Winner bedreigingswaarschuwing

.Winner

Zodra de codering is voltooid, plaatst .Winner een tekstbestand op uw bureaublad met de instructies voor het betalen van losgeld. Het ergste aan het vergrendelen van uw bestanden door .Winner of door een andere vergelijkbare cryptovirusinfectie is dat u niet kunt weten of u ze ooit terug zult krijgen. Natuurlijk kunnen de hackers je verzekeren dat ze je een decoderingssleutel zullen geven als je ze betaalt, maar er is niet echt een manier om te weten of dat echt de waarheid is – voor zover je weet, liegen ze misschien tegen je.

Het enige waar die online criminelen tenslotte om geven, is het geld dat u ze zou moeten geven – zodra dat geld is overgemaakt naar hun virtuele portemonnee, is er niets dat hen ervan weerhoudt om te verdwijnen en u nooit de benodigde decoderingssleutel te sturen. Helaas is de bestandscodering die wordt gebruikt door nieuwere versies zoals .Winner zeer geavanceerd en uniek voor elk virus.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Winner

Het .Winner-virus

Het .Winner-virus gebruikt een complex coderingsalgoritme om uw bestanden te vergrendelen en te voorkomen dat u ze opent. En om de decodering ongedaan te maken, zou u idealiter de aangewezen decryptorsleutels nodig hebben waarvoor de hackers willen dat u ze betaalt.

Daarom, hoewel veel experts op het gebied van cyberbeveiliging de klok rond werken om gespecialiseerde decoderingstools voor dergelijke virussen te bedenken, zal een decryptor die tegen het ene cryptovirus kan werken, waarschijnlijk volkomen nutteloos zijn tegen een ander.

Op onze site hebben we een lijst met veel gratis decryptors voor verschillende Ransomware-bedreigingen die u kunt bezoeken om te zien of een van de voorgestelde tools u kan helpen. Als echter geen van deze decryptors uw bestanden kan openen, zijn uw kansen om uw gegevens op dat moment terug te halen niet al te groot. Een ding om te begrijpen over Ransomware is dat volledig herstel niet altijd mogelijk is. Het is echter belangrijk om te weten wanneer u uw verliezen moet vergoeden en probeer in ieder geval de schade te minimaliseren voor het geval u deze niet volledig kunt herstellen.

Als dit cryptovirus uw bestanden onder zijn codering heeft geplaatst, zijn er niet veel dingen die u kunt doen. Sommigen van jullie denken misschien nog steeds dat het betalen van losgeld misschien niet zo'n slecht idee is. Zoals we eerder in dit bericht al zeiden, is het echter mogelijk dat de hackers ermee verdwijnen als u het geld betaalt, zonder u te helpen bij het versleutelen van uw bestanden. Het is nooit een goed idee om uw vertrouwen te stellen in sommige online criminelen, vooral niet wanneer uw geld op het spel staat.

De .Winner bestandscodering

De .Winner-bestandscodering is erg complex en lastig om mee om te gaan, maar het is niet onmogelijk. In feite zijn er een aantal alternatieve middelen die gebruikers tot hun beschikking hebben om hen te helpen de .Winner-bestandscodering te omzeilen zonder de hackers te betalen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Winner

Daarom is het alternatief dat we zouden voorstellen om de infectie te verwijderen met behulp van onze .Winner Ransomware-verwijderingsgids of met behulp van het professionele verwijderingsprogramma dat in dit bericht is opgenomen. Nadat de infectie niet langer op uw computer aanwezig is, kunt u de voorgestelde alternatieven voor gegevensherstel op onze site proberen en ook de lijst met decryptors bekijken. Het is ook een goed idee om al uw externe apparaten, andere computers, smartphones, cloudservices en andere accounts te controleren op reservekopieën van uw bestanden – in veel gevallen vergeten de gebruikers, overweldigd door paniek, dit potentieel back-ups die ze mogelijk hebben, dus het is altijd een goed idee om al uw gegevensopslag te verkennen voordat u concludeert dat al uw bestanden inderdaad vergrendeld zijn.

Leren hoe te verwijderen van de Winner vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Winner via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Winner bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Winner bedreigingswaarschuwing
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Winner bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Winner bedreigingswaarschuwing
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Winner bedreigingswaarschuwing
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Winner met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Winner bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Winner bedreigingswaarschuwing
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Winner bedreigingswaarschuwing
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Winner bedreigingswaarschuwing
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Winner bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Winner bedreigingswaarschuwing
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Winner bedreigingswaarschuwing
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Winner bedreigingswaarschuwing
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Winner bedreigingswaarschuwing
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Winner bedreigingswaarschuwing

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Winner bedreigingswaarschuwing
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Winner bedreigingswaarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.