Trussel Eegf

*Eegf er en variant af Stop/DJVU. Kilde til krav SH kan fjerne den.

Eegf

Eegf er et kriminelt cyberværktøj, der bruges til pengeafpresning – det låser sit offers filer og frigiver dem ikke, før en betaling er foretaget. Eegf anmoder typisk om betalingen i BitCoin eller en anden lignende kryptovaluta, så dens skabere kan bevare deres anonymitet.

Eegf virusfil løsesum note

Eegf er en meget ubehagelig Ransomware-infektion, som i hemmelighed kan kryptere alle dine personlige filer og bede dig om at betale løsesum til nogle anonyme hackere. Infektionen fungerer skjult og er normalt i stand til at forblive under radaren i de fleste sikkerhedsprogrammer, hvilket gør dens angreb meget overraskende og uventet. For yderligere at forværre situationen, viser Eegf Virus en skræmmende løsesum-krævende notifikation på skærmen af sine ofre, som hævder, at hvis de ikke overfører de påkrævede løsepenge, vil de miste adgangen til deres værdifulde filer for altid. Det er en populær praksis, at der gives en deadline til de berørte brugere, og medmindre den krævede løsesum betales ud inden for det nævnte tidsinterval, vil de krypterede filer højst sandsynligt fortsætte med at være låst på ubestemt tid. En specifik ting, der yderligere bidrager til udførelsen af Ransomware-afpresning, er det faktum, at pengene ofte ikke anmodes om i almindelig valuta, men i kryptovaluta såsom bitcoins. Den særlige grund til, at brugen af bitcoins er vigtig, er, at denne kryptovaluta er næsten umulig at spore, hvilket henholdsvis gør det muligt for afpresseren at holde sig skjult og uden frygt for at blive fanget. På denne måde, hvis du overfører den anmodede løsesum, kan du ikke afsløre de cyberkriminelle i et forsøg på at få din løsesum tilbage. Så hvis du er blevet inficeret med Eegf og du overvejer at overføre løsesummen, skal du vide, at uanset om du rent faktisk modtager dekrypteringsdetaljerne for dine filer eller ej, ville dine penge være væk permanent. Desuden får mange brugere ikke nogen løsning, der kan få deres krypterede filer tilbage, selv efter at de har betalt.

Download værktøj til fjernelse affjerne Eegf

Eegf virus

Eegf virus er en ondsindet computervirus, der bruges som et pengeafpresningsværktøj. Eegf-virussen vil nægte al adgang til dine mest værdifulde filer, indtil en løsesum betales til hackerne bag den.

Når alt det er sagt, burde det være ret klart, hvorfor det måske ikke er den mest fornuftige idé at betale løsesum til hackerne bag Ransomware-infektion som Eegf. Faktisk mener mange sikkerhedseksperter, inklusive vores "Sådan fjerner du"-team, at det er den bedste løsning at finde en alternativ løsning på et sådant problem. Det er derfor, vi vil give dig en potentiel metode til at tage sig af Eegf – vores fjernelsesguide nedenfor. Vi har endda givet nogle tips til filgendannelse for at vise dig, hvordan du kan få nogle af dine krypterede filer tilbage, hvor dette er muligt. På trods af at vi ikke er i stand til at garantere vejledningens totale succes i alle situationer med en Ransomware-infektion, mener vi ikke desto mindre, at det at prøve teknikkerne i den bør være det allerførste, du skal udføre, når du indser, at dine filer har blevet krypteret af virussen.

Eegf filen

Eegf-filen er en type krypteret fil, som denne virus opretter, efter at den starter sin krypteringsproces på den inficerede computer. Eegf-filen er en identisk kopi af en brugerfil med den eneste forskel, at den er krypteret og ikke kan tilgås uden den korrekte nøgle.

Det er forståeligt nok det mest gavnlige, du kan gøre for dine data at holde sig væk fra denne form for malwaretrussel og vedligeholde dit system beskyttet – den gode nyhed er, at du kan bruge en masse teknikker til at opnå det. For at lykkes med at holde dit computersystem sikkert, bør du sørge for, at du ikke udsætter din maskine for sikkerhedsrisici. For eksempel er det altid en god ide at styre uden om online-websteder, der ser skum ud. En anden fare, som du kan opleve, mens du surfer på internettet, er de forskellige former for online spam-beskeder. Onlinefarer fra Ransomware-familien er ofte inkluderet i e-mail-beskeder. Et godt anti-malware-program af høj kvalitet kan dog hjælpe dig med at bekæmpe skjulte infektioner og fange malware-sendere, før de formår at forårsage skade på dig.

Download værktøj til fjernelse affjerne Eegf

Lær at fjerne Eegf fra din computer

Trin 1. Slet Eegf via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Eegf
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Eegf
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Eegf
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Eegf
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Eegf
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Eegf ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Eegf
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Eegf
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Eegf
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Eegf
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Eegf
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Eegf
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Eegf
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Eegf
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Eegf
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Eegf

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Eegf
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Eegf

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.