Trussel Checkmate

Checkmate

Checkmate er en for nylig opdaget Ransomware-repræsentant og er sandsynligvis årsagen til, at mange af denne artikels læsere er kommet til denne side i første omgang. Checkmate ransomware kan blokere adgangen til en række værdifulde dokumenter, arkiver, billeder, lyd, videoer eller måske endda systemfiler og bede dig om at betale en løsesum, hvis du vil have adgang til dem igen. Checkmate virus løsesum note

Hvis du pludselig har mistet adgangen til dine mest brugte og mest værdifulde filer på grund af en kryptering, der er blevet placeret på dem, og hvis en skræmmende løsesum-krævende besked nu beder dig om at betale penge for at få adgang til dem, så har du sandsynligvis været angrebet af en Ransomware-cryptovirus som denne og Eemv. Nu, Ransomware er generelt en meget sofistikeret form for malware, og hvis du er ved at håndtere nogen af dens repræsentanter, bør du omhyggeligt studere alle dine muligheder. Desværre er der ikke så mange alternativer, og i nogle tilfælde bliver konsekvenserne af angrebet måske ikke helt vendt. Alligevel vil vi i de næste linjer tilbyde dig nogle metoder, som du måske kunne tænke dig at prøve for at rense din computer fra infektionen og gendanne nogle af dine filer. Den særlige malware-del, som vi vil fokusere vores opmærksomhed på, går under navnet Checkmate. Du bør dog ikke give dine penge til hackerne bag denne infektion med det samme. Vi er her for at hjælpe dig med at håndtere malwaren på den mest fornuftige måde og gemme alt, hvad der kunne reddes fra dine data uden at risikere dine penge i processen. Der er en fjernelsesvejledning nedenfor til din rådighed samt et pålideligt Checkmate-fjernelsesværktøj til professionel assistance.

Download værktøj til fjernelse affjerne Checkmate

Checkmate Ransomware

De fleste af ofrene, der bliver angrebet af Checkmate Ransomware, ved ikke, hvordan de skal reagere, og hvad de skal gøre. Hvis du også er forvirret, er dette helt normalt.

Normalt kommer den luskede virus fuldstændig skjult ind i systemet og forsøger at forblive skjult, indtil den fuldfører sin grimme filkrypteringsproces. Der er sjældent symptomer, og typisk er den løsesumskrævende besked det, der afslører konsekvenserne af angrebet. Med dens hjælp fremfører hackerne bag infektionen deres krav om løsesum. De tilbyder normalt ofrene at sende dem dekrypteringsnøglen, hvis sidstnævnte betaler et vist beløb inden for en kort frist. Nogle mennesker mener, at dette er den hurtigste måde at genvinde deres adgang og glemme alt om den frygtelige Ransomware, men vi er nødt til at advare dig om, at tingene måske ikke går så glat, som hackerne lover. Derfor anbefaler vi ikke, at du stoler på dem.

Checkmate virus

Ondsindede stykker software såsom Checkmate-virussen er skabt til ét enkelt formål – at afpresse deres ofre og afpresse penge fra dem. Det er derfor, de kriminelle skabere ofte kan bruge forskellige taktikker og trusler for at få brugerne til at betale.

.Checkmate virus

De kan love at sende en dekrypteringsnøgle, de kan lyve om en nyttig dekrypteringsløsning eller endda true med at slette alle data for altid, hvis de nødvendige penge ikke modtages. Efter at ofrene er blevet bange nok til at give deres penge, forsvinder skurkene dog normalt. De, der har betalt, kan ofte stå uden en dekrypteringsnøgle eller modtage en nøgle, der ikke fungerer korrekt og ikke er i stand til at frigive filerne. Det er derfor, det er risikabelt at betale pengene og giver måske ikke altid de ønskede resultater.

Du behøver dog ikke at miste dine penge. Da du er på denne side, foreslår vi, at du tager et kig på informationen fra guiden, hvor vi har listet nogle filgendannelsestrin samt gode tips om, hvor du kan finde kopier af dine data og gendanne dem. Hvis du spekulerer på, hvor du skal starte fra, skal du først sørge for at fjerne Ransomware fra din computer. Dette er meget vigtigt, hvis du vil gøre din pc sikker til videre brug.

Download værktøj til fjernelse affjerne Checkmate

Hvordan beskytter du din pc mod Ransomware?

