessen er det perfekte værktøj til at afpresse penge gennem online afpresning.

Egfg filen

Egfg-filen er ethvert stykke data, som denne virus krypterer, ændrer dens udvidelse og gør den utilgængelig. Du kan dekryptere en Egfg-fil ved hjælp af den tilsvarende dekrypteringsnøgle, eller i nogle tilfælde kan du forsøge at gendanne de utilgængelige filer gennem omveje.

.Egfg filvirus

Det er klart, at forebyggelse og beskyttelse spiller en stor rolle, når det kommer til at holde vores computer og vores data sikre mod målrettede angreb og afpresningsordninger som dem, som trusler som Egfg sagsøges for. Derfor er det en god idé at investere i pålidelig anti-ransomware softwarebeskyttelse. Sikkerhedskopiering af dine filer kan være tidskrævende og kedeligt, men det kan også være forskellen mellem at miste flere års information på grund af et Ransomware-angreb og at vide, at selvom din computer er blevet inficeret af en Ransomware, har du stadig dine vigtige filer sikker på backup.

Download værktøj til fjernelse affjerne Egfg

Hvis du allerede er blevet inficeret med Egfg, Xcvf, Bbnm eller Hhjk, skal du fokusere på at fjerne malwaren så hurtigt som muligt. Vi anbefaler ikke, at du giver dine penge til hackerne, da der absolut ingen garanti er for, at de virkelig sender dig en dekrypteringsnøgle til dine filer.

Lær at fjerne Egfg fra din computer

Trin 1. Slet Egfg via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Egfg Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Egfg Trusselsalarm
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Egfg Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Egfg Trusselsalarm
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Egfg Trusselsalarm
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Egfg ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Egfg Trusselsalarm
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Egfg Trusselsalarm
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Egfg Trusselsalarm
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Egfg Trusselsalarm
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Egfg Trusselsalarm
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Egfg Trusselsalarm
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Egfg Trusselsalarm
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Egfg Trusselsalarm
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Egfg Trusselsalarm
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Egfg Trusselsalarm

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Egfg Trusselsalarm
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Egfg Trusselsalarm

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.