Have Bedreigingswaarschuwing

I have is erin geslaagd om volledige toegang te krijgen tot al je apparaten

"I have slaagde erin om volledige toegang tot al uw apparaten te krijgen" is een zeer gevaarlijke kwaadaardige bedreiging die een reeks schade kan toebrengen aan geïnfecteerde computers. "I have is erin geslaagd om volledige toegang tot al uw apparaten te krijgen" behoort tot de categorie Trojaanse paardenvirussen en moet met voorzichtigheid worden behandeld als het wordt gedetecteerd. Het "I have is erin geslaagd om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten" e-mailvirus

Bedreigingen zoals Trojaanse paarden, ransomware, spyware en soortgelijke vervelende virussen zijn niet de enige beveiligingsbedreigingen die u kunt tegenkomen tijdens het surfen op het web. Er zijn ook veel oplichtingspraktijken die nietsvermoedende gebruikers proberen te misleiden en hen betrekken bij duistere cybercriminele plannen.

Veel van onze gebruikers meldden ons over een aanhoudende e-mailspam met het volgende bericht:

Removal Tool downloadenom te verwijderen have

Het spijt me u te moeten informeren over triest nieuws voor u. Ongeveer een maand of twee geleden slaagde ik have erin om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten die worden gebruikt om op internet te surfen. Voortaan begon ik have uw internetactiviteiten continu te observeren.

Ga je gang en bekijk de reeks gebeurtenissen hieronder ter referentie:Aanvankelijk kocht ik exclusieve toegang van hackers tot een lange lijst met e-mailaccounts (in de wereld van vandaag is dat echt heel gewoon, dat kan via internet worden geregeld) .Het was duidelijk niet moeilijk voor mij om door te gaan met inloggen op uw e-mailaccount (“I have slaagde erin om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten””I have slaagde erin om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten”[email protected]”I have is erin geslaagd om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten””I have is erin geslaagd om volledige toegang te krijgen tot al uw apparaten”xx.com).

Binnen dezelfde week ging ik verder met het installeren van een Trojaans virus in besturingssystemen voor alle apparaten die u gebruikt om in te loggen op e-mail. Eerlijk gezegd was het helemaal geen uitdagende taak voor mij (aangezien u zo vriendelijk was om op enkele van de links in uw inbox e-mails eerder). Ja, genieën zijn onder ons.

Dankzij dit Trojaanse paard kan ik toegang krijgen tot een volledige set controllers in apparaten (bijv. uw videocamera, toetsenbord, microfoon en andere). Als resultaat heb ik moeiteloos alle gegevens gedownload, evenals foto's, browsegeschiedenis en andere soorten gegevens naar mijn servers.Bovendien heb ik have toegang tot alle sociale-netwerkaccounts die u regelmatig gebruikt, inclusief e-mails, inclusief chatgeschiedenis, messengers, contactenlijst enz. Mijn unieke virus vernieuwt onophoudelijk zijn handtekeningen (vanwege controle door een stuurprogramma ), en blijft daarom onopgemerkt door elk type antivirusprogramma.

Removal Tool downloadenom te verwijderen have

Daarom denk ik dat je nu al de reden kunt zien waarom ik altijd onopgemerkt bleef tot deze brief …

Tijdens het compilatieproces van al het materiaal dat aan jou is gekoppeld, merkte ik ook dat je een grote voorstander en regelmatige gebruiker bent van websites die vervelende inhoud voor volwassenen hosten. Het blijkt dat je echt dol bent op het bezoeken van pornowebsites en het bekijken van spannende video's en onvergetelijke genoegens doorstaan. Eigenlijk was ik niet in staat om de verleiding te weerstaan, maar om bepaalde vervelende solo-acties op te nemen met jou in de hoofdrol, en later produceerde ik een paar video's die je masturbatie- en klaarkomenscènes blootlegden.

Als je me tot nu toe niet gelooft, heb ik maar één muisklik nodig om al die video's te maken met iedereen die je kent, inclusief je vrienden, collega's, familieleden en anderen. Bovendien kan ik al die video-inhoud uploaden online voor iedereen om te zien. Ik denk oprecht dat je dergelijke incidenten zeker niet zou willen hebben, gezien de wellustige dingen die worden aangetoond in je vaak bekeken video's (je weet absoluut wat ik daarmee bedoel), het zal een enorme tegenspoed veroorzaken voor jou.

