Lmas dreigingswaarschuwing

Als u een van de vele Lmas- of Urnb-slachtoffers bent, bent u waarschijnlijk verergerd en gefrustreerd door het feit dat u niet langer in staat bent om uw persoonlijke gegevens op de geïnfecteerde computer te openen. We begrijpen uw frustratie – het kan erg onaangenaam zijn om uw gegevens te laten vergrendelen door een ransomware, vooral als de bestanden waarop het gericht is belangrijk zijn voor uw werk of opleiding, of als ze een hoge sentimentele waarde voor u hebben. Uit wanhoop handelen is echter nooit de oplossing – in de meeste gevallen zou dit alles alleen maar erger voor je maken. Daarom is het essentieel dat u verzameld blijft en de informatie uit dit bericht leest om erachter te komen wat uw opties zijn, welke voor- en nadelen ze hebben en hoe u de optimale beslissing kunt nemen met betrekking tot wat u in uw specifieke geval moet doen. .

Het Lmas-virus

Lmas is een virusprogramma dat bedoeld is om uw bestanden ontoegankelijk te houden, tenzij u betaalt om ze vrij te geven. Infecties zoals het Lmas-virus staan bekend als Ransomware en gebruiken bestandscodering om uw gegevens verzegeld te houden.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Lmas

Nadat een Ransomware de computer aanvalt, blijft het in eerste instantie verborgen in het systeem en kost het even om alle bestanden op de computer te lokaliseren en te vergrendelen die tot bepaalde vooraf gedefinieerde formaten behoren. Gewoonlijk zijn de meeste Ransomware-bedreigingen gericht op gegevensformaten die vaak worden gebruikt, en bevatten ze vaak gevoelige en belangrijke informatie. Dat kunnen verschillende tekstdocumentformaten, afbeeldingsbestanden, audio- en videobestanden, spreadsheets, presentaties, schema's, 3D-modellen, enzovoort zijn.

Zodra het virus die bestanden heeft gevonden, start het een coderingsproces dat de bestanden snel omzet in onleesbare gegevens. De enige manier om de bestanden weer toegankelijk te maken, is door een speciale sleutel toe te passen die uniek is voor elke encryptie-instantie. Dit betekent dat u de sleutel van een ander slachtoffer niet kunt gebruiken – alleen de sleutel die specifiek voor uw computer is gegenereerd, stelt u in staat uw bestanden te openen. Deze sleutel is natuurlijk in het bezit van de hackers, en ze willen dat je er geld voor betaalt.

De bestandsextensie Lmas

De bestandsextensie Lmas is een achtervoegsel dat uw bestanden hernoemt tijdens het coderingsproces. Normale programma's herkennen de bestandsextensie Lmas niet, waardoor alle betrokken gegevens ontoegankelijk worden.

Wij, evenals de meeste andere beveiligingsonderzoekers, zouden Ransomware-slachtoffers zoals u adviseren om de betaling uit te stellen. Het verzenden van het gevraagde geld kan u inderdaad de sleutel voor uw bestanden opleveren, maar het kan ook een volslagen en zinloze verspilling van middelen blijken te zijn. Houd er rekening mee dat u niets kunt doen als de hackers besluiten u de sleutel niet te sturen nadat u ze heeft betaald. Inderdaad, er zijn nogal wat gevallen waarin dit gebeurt met Ransomware-slachtoffers, dus we raden je aan om op zijn minst enkele van de andere opties te proberen die mogelijk voor je beschikbaar zijn.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Lmas

Als niets anders werkt, kunt u natuurlijk nog steeds het losgeld betalen als u bereid bent uw geld op deze manier te riskeren. U moet echter onthouden om het virus alsnog van uw computer te verwijderen, en de onderstaande instructies zullen u laten zien hoe. Houd er rekening mee dat als u Lmas niet verwijdert, het nieuwe bestanden die u downloadt of op uw computer maakt, kan versleutelen. Bovendien kan het ook externe apparaten infecteren die u op de pc aansluit. Als u externe back-ups heeft, zorg er dan voor dat u deze pas op de machine aansluit nadat u er honderd procent zeker van bent dat de malware verdwenen is. Als u geen back-upgegevens kunt vinden, moet u de suggesties uit het herstelgedeelte van de handleiding proberen – we kunnen niet garanderen dat ze effectief zijn, maar u moet ze toch proberen voordat u erover nadenkt om het losgeld te betalen.

Leren hoe te verwijderen van de Lmas vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Lmas via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Lmas dreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Lmas dreigingswaarschuwing
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Lmas dreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Lmas dreigingswaarschuwing
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Lmas dreigingswaarschuwing
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Lmas met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Lmas dreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Lmas dreigingswaarschuwing
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Lmas dreigingswaarschuwing
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Lmas dreigingswaarschuwing
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Lmas dreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Lmas dreigingswaarschuwing
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Lmas dreigingswaarschuwing
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Lmas dreigingswaarschuwing
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Lmas dreigingswaarschuwing
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Lmas dreigingswaarschuwing

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Lmas dreigingswaarschuwing
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Lmas dreigingswaarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.