Der er mange potentielle sendere, som kan levere Ransomware såsom Checkmate til dit system. Kun et enkelt skødesløst klik på et vildledende link, på en falsk annonce eller på en inficeret e-mail-vedhæftet fil kan nemt få dit system inficeret, og det er derfor, du bør være meget forsigtig med de typer indhold, du typisk interagerer med, mens du surfer på nettet. Bliv ikke narret af spændende spam-beskeder, harmløst udseende pop-ups eller tilbud, der kommer fra ubekræftede kilder. De fleste af disse er almindeligt anvendte kanaler til virusdistribution og kan bære udnyttelsessæt, trojanske hesteinfektioner eller Ransomware inde i dem. Desværre, uden ordentlig antivirussoftware, vil du muligvis ikke være i stand til at opdage og fjerne dem til tiden, hvorfor du ikke bør forsømme rollen som den pålidelige systembeskyttelse og installere et kvalitets antivirusprogram på din pc, hvis du ikke har et i øjeblikket .

Lær at fjerne Checkmate fra din computer

Trin 1. Slet Checkmate via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Checkmate
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med netværk.win7-safe-mode Trussel Checkmate
 4. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 5. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Checkmate
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Startindstillinger.win-10-startup Trussel Checkmate
 4. Gå ned til Aktivér fejlsikret tilstand (eller fejlsikret tilstand med netværk).win10-safe-mode Trussel Checkmate
 5. Tryk på Genstart.
 6. Når din computer indlæses, skal du downloade anti-malware ved hjælp af din browser.
 7. Brug anti-malware til at slippe af med ransomware.

Trin 2. Slet Checkmate ved hjælp af Systemgendannelse

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Luk ned → Genstart.win7-restart Trussel Checkmate
 2. Når pc'en begynder at indlæse, skal du trykke på F8, indtil Advanced Boot Options vises.
 3. Vælg Sikker tilstand med kommandoprompt.win7-safe-mode Trussel Checkmate
 4. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 5. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win7-command-prompt Trussel Checkmate
 6. I det vindue, der vises, skal du vælge et gendannelsespunkt og trykke på Næste. Sørg for, at gendannelsespunktet er inden infektionen.win7-restore Trussel Checkmate
 7. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

b) Windows 8/10

 1. Åbn Start-menuen, tryk på Power-logoet.
 2. Hold tasten Skift nede, og tryk på Genstart.win10-restart Trussel Checkmate
 3. Derefter fejlfinding → Avancerede indstillinger → Kommandoprompt.win-10-startup Trussel Checkmate
 4. Klik på Genstart.
 5. Skriv cd-gendannelse i det vindue, der vises, og tryk på Enter.
 6. Skriv rstrui.exe, og tryk på Enter.win10-command-prompt Trussel Checkmate
 7. I det vindue, der vises, skal du trykke på Næste, vælge et gendannelsespunkt (før infektion) og trykke på Næste.win10-restore Trussel Checkmate
 8. I bekræftelsesvinduet, der vises, skal du trykke på Ja.

Trin 3. Gendan dine data

a) Metode 1. Brug af Data Recovery Pro til at gendanne filer

 1. Data Recovery Pro fra det officielle websted.
 2. Installer og åbn den.
 3. Brug programmet til at scanne for krypterede filer.data-recovery-pro Trussel Checkmate
 4. Det filer kan gendannes, programmet giver dig mulighed for at gøre det.data-recovery-pro-scan Trussel Checkmate

b) Metode 2. Brug af Windows tidligere versioner til at gendanne filer

For at denne metode skal fungere, skal Systemgendannelse være aktiveret inden infektioner.
 1. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
 2. Vælg Egenskaber.win-previous-version Trussel Checkmate
 3. Gå til fanen Tidligere versioner, vælg den version af den fil, du ønsker, og klik på Gendan.

c) Metode 3. Brug af Shadow Explorer til at gendanne filer

Dit operativsystem opretter automatisk skyggekopier af dine filer, så du kan gendanne filer, hvis dit system styrtede ned. Det er muligt at gendanne filer på denne måde efter et ransomware-angreb, men nogle trusler formår at slette skyggekopierne. Hvis du er heldig, skal du kunne gendanne filer via Shadow Explorer.
 1. Du skal downloade Shadow Explorer-programmet, som kan fås fra det officielle websted, shadowexplorer.com.
 2. Installer og åbn den.
 3. Vælg den disk, hvor filerne er placeret, vælg datoen, og tryk på Eksporter, når mapperne med filer vises.shadowexplorer Trussel Checkmate

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.