Er is nog steeds een oplossing voor deze kwestie, en dit is wat u moet doen: U maakt een transactie van $ 1340 USD op mijn rekening (een equivalent in bitcoins, die werd geregistreerd afhankelijk van de wisselkoers op de datum van overboeking), vandaar na ontvangst van de overdracht, zal ik onmiddellijk al die wellustige video's zonder vertraging verwijderen. Daarna kunnen we het laten lijken alsof er vooraf niets aan de hand was. Bovendien kan ik bevestigen dat alle Trojaanse software zal worden uitgeschakeld en gewist van alle apparaten die u gebruikt. Jij have niets om je zorgen over te maken, want ik houd me altijd aan mijn woord.

Dat is inderdaad een voordelig koopje dat gepaard gaat met een relatief lagere prijs, rekening houdend met het feit dat uw profiel en verkeer gedurende een lange periode nauwlettend in de gaten werden gehouden. Als u nog steeds niet weet hoe u transacties met bitcoins kunt kopen en uitvoeren – alles is beschikbaar online.

Hieronder is mijn bitcoin-portemonnee voor uw verdere referentie: 16bHkVFULVmxTGVi2XKpwzkt5KrRnThzPg

Alles wat je have is 48 uur en het aftellen begint zodra deze e-mail is geopend (met andere woorden 2 dagen).

De volgende lijst bevat dingen die je moet onthouden en vermijden:> Het heeft geen zin om te proberen mijn e-mail te beantwoorden (aangezien dit e-mail- en retouradres in je inbox zijn aangemaakt).> Het heeft ook geen zin om de politie of andere soorten beveiligingsdiensten te bellen . Waag het bovendien niet om deze informatie met een van je vrienden te delen. Als ik ontdek dat (rekening houdend met mijn vaardigheden, zal het heel eenvoudig zijn, omdat ik al je systemen beheer en ze continu in de gaten houd) – je vervelende clip zal zijn meteen met het publiek gedeeld.> Het heeft geen zin om ook naar mij te zoeken – het zal geen succes opleveren. Transacties met cryptocurrency zijn volledig anoniem en niet traceerbaar.> Het heeft geen zin om je besturingssysteem opnieuw op apparaten te installeren of ze weg te gooien. Dat lost het probleem niet op, aangezien alle clips met jou als hoofdpersoon al op externe servers zijn geüpload.

Dingen die u misschien aanbelangen:> Die overboeking wordt niet bij mij afgeleverd. Adem uit, ik kan alles meteen opsporen, dus als de overboeking klaar is, weet ik het zeker, aangezien ik eindeloos alle activiteiten opspoort door jou gedaan (mijn Trojan-virus bestuurt alle processen op afstand, net als TeamViewer).> Dat je video's worden gedistribueerd, ook al heb je have de geldoverdracht naar mijn portemonnee voltooid. Geloof me, het is waardeloos voor mij om je nog steeds lastig te vallen na geld overdracht is gelukt. Bovendien, als dat ooit deel uitmaakte van mijn plan, zou ik het veel eerder laten gebeuren!

We gaan het op een duidelijke manier benaderen en aanpakken!

Tot slot zou ik nog één ding willen aanbevelen … hierna moet je ervoor zorgen dat je niet meer betrokken raakt bij soortgelijke onaangename gebeurtenissen! Mijn aanbeveling – zorg ervoor dat al je wachtwoorden regelmatig worden vervangen door nieuwe .

Helaas is het gebruik van online oplichting, phishing-e-mails en valse claims een lucratieve business geworden voor sommige mensen met kwade bedoelingen en recentelijk zijn er veel meldingen geweest over het toenemende aantal verschillende schema's en criminele tactieken. Er is bijvoorbeeld de laatste tijd een virale Bitcoin-zwendelcampagne verspreid via e-mail die paniek en frustratie veroorzaakt bij een groot aantal mensen.

Als u een van de slachtoffers bent van deze specifieke zwendel, dan heeft have hoogstwaarschijnlijk een angstaanjagend e-mailbericht in uw inbox ontvangen waarin wordt beweerd dat er een slapende Trojaanse paardeninfectie op uw computer zit. En als je een bepaald bedrag (in Bitcoin) niet betaalt aan de hacker achter de infectie, dreigen ze de Trojan te activeren en rotzooien met je systeem. E-mails met dit scenario zijn meestal niets anders dan oplichterij die niet voor de hand liggend mag worden beschouwd. Hun doel is om gebruikers bang te maken en ze geld te laten betalen aan sommige zelfverklaarde hackers zonder enige echte reden.

Soms kunnen deze berichten echter enkele echte infecties bevatten en als u ze opent of ermee communiceert, kunt u worden gecompromitteerd door een echt Trojaans paard zonder het te weten, zoals "I have slaagde erin om volledige toegang tot al uw apparaten te krijgen" en Geek Squad e-mail. Daarom heb je have het volste recht om je zorgen te maken dat er inderdaad malware in je systeem zit als je have onlangs op een van deze hebt geklikt.

