Trussel Ckae

Ckae

Ckae er en virustrussel fra den fillåsende række af Ransomware, og dens opgave er at begrænse adgangen til dine vigtige data. De kriminelle bag Ckae vil have dig til at sende dem penge og vil ikke genoprette adgangen til dine filer, før du gør det. Ckae virus løsesum note

Ransomware-virusserne er forskellige fra de fleste andre former for cybertrusler, og det er sandsynligvis grunden til, at de er vokset til et så stort problem. En ting, der er vigtig at vide om denne ondsindede softwaretype, er det faktum, at der hidtil ikke er blevet oprettet nogen sikkerhedssoftwareprogrammer for altid effektivt at tage sig af denne form for infektioner. Det, vi skal gøre det klart her, er det faktum, at Ransomware-vira normalt ikke direkte påfører skade på noget, der er på offerets pc. Som et resultat heraf bliver de processer, der køres af disse infektioner, ikke set som uønskede af de fleste populære sikkerhedsapplikationer. Den måde en Ransomware-trussel faktisk forårsager skade på er ved at placere en meget kompleks og ubrydelig kryptering til dine personlige filer og afpresse dig til at betale løsesum for at dekryptere dem. Krypteringen, som malwaren bruger til at forhindre dig i at komme til dine filer, skader aldrig rigtig selve dataene. For at sige det på en anden måde, er den farlige computervirus i stand til at bruge en ikke-skadelig databeskyttelsesteknik og udnytte den til en lyssky opgave såsom afpresning. På denne side vil vi fokusere på en af de seneste repræsentanter for denne frygtsomme kategori af sikkerhedstrusler, som går under navnet Ckae. Denne særlige infektion omtales som en Ransomware cryptovirus på grund af dens evne til hemmeligt at låse et sæt personlige filer og gøre det utilgængeligt uden anvendelse af en speciel dekrypteringsnøgle.

Download værktøj til fjernelse affjerne Ckae

Ckae virus

Ckae-virussen er en avanceret form for malware, der i stedet for at skade din computer, vil kryptere dine filer for at gøre dem utilgængelige. Ifølge skaberne af Ckae-virussen vil du ikke være i stand til at gendanne dine filer, før du betaler dem en løsesum.

I tilfælde af at din computer bliver infiltreret af denne Ransomware, er det bestemt ikke noget, du vil gøre, at begynde at gå i panik og straks acceptere hackerens krav. På grund af dette har vi lavet denne artikel – for at holde dig godt informeret om de mulige handlingsmuligheder, som ikke involverer at give dine penge til nogle anonyme hackere. En afgørende ting at være opmærksom på, hvis du er blevet inficeret af en virus såsom Ckae, er det faktum, at pengene for løsesummen i de fleste tilfælde sandsynligvis vil være påkrævet i form af bitcoins.

Ckae fil dekryptering

Ckae fildekrypteringen er en proces, der kun er mulig, hvis du har den tilsvarende nøgle til at låse de utilgængelige filer op. Nøglen til Ckae fildekrypteringen kan angiveligt fås, hvis brugeren betaler en løsesum i BitCoins til de kriminelle bag virussen.

.Ckae filvirus

Grunden til at bitcoins er så populære er relateret til det faktum, at denne kryptovaluta ikke kan spores, hvilket gør det muligt for online-hackeren at bevare deres anonymitet. Faktum er, at der ikke er mange eksempler, hvor online hackere, der gør brug af Ransomware til at afpresse deres ofre, er blevet holdt ansvarlige for deres ugerninger. På den anden side er der masser af tilfælde af folk, der har udført løsesumsbetalingen uden at få tilsendt nøglen til kryptering af deres filer. Når det er sagt, burde det være ret klart, hvorfor vi normalt anbefaler vores læsere at søge en erstatning for pengebetalingen. På grund af dette har vi også udviklet en manuel guide, der indeholder information om, hvordan du kan fjerne Ckae og Eucy og måske gendanne nogle af dine filer uden at skulle betale den krævede løsesum. Desværre kan vi simpelthen ikke tilbyde dig en garanti for, at trinene fra guiden vil fungere i hundrede procent af tilfældene af Ransomware-invasioner. Ikke desto mindre er det naturligvis en langt bedre metode i modsætning til at betale løsesummen.

Download værktøj til fjernelse affjerne Ckae

Lær at fjerne Ckae fra din computer

Trin 1. Slet Ckae via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Ckae
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Ckae
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Ckae
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Ckae
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Ckae
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Ckae ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Ckae
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Ckae
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Ckae
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Ckae
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Ckae
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Ckae
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Ckae
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Ckae
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Ckae
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Ckae

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Ckae
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Ckae

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.