Merin dreigingswaarschuwing

De volgende tekst is bedoeld om u te informeren over het .Merin Ransomware-virus en zijn functies, evenals de methoden om het veilig van uw systeem te verwijderen.

Ransomware kan in het geheim deel uitmaken van uw systeem op het moment dat u communiceert met een van de vele zenders, zoals spamberichten, kwaadaardige e-mailbijlagen, nepadvertenties, geïnfecteerde software-installatieprogramma's, torrents en meer. Als het eenmaal uw computer heeft gecompromitteerd, kan de malware zijn harde schijven scannen om te ‘beslissen 'welke van uw bestanden tot de lijst met doelbestanden voor codering behoren. Gewoonlijk zijn dit enkele van de meest gebruikte bestandstypen, zoals tekstdocumenten, video- en audiobestanden, afbeeldingen, archieven, enz. Zodra alle beoogde gegevenstypen zijn verwerkt, voert de ransomware stilletjes een bestandscoderingsproces uit. en zal elk gedetecteerd bestand zo coderen dat het ontoegankelijk wordt gemaakt zonder een decoderingssleutel. Zodra al uw bestanden zijn vergrendeld, ontvangt u een beangstigende waarschuwing in de vorm van een bericht op het scherm of een tekstbestand. Dit bericht zal je vertellen dat om je bestanden te ontgrendelen en ze opnieuw te gebruiken, je losgeld moet betalen aan de hackers die je informatie hebben versleuteld.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Merin

Op deze pagina vindt u echter een verwijderingsgids die is ontworpen om u te helpen de betaling van losgeld te vermijden en de .Merin Ransomware van uw computer te verwijderen. Helaas is ransomware een van de meest uitdagende vormen van malware waarmee u te maken kunt krijgen, dus we raden u aan de rest van dit artikel aandachtig te lezen om te zien wat u moet doen als u het .Merin Ransomware-virus heeft.

Het .Merin-virus

Het .Merin-virus is een Ransomware-bedreiging die alle soorten digitale gegevens versleutelt en om losgeld vraagt om ze te ontsleutelen. Meestal beperkt het .Merin-virus de toegang tot digitale documenten, archieven, databases, afbeeldingen, audiobestanden, videobestanden en systeemrecords.

Een van de meest voorkomende manieren om geïnfecteerd te raken met dit type malware, is door op de bijlagen van spamberichten te klikken. Als u in dergelijke gevallen een geïnfecteerde e-mail opent en de bijlage downloadt, zal het virus uw systeem besmetten. Houd er rekening mee dat praktisch alle downloadbare bestanden (afbeeldingen, documenten, .exe-bestanden) de infectie kunnen dragen. U kunt ook besmet raken met .Merin door op louche pop-ups op internet te klikken. Daarom is ons advies om ze allemaal te vermijden, omdat het doorgaans nogal moeilijk (zo niet onmogelijk) is om het verschil te zien tussen kwaadaardige en legitieme advertenties. Bovendien kunnen sommige ervan er zelfs uitzien als systeemwaarschuwingen en -verzoeken, waardoor het waarschijnlijker wordt dat u wordt misleid om erop te klikken.

De .Merin-bestandscodering

De .Merin-bestandscodering is een heimelijk bestandsvergrendelingsproces dat begint zodra de Ransomware de computer infecteert. De .Merin-bestandscodering voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot hun digitale gegevens totdat ze losgeld betalen voor de decodering.

Veel internetgebruikers vragen ons wat er kan worden gedaan als een gevaarlijke dreiging zoals .Merin de computer in gevaar brengt. Misschien is het slechtste nieuws dat wat je ook probeert te doen – het losgeld betalen aan de hackers of het virus verwijderen – er geen garantie is dat de gecodeerde bestanden zullen worden hersteld. Als je echter geen geld wilt sturen naar anonieme hackers, raden we je aan om de infectie te bestrijden met behulp van onze verwijderingsgids. De voorgestelde anti-malwaretool op deze site kan u ook helpen uw hele computer te scannen en het virus te verwijderen. Er is zelfs een gedeelte met instructies voor gegevensherstel waarmee u mogelijk enkele van uw bestanden kunt opslaan zonder de hackers iets van uw geld te geven.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Merin

Leren hoe te verwijderen van de Merin vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Merin via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Merin dreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Merin dreigingswaarschuwing
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Merin dreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Merin dreigingswaarschuwing
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Merin dreigingswaarschuwing
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Merin met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Merin dreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Merin dreigingswaarschuwing
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Merin dreigingswaarschuwing
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Merin dreigingswaarschuwing
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Merin dreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Merin dreigingswaarschuwing
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Merin dreigingswaarschuwing
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Merin dreigingswaarschuwing
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Merin dreigingswaarschuwing
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Merin dreigingswaarschuwing

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Merin dreigingswaarschuwing
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Merin dreigingswaarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.