Haasten om aan de losgeldeisen van sommige anonieme boeven te voldoen en hun berichten daarentegen geloven, is niet aan te raden. We zijn zelfs van mening dat het een veel betere optie is om uw computer eenvoudig te scannen op malware met behulp van een vertrouwd beveiligingsprogramma en te proberen eventuele verborgen bedreigingen te verwijderen die de scan detecteert.

Pas op voor e-mails die malware verspreiden!

Gespamd worden met tientallen e-mails waarin u wordt gevraagd losgeld te betalen om te voorkomen dat verborgen malware uw systeem beschadigt, is een veelvoorkomende cybercriminele zwendel. Een list die alleen bedoeld is om mensen bang te maken en snel geld te genereren voor de boeven achter het plan. En hoewel er geen echte reden is om de verklaringen in de berichten te geloven of geld naar iemand te sturen, moet je toch niet over het hoofd zien dat bedreigingen zoals "I have slaagde erin om volledige toegang te krijgen tot al je apparaten" kon worden gevonden binnen dergelijke berichten en een echte infectie kan optreden zonder uw medeweten.

Zoals de meeste op Trojaanse paarden gebaseerde malware, kan deze zeer onopvallend zijn en sluimeren zonder zichtbare symptomen totdat de hacker besluit deze te activeren en het systeem aan te vallen. Om deze reden, als je have onlangs werd gebombardeerd met e-mailzwendelberichten en have ermee heeft gecommuniceerd, is het erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat je pc schoon is en dat er niets kwaadaardigs op staat dat je schade zou kunnen berokkenen wanneer je het het minst verwacht. In dit verband hebben we hieronder have een gedetailleerde verwijderingsgids opgesteld en een professionele scannertool die u kan helpen om uw systeem te controleren en te verwijderen “I have slaagde erin om volledige toegang tot al uw apparaten te krijgen”.

Leren hoe te verwijderen van de have vanaf uw computer

Stap 1. have Verwijdering uit Windows

a) Windows 7 / XP

 1. Druk op het Start-pictogram.win7-start Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win7-control-panel Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Zoek het programma dat u wilt verwijderen en druk op Verwijderen.win7-uninstall-program Have Bedreigingswaarschuwing

b) Windows 8

 1. Klik met de rechtermuisknop op het startpictogram (linker benedenhoek).win10-start2 Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Selecteer Configuratiescherm.win8-start Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Klik op Programma's en onderdelen.win8-control-panel Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win8-remove-program Have Bedreigingswaarschuwing

c) Ramen 10

 1. Open het menu Start en klik op het vergrootglas (naast de knop Afsluiten).win10-start2 Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Typ in Configuratiescherm.win10-start Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win10-control-panel Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win10-remove-program Have Bedreigingswaarschuwing

d) Mac OS X

 1. Open Finder en druk op Toepassingen.mac-os-apps Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Controleer alle verdachte programma's die u wilt verwijderen.
 3. Sleep ze naar het prullenbakpictogram in uw dock (of klik met de rechtermuisknop op het programma en druk op Verplaatsen naar prullenbak).mac-os-app-delete Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Nadat u alle ongewenste programma's hebt verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop op het prullenbakpictogram en selecteert u Prullenbak legen.

Stap 2. Verwijder have uit browsers

a) Verwijder have uit Microsoft Edge

Reset Microsoft Edge (methode 1)
 1. Open Microsoft Edge.
 2. Druk op Meer in de rechterbovenhoek van het scherm (de drie puntjes).edge-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Instellingen → Kies wat u wilt wissen.edge-settings Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Vink de vakjes aan van de items die u wilt verwijderen en druk op Wissen.edge-clear-data Have Bedreigingswaarschuwing
 5. Druk tegelijkertijd op Ctrl + Alt + Delete.
 6. Kies Taakbeheer.
 7. Zoek op het tabblad Processen het Microsoft Edge-proces, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Ga naar details (of Meer details als Ga naar details niet beschikbaar is).task-manager Have Bedreigingswaarschuwing
 8. Klik met de rechtermuisknop op alle Microsoft Edge-processen en kies Taak beëindigen.
(Methode 2)
Maak een back-up van uw gegevens voordat u doorgaat met deze methode.
 1. Ga naar C: Users % gebruikersnaam% AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxxxxxx.
 2. Selecteer alle mappen, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Delete.edge-folder Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Druk op de startknop en typ Windows PowerShell in het zoekvak.
 4. Klik met de rechtermuisknop op het resultaat en selecteer Als administrator uitvoeren.edge-powershell Have Bedreigingswaarschuwing
 5. In Beheerder: Windows PowerShell, plak Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml -Verbose} onder PS C: WINDOWS system32> en tik op Enter.edge-powershell-script Have Bedreigingswaarschuwing
 6. Het probleem zou nu weg moeten zijn.

