Egfg Bedreigingswaarschuwing

*Egfg is een variant van Stop/DJVU. Bron van claim SH kan deze verwijderen.

Egfg

Egfg is een zeer geavanceerde en onopvallende dreiging die in staat is om al uw gegevens onbreekbaar op slot te doen. Egfg past codering van militaire kwaliteit toe op de bestanden van zijn slachtoffers, waardoor alle toegang tot die bestanden wordt geblokkeerd.

De losgeldbrief van het Egfg-virusbestand

Met alle media-aandacht en de recente gevallen van enorme ransomware-aanvallen, zijn de meeste computergebruikers zich inmiddels zeker bewust van het enorme gevaar dat deze malwarecategorie met zich meebrengt. En er is een goede reden om bang te zijn voor dit soort computermalware, want als een dergelijke dreiging het systeem binnendringt, kan het u de toegang ontnemen tot uw apparaat en/of alle gegevensbestanden die erop zijn opgeslagen met behulp van een geavanceerd gegevens- Encryptie algoritme. Niet alleen dat, maar het verwijderen van de infectie kan ook een echte uitdaging zijn. Dit is het geval met Egfg – een nieuwe Ransomware-vertegenwoordiger, waarop dit artikel zich richt. Egfg is een soort kwaadaardige software die gebruikers op een zeer specifieke manier aanvalt, in iets dat kan worden omschreven als een soort "digitale kaping". Kortom, deze computerbedreiging is gemaakt om de toegang tot de bestanden die op het systeem zijn opgeslagen te blokkeren door ze te versleutelen. Nadat het dit heeft gedaan, vraagt de malware vervolgens om losgeld in ruil voor het herstellen van de toegang. Om dat te doen, gebruikt het kwaadaardige stukje software een complex algoritme voor bestandscodering, dat het in het geheim toepast op een lijst met gerichte bestandstypen. Nadat het versleutelingsproces is voltooid, genereert de infectie een enge notitie waarin losgeld wordt gevraagd, waarin wordt beweerd dat de enige manier om de versleutelde bestanden te herstellen is door losgeld te betalen aan de hackers achter de Ransomware.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Egfg

Normaal gesproken komt dit soort kwaadaardige software in de vorm van schijnbaar onschadelijke of betrouwbare programma's, advertenties, links, aanbiedingen en e-mailbijlagen waarmee de gebruiker wordt misleid om ermee te communiceren.

Het Egfg-virus

Het Egfg-virus is een malwareprogramma voor bestandsvergrendeling waarmee u uw persoonlijke bestanden niet kunt openen of gebruiken totdat u een deel van uw geld naar de hackers achter het virus hebt gestuurd. Zodra het Egfg-virus klaar is met het vergrendelen van uw gegevens, wordt er een melding weergegeven met instructies voor het uitvoeren van de betaling.

In tegenstelling tot andere virussen die zich voor onbepaalde tijd in het systeem verbergen, onthult Egfg onmiddellijk de effecten van zijn aanwezigheid door de melding dat er losgeld wordt gevraagd op het scherm weer te geven. Natuurlijk zijn er veel andere soorten Ransomware en ze werken niet allemaal op dezelfde manier, maar de meeste aanvallers die deze Ransomware gebruiken, vereisen betalingen in de vorm van Bitcoins, waardoor de transacties anoniem blijven en veel moeilijker te volgen zijn. Hetzelfde is het geval met Egfg – de criminelen achter de infectie vragen om een Bitcoin-betaling en beloven dat ze een speciale decoderingssleutel zullen sturen naar degenen die onmiddellijk betalen.

Ransomware-aanvallen zijn niets nieuws: de eerste besmettingen met dit soort software werden eind jaren tachtig geregistreerd. In het laatste decennium is het aantal ransomware-aanvallen echter ernstig toegenomen sinds de criminelen hebben ontdekt dat het coderingsproces het perfecte hulpmiddel is om geld af te persen door middel van online chantage.

Het Egfg-bestand

Het Egfg-bestand is elk stukje data dat dit virus versleutelt, de extensie verandert en het ontoegankelijk maakt. U kunt een Egfg-bestand decoderen met behulp van de bijbehorende decoderingssleutel of, in sommige gevallen, u kunt proberen de ontoegankelijke bestanden via rotondes te herstellen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Egfg

Het .Egfg-bestandsvirus

Het is duidelijk dat preventie en bescherming een grote rol spelen als het erop aankomt onze computer en onze gegevens te beschermen tegen gerichte aanvallen en chantageschema's zoals die waarvoor bedreigingen zoals Egfg worden aangeklaagd. Daarom is het een goed idee om te investeren in betrouwbare softwarebescherming tegen ransomware. Het maken van een back-up van uw bestanden kan tijdrovend en vervelend zijn, maar het kan ook het verschil zijn tussen het verlies van jaren aan informatie door een ransomware-aanval en de wetenschap dat u, zelfs als uw computer is geïnfecteerd door ransomware, uw belangrijke bestanden nog heeft. veilig op de back-up.

Als u al bent geïnfecteerd met Egfg, Xcvf, Bbnm of Hhjk, richt u dan op het zo snel mogelijk verwijderen van de malware. We raden je af om je geld aan de hackers te geven, omdat er absoluut geen garantie is dat ze je echt een decoderingssleutel voor je bestanden zullen sturen.

Leren hoe te verwijderen van de Egfg vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Egfg via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Egfg Bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Egfg Bedreigingswaarschuwing
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Egfg Bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Egfg Bedreigingswaarschuwing
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Egfg Bedreigingswaarschuwing
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Egfg met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Egfg Bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Egfg Bedreigingswaarschuwing
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Egfg Bedreigingswaarschuwing
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Egfg Bedreigingswaarschuwing
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Egfg Bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Egfg Bedreigingswaarschuwing
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Egfg Bedreigingswaarschuwing
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Egfg Bedreigingswaarschuwing
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Egfg Bedreigingswaarschuwing
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Egfg Bedreigingswaarschuwing

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Egfg Bedreigingswaarschuwing
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Egfg Bedreigingswaarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.