I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

Wat is "I regret to inform you"?

"I regret to inform you" is een nieuwe Trojaanse paardeninfectie die op meesterlijke wijze zijn ware identiteit voor gebruikers verbergt. Vaak doet deze kwaadaardige software zich handig voor als een nuttig programma of een add-on. Zodra het echter toegang krijgt tot uw systeem, wordt zijn ware kwaadaardigheid ontketend, met een reeks schadelijke gevolgen, waaronder systeemcrashes, instabiliteit, programmacorruptie en compromittering of diefstal van gevoelige persoonlijke gegevens. Bescherming tegen "I regret to inform you" en soortgelijke Trojaanse paarden kan moeilijk zijn. Om veilig te blijven, moeten gebruikers daarom beschikken over een regelmatig bijgewerkt systeem en betrouwbare antivirussoftware. Ze moeten ook proberen software alleen van betrouwbare bronnen te downloaden en zeer voorzichtig zijn bij het omgaan met spam-e-mails en onbekende websites.

De e-mail die onze gebruikers ontvangen:

Removal Tool downloadenom te verwijderen I regret to inform you

Hoi!
I regret to inform you over droevig nieuws voor jou.
Ongeveer een maand of twee geleden ben ik erin geslaagd om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten die worden gebruikt om op internet te surfen.
In de toekomst ben ik begonnen met het continu observeren van uw internetactiviteiten.
Ga je gang en bekijk de reeks gebeurtenissen hieronder ter referentie:
Aanvankelijk kocht ik een exclusieve toegang van hackers tot een lange lijst met e-mailaccounts (in de wereld van vandaag is dat echt heel gewoon, dat kan via internet worden geregeld).
Blijkbaar was het niet moeilijk voor mij om door te gaan met inloggen op uw e-mailaccount (-).
Binnen dezelfde week ging ik verder met het installeren van een Trojan-virus in besturingssystemen voor alle apparaten die u gebruikt om in te loggen op e-mail.
Eerlijk gezegd was het helemaal geen uitdagende taak voor mij (aangezien je zo vriendelijk was om eerder op een aantal links in je inbox-e-mails te klikken).
Ja, er zijn genieën onder ons.
Dankzij deze trojan kan ik toegang krijgen tot de volledige set controllers in apparaten (bijvoorbeeld uw videocamera, toetsenbord, microfoon en andere).
Als resultaat heb ik moeiteloos alle gegevens, evenals foto's, browsegeschiedenis en andere soorten gegevens naar mijn servers gedownload.
Bovendien heb ik toegang tot alle sociale netwerkaccounts die u regelmatig gebruikt, inclusief e-mails, inclusief chatgeschiedenis, messengers, contactenlijst enz.
Mijn unieke virus vernieuwt onophoudelijk zijn handtekeningen (vanwege controle door een stuurprogramma) en blijft daarom onopgemerkt door elk type antivirus.
Daarom denk ik dat je nu al de reden kunt zien waarom ik tot deze brief altijd onopgemerkt bleef …
Tijdens het proces van het samenstellen van alle materialen die aan u zijn gekoppeld,
Ik heb ook gemerkt dat je een groot voorstander en regelmatige gebruiker bent van websites die nare inhoud voor volwassenen hosten.
Het blijkt dat je er echt van houdt om pornowebsites te bezoeken, spannende video's te bekijken en onvergetelijke genoegens te beleven.
Eigenlijk kon ik de verleiding niet weerstaan, maar om toch eens wat akelige solo-acties vast te leggen met jou in de hoofdrol,
en produceerde later een paar video's die je masturbatie- en klaarkomscènes blootlegden.
Als je me tot nu toe niet gelooft, heb ik maar een of twee muisklikken nodig om al die video's te maken met iedereen die je kent,