b) Verwijder have uit Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.IE-gear Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Selecteer Invoegtoepassingen beheren en vervolgens Werkbalken en uitbreidingen.
 3. Zoek en schakel alle verdachte extensies uit.IE-add-ons Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Doe het raam dicht.

c) Herstel uw startpagina op Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.
 2. Internetopties → tabblad Algemeen. Verwijder de homepage-URL en typ de gewenste URL in.IE-settings2 Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Druk op Toepassen.

d) Reset Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.ie-settings Have Bedreigingswaarschuwing
 2. Internetopties → tabblad Geavanceerd.ie-settings-advanced Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Onderaan zie je een Reset-knop. Druk erop.
 4. Vink in het venster dat verschijnt het vakje Persoonlijke instellingen verwijderen aan.IE-reset Have Bedreigingswaarschuwing
 5. Druk op Reset.
 6. Klik op OK om het venster te sluiten.
 7. Start uw browser opnieuw.

e) Verwijder have uit Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies Meer tools en extensies.chrome-menu-extensions Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Verwijder verdachte extensies door op het prullenbakpictogram ernaast te klikken.chrome-extensions-delete Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.
Removal Tool downloadenom te verwijderen have

* WiperSoft scanner, beschikbaar op deze website werkt alleen als een instrument voor virusdetectie. Meer gegevens over WiperSoft. Als u wilt dat WiperSoft in volle toeren gaan draaien, gebruik van verwijdering functionaliteit, is het noodzakelijk te verwerven van de volledige versie. In geval dat u wilt verwijderen van WiperSoft, Klik hier.

f) Herstel uw startpagina op Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. In het venster dat verschijnt, onder Bij opstarten, is er een optie Pagina's instellen. Druk daarop.
 4. Verwijder de ingestelde website en typ de website waarvan u wilt dat deze uw startpagina is. Druk op OK.chrome-startup-page Have Bedreigingswaarschuwing
 5. In Instellingen, onder Zoeken, is er een optie Zoekmachines beheren. Kies dat.chrome-search-engines Have Bedreigingswaarschuwing
 6. Verwijder alle zoekmachines behalve degene die u wilt gebruiken. Klik op Gereed.

g) Reset Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Scroll naar beneden en druk op Toon geavanceerde instellingen.chrome-settings Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Zoek en druk op de Reset-knop.chrome-reset Have Bedreigingswaarschuwing
 5. Druk in het bevestigingsvenster dat verschijnt op Reset.

h) Verwijder have uit Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer Add-ons.mozilla-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Selecteer het tabblad Extensies en verwijder alle twijfelachtige extensies.mozilla-extensions Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door op Uitschakelen te klikken. Als u later besluit om het te behouden, drukt u gewoon op Inschakelen.

i) Herstel uw startpagina op Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer opties.mozilla-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Klik in Algemeen op Standaardinstellingen herstellen onder het veld Startpagina.mozilla-options Have Bedreigingswaarschuwing

j) Reset Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Druk op het vraagteken onder aan het menu.
 3. Selecteer Probleemoplossingsinformatie.mozilla-troubleshooting Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Selecteer de optie Firefox vernieuwen.mozilla-reset Have Bedreigingswaarschuwing

k) Verwijder have van Safari (voor Mac)

 1. Open Safari.
 2. Selecteer Voorkeuren (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Kies het tabblad Extensies.
 4. Verwijder alle twijfelachtige extensies.safari-extensions Have Bedreigingswaarschuwing
 5. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.

l) Safari opnieuw instellen

Als u de Yosemite-, El Capitan- of de Sierra-versie gebruikt, is de optie om Safari met één klik te resetten niet beschikbaar. U zult dus de geschiedenis moeten wissen en de caches in afzonderlijke stappen moeten legen.
 1. Open Safari.
 2. Selecteer Geschiedenis wissen (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-clear-history Have Bedreigingswaarschuwing
 3. Kies vanaf welk tijdstip u de geschiedenis wilt verwijderen en druk op Geschiedenis wissen.safari-clear-history Have Bedreigingswaarschuwing
 4. Druk op Safari bovenaan het scherm en selecteer Voorkeuren.safari-advanced Have Bedreigingswaarschuwing
 5. Selecteer het tabblad Geavanceerd en vink het vakje aan naast Ontwikkelingsmenu weergeven in menubalk.
 6. Selecteer Ontwikkelen (in de menubalk boven aan het scherm).safari-develop-menu Have Bedreigingswaarschuwing
 7. Druk op Caches leegmaken.
Als u om de een of andere reden de extensies niet kunt verwijderen of uw browsers niet kunt resetten, kan het een goed idee zijn om antispywaresoftware aan te schaffen en het probleem op te lossen.
This entry was posted in Trojan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.