inclusief uw vrienden, collega's, familieleden en anderen.
Bovendien kan ik al die video-inhoud online uploaden zodat iedereen deze kan zien.
Ik denk oprecht dat je zeker niet zou willen dat dergelijke incidenten plaatsvinden, gezien de wellustige dingen die worden gedemonstreerd in je vaak bekeken video's,
(je weet absoluut wat ik daarmee bedoel) het zal een enorme tegenspoed voor je veroorzaken.
Er is nog steeds een oplossing voor deze kwestie, en dit is wat u moet doen:
U maakt een transactie van $ 1490 USD naar mijn account (een equivalent in bitcoins, dat wordt geregistreerd afhankelijk van de wisselkoers op de datum van overboeking),
vandaar dat ik na ontvangst van de overdracht onmiddellijk al die wellustige video's zal verwijderen.
Daarna kunnen we het laten lijken alsof er vooraf niets aan de hand was.
Bovendien kan ik bevestigen dat alle Trojaanse software wordt uitgeschakeld en gewist van alle apparaten die u gebruikt. Er is niets waar je je zorgen over hoeft te maken,
omdat ik altijd mijn woord houd.
Dat is inderdaad een voordelig koopje dat gepaard gaat met een relatief lagere prijs,
rekening houdend met het feit dat uw profiel en verkeer gedurende een lange periode nauwlettend in de gaten werden gehouden.
Als u nog steeds onduidelijk bent over het kopen en uitvoeren van transacties met bitcoins – alles is online beschikbaar.
Hieronder is mijn bitcoin-portemonnee voor uw verdere referentie: ———————————————
U heeft slechts 48 uur de tijd en het aftellen begint zodra deze e-mail is geopend (met andere woorden 2 dagen).
De volgende lijst bevat dingen die u moet onthouden en niet moet doen:
> Het heeft geen zin om te proberen mijn e-mail te beantwoorden (aangezien dit e-mailadres en retouradres in uw inbox zijn aangemaakt).
> Het heeft ook geen zin om de politie of andere beveiligingsdiensten te bellen. Bovendien, waag het niet om deze info met een van je vrienden te delen.
Als ik dat ontdek (rekening houdend met mijn vaardigheden, zal het heel eenvoudig zijn, omdat ik al uw systemen beheers en continu monitor) –
je vervelende clip wordt meteen met het publiek gedeeld.
> Het heeft geen zin om ook naar mij te zoeken – het zal geen succes opleveren. Transacties met cryptocurrency zijn volledig anoniem en onvindbaar.
> Het heeft geen zin om uw besturingssysteem opnieuw te installeren op apparaten of ze weg te gooien. Dat lost het probleem niet op,
aangezien alle clips met jou als hoofdpersoon al zijn geüpload naar externe servers.
Dingen die u mogelijk aanbelangen:
> Die overboeking wordt niet bij mij bezorgd.
Adem uit, ik kan alles meteen opsporen, dus zodra de overboeking is voltooid,
Ik zal het zeker weten, aangezien ik eindeloos alle activiteiten van u opspoort (mijn Trojan-virus bestuurt alle processen op afstand, net als TeamViewer).
> Dat je video's worden verspreid, ook al heb je geld overgemaakt naar mijn portemonnee.
Geloof me, het is waardeloos voor mij om u nog steeds lastig te vallen nadat de geldoverboeking is gelukt. Bovendien, als dat ooit deel uitmaakte van mijn plan, zou ik het veel eerder laten gebeuren!
We gaan het op een heldere manier benaderen en afhandelen!
Tot slot wil ik nog één ding aanbevelen… hierna moet je ervoor zorgen dat je niet meer betrokken raakt bij soortgelijke onaangename gebeurtenissen!
Mijn aanbeveling: zorg ervoor dat al uw wachtwoorden regelmatig worden vervangen door nieuwe.

Removal Tool downloadenom te verwijderen I regret to inform you

Is "I regret to inform you" een virus?

Wanneer men wordt geconfronteerd met "I regret to inform you" en zijn kwaadaardige activiteiten, zou men zich meteen kunnen afvragen "Is "I regret to inform you" een virus?" Maar er is een onderscheid tussen virussen en Trojaanse paarden en daar moet u zich van bewust zijn. Beide typen malware hebben natuurlijk kwaadaardige bedoelingen, maar manifesteren zich op een andere manier in hun methoden. Virussen staan ​​erom bekend dat ze zich verspreiden naar andere bestanden en aangesloten systemen door zich te hechten aan authentieke bestanden of programma's. Een infectie met een computervirus kan leiden tot beschadiging van bestanden en systeemstoringen. Trojaanse paarden zoals "I regret to inform you" daarentegen verspreiden zich niet op andere machines en infecteren zelf geen bestanden. In plaats daarvan camoufleren ze zich als legitieme software en misleiden ze de gebruikers slim om ze te downloaden of uit te voeren, waarna ze de kwaadwillende actoren ongeoorloofde toegang verlenen tot het gecompromitteerde systeem.

"I regret to inform you" oplichterij

Hoewel hij vaak wordt aangezien voor de "I regret to inform you"-zwendel, blijkt de "I regret to inform you"-trojan een geduchte bedreiging te zijn, met mogelijkheden die veel gevaarlijker zijn dan die van een computervirus. De grootste reden tot bezorgdheid ligt in het vermogen om in het geheim uw online activiteiten te bespioneren en bij te houden. Door deze spionage verwerft de malware heimelijk gevoelige informatie zoals uw gebruikersnamen en wachtwoorden, uw bankgegevens en online profielen op sociale of werkplatforms, waardoor u kwetsbaar wordt voor ernstige persoonlijke aanvallen en financiële fraude. Bovendien kan het grote schade aanrichten door cruciale bestanden te beschadigen, wat kan leiden tot gegevensverlies en systeeminstabiliteit. Hoe langer de "I regret to inform you"-zwendel op uw systeem blijft hangen, hoe meer schade het kan aanrichten.

De e-mail "I regret to inform you over wat verdrietig nieuws voor jou".

De e-mail "I regret to inform you over triest nieuws voor u" kan op uw systeem sluimeren totdat de kwaadwillende operators besluiten het voor een bepaalde kwaadaardige taak te gebruiken. Helaas kan niemand u precies vertellen wat die kwaadaardige taak zou kunnen zijn, want de e-mail "I regret to inform you over wat verdrietig nieuws voor u" is niet alleen erg onopvallend, maar ook erg veelzijdig. Het kan worden geprogrammeerd om van uw computer een wapen te maken, aanvallen op andere systemen uit te voeren en chaos te veroorzaken met Denial of Service-aanvallen. En als je dacht dat dat al erg genoeg is, kan zo'n Trojaans paard altijd vervelende Ransomware uitnodigen die al je bestanden kan versleutelen en vervolgens een flink losgeld eisen om ze te ontgrendelen. Het is dus van cruciaal belang om waakzaam te blijven en uw verdediging tegen deze sluwe cyberdreiging op peil te houden.

Leren hoe te verwijderen van de I regret to inform you vanaf uw computer

Stap 1. I regret to inform you Verwijdering uit Windows

a) Windows 7 / XP

 1. Druk op het Start-pictogram.win7-start I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win7-control-panel I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Zoek het programma dat u wilt verwijderen en druk op Verwijderen.win7-uninstall-program I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

b) Windows 8

 1. Klik met de rechtermuisknop op het startpictogram (linker benedenhoek).win10-start2 I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Selecteer Configuratiescherm.win8-start I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Klik op Programma's en onderdelen.win8-control-panel I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win8-remove-program I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

c) Ramen 10

 1. Open het menu Start en klik op het vergrootglas (naast de knop Afsluiten).win10-start2 I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Typ in Configuratiescherm.win10-start I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win10-control-panel I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win10-remove-program I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

d) Mac OS X

 1. Open Finder en druk op Toepassingen.mac-os-apps I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Controleer alle verdachte programma's die u wilt verwijderen.
 3. Sleep ze naar het prullenbakpictogram in uw dock (of klik met de rechtermuisknop op het programma en druk op Verplaatsen naar prullenbak).mac-os-app-delete I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Nadat u alle ongewenste programma's hebt verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop op het prullenbakpictogram en selecteert u Prullenbak legen.

Stap 2. Verwijder I regret to inform you uit browsers

a) Verwijder I regret to inform you uit Microsoft Edge

Reset Microsoft Edge (methode 1)
 1. Open Microsoft Edge.
 2. Druk op Meer in de rechterbovenhoek van het scherm (de drie puntjes).edge-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Instellingen → Kies wat u wilt wissen.edge-settings I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Vink de vakjes aan van de items die u wilt verwijderen en druk op Wissen.edge-clear-data I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. Druk tegelijkertijd op Ctrl + Alt + Delete.
 6. Kies Taakbeheer.
 7. Zoek op het tabblad Processen het Microsoft Edge-proces, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Ga naar details (of Meer details als Ga naar details niet beschikbaar is).task-manager I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 8. Klik met de rechtermuisknop op alle Microsoft Edge-processen en kies Taak beëindigen.
(Methode 2)
Maak een back-up van uw gegevens voordat u doorgaat met deze methode.
 1. Ga naar C: Users % gebruikersnaam% AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxxxxxx.
 2. Selecteer alle mappen, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Delete.edge-folder I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Druk op de startknop en typ Windows PowerShell in het zoekvak.
 4. Klik met de rechtermuisknop op het resultaat en selecteer Als administrator uitvoeren.edge-powershell I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. In Beheerder: Windows PowerShell, plak Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml -Verbose} onder PS C: WINDOWS system32> en tik op Enter.edge-powershell-script I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 6. Het probleem zou nu weg moeten zijn.

b) Verwijder I regret to inform you uit Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.IE-gear I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Selecteer Invoegtoepassingen beheren en vervolgens Werkbalken en uitbreidingen.
 3. Zoek en schakel alle verdachte extensies uit.IE-add-ons I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Doe het raam dicht.

c) Herstel uw startpagina op Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.
 2. Internetopties → tabblad Algemeen. Verwijder de homepage-URL en typ de gewenste URL in.IE-settings2 I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Druk op Toepassen.

d) Reset Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.ie-settings I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 2. Internetopties → tabblad Geavanceerd.ie-settings-advanced I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Onderaan zie je een Reset-knop. Druk erop.
 4. Vink in het venster dat verschijnt het vakje Persoonlijke instellingen verwijderen aan.IE-reset I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. Druk op Reset.
 6. Klik op OK om het venster te sluiten.
 7. Start uw browser opnieuw.

e) Verwijder I regret to inform you uit Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies Meer tools en extensies.chrome-menu-extensions I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Verwijder verdachte extensies door op het prullenbakpictogram ernaast te klikken.chrome-extensions-delete I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.
Removal Tool downloadenom te verwijderen I regret to inform you

* WiperSoft scanner, beschikbaar op deze website werkt alleen als een instrument voor virusdetectie. Meer gegevens over WiperSoft. Als u wilt dat WiperSoft in volle toeren gaan draaien, gebruik van verwijdering functionaliteit, is het noodzakelijk te verwerven van de volledige versie. In geval dat u wilt verwijderen van WiperSoft, Klik hier.

f) Herstel uw startpagina op Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. In het venster dat verschijnt, onder Bij opstarten, is er een optie Pagina's instellen. Druk daarop.
 4. Verwijder de ingestelde website en typ de website waarvan u wilt dat deze uw startpagina is. Druk op OK.chrome-startup-page I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. In Instellingen, onder Zoeken, is er een optie Zoekmachines beheren. Kies dat.chrome-search-engines I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 6. Verwijder alle zoekmachines behalve degene die u wilt gebruiken. Klik op Gereed.

g) Reset Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Scroll naar beneden en druk op Toon geavanceerde instellingen.chrome-settings I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en druk op de Reset-knop.chrome-reset I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. Druk in het bevestigingsvenster dat verschijnt op Reset.

h) Verwijder I regret to inform you uit Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer Add-ons.mozilla-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Selecteer het tabblad Extensies en verwijder alle twijfelachtige extensies.mozilla-extensions I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door op Uitschakelen te klikken. Als u later besluit om het te behouden, drukt u gewoon op Inschakelen.

i) Herstel uw startpagina op Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer opties.mozilla-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Klik in Algemeen op Standaardinstellingen herstellen onder het veld Startpagina.mozilla-options I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

j) Reset Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Druk op het vraagteken onder aan het menu.
 3. Selecteer Probleemoplossingsinformatie.mozilla-troubleshooting I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Selecteer de optie Firefox vernieuwen.mozilla-reset I regret to inform you bedreigingswaarschuwing

k) Verwijder I regret to inform you van Safari (voor Mac)

 1. Open Safari.
 2. Selecteer Voorkeuren (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Kies het tabblad Extensies.
 4. Verwijder alle twijfelachtige extensies.safari-extensions I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.

l) Safari opnieuw instellen

Als u de Yosemite-, El Capitan- of de Sierra-versie gebruikt, is de optie om Safari met één klik te resetten niet beschikbaar. U zult dus de geschiedenis moeten wissen en de caches in afzonderlijke stappen moeten legen.
 1. Open Safari.
 2. Selecteer Geschiedenis wissen (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-clear-history I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 3. Kies vanaf welk tijdstip u de geschiedenis wilt verwijderen en druk op Geschiedenis wissen.safari-clear-history I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 4. Druk op Safari bovenaan het scherm en selecteer Voorkeuren.safari-advanced I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 5. Selecteer het tabblad Geavanceerd en vink het vakje aan naast Ontwikkelingsmenu weergeven in menubalk.
 6. Selecteer Ontwikkelen (in de menubalk boven aan het scherm).safari-develop-menu I regret to inform you bedreigingswaarschuwing
 7. Druk op Caches leegmaken.
Als u om de een of andere reden de extensies niet kunt verwijderen of uw browsers niet kunt resetten, kan het een goed idee zijn om antispywaresoftware aan te schaffen en het probleem op te lossen.
This entry was posted in Trojan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.