Bpws bedreigingswaarschuwing

*Bpws is een variant van Stop/DJVU. Bron van claim SH kan deze verwijderen.

Bpws

Bpws is een cybervirus dat zich op uw gegevens richt met als doel deze te vergrendelen en u vervolgens te chanteren om er toegang toe te krijgen. Bedreigingen zoals Bpws komen veel voor en staan bekend onder de verzamelnaam Ransomware omdat ze voornamelijk worden gebruikt voor geldafpersing.

Het losgeldbriefje van het Bpws-virusbestand

Versleutelingsvirussen (ook bekend als cryptovirussen) die de persoonlijke gegevensbestanden van gebruikers proberen te vergrendelen, worden steeds gebruikelijker en populairder onder hackers en cybercriminelen. Deze groep malware is eigenlijk een subtype van de beruchte Ransomware-virusklasse – een malwarecategorie die hackers gebruiken voor chantage en geldafpersing. De cryptovirussen worden beschouwd als het meest problematische en verraderlijke subtype van ransomware vanwege hun onopvallendheid en vanwege het feit dat ze doorgaans worden beschouwd als zeer geavanceerde en moeilijk te hanteren infecties. In het huidige artikel zullen we u voorzien van cruciale en zeer belangrijke informatie over een nieuwe vertegenwoordiger van de cryptovirusklasse. De naam van de nieuwe cyberdreiging is Bpws en net als andere schadelijke programma's van dit type, is het in staat om de persoonlijke bestanden van de beoogde gebruiker op slot te zetten door ze te versleutelen. De bestanden worden ontoegankelijk gehouden totdat er losgeld is betaald aan de hackers. Tenzij het Ransomware-slachtoffer de transactie van het gevraagde geldbedrag uitvoert, geven de cybercriminelen de verzegelde gegevens niet vrij van de codering. Er zijn verschillende belangrijke dingen over Ransomware-cryptovirussen waarmee rekening moet worden gehouden als we het hebben over deze vervelende malwarecategorie en we zullen ervoor zorgen dat ze in de volgende regels worden besproken. Als iemand van jullie zijn of haar machines heeft laten infecteren en hun bestanden hebben opgesloten door de vervelende Bpws, kunnen we je wat hulp bieden in de vorm van een gedetailleerde verwijderingsgids met instructies gericht op het elimineren van de cyberdreiging. Er is ook een apart gedeelte met methoden over hoe men mogelijk enkele van de versleutelde bestanden zou kunnen herstellen zonder het losgeld te betalen. Nu kunnen we u niet beloven dat de suggesties voor bestandsherstel in onze gids in alle gevallen zullen werken vanwege de zeer geavanceerde aard van Ransomware-infecties zoals Bpws. Wij zijn echter van mening dat het doorgaans beter is om alle beschikbare alternatieve oplossingen uit te proberen dan ermee in te stemmen de betaling uit te voeren en het gevraagde losgeld af te handelen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Bpws

De reden waarom het doorgaans beter is om alle alternatieven te proberen in plaats van direct te betalen, heeft te maken met het feit dat hackers vaak weigeren de decoderingssleutel voor de vergrendelde bestanden te sturen, zelfs niet naar gebruikers die het geld daadwerkelijk hebben betaald. Dit gebeurt natuurlijk niet altijd en soms kan betalen uw gegevens terugkrijgen, maar er is altijd de kans dat u uw geld gewoon tevergeefs verspilt zonder de toegang tot uw gecodeerde bestanden terug te krijgen. Over het algemeen raden we u aan om de betalingsoptie alleen als laatste redmiddel te overwegen en alleen als de bestanden die door Ransomware zijn vergrendeld, echt zo belangrijk en waardevol voor u zijn.

Het Bpws-virus

Het Bpws-virus is een cyberdreiging voor gegevenscodering die uw bestanden niet schaadt, maar het u in plaats daarvan onmogelijk maakt om ze te openen of te gebruiken. De hackers achter het Bpws-virus willen dat je ze geld stuurt als je een speciale sleutel wilt krijgen die zogenaamd je gegevens zou kunnen herstellen.

Ransomware-cryptovirussen zijn kwaadaardige programma's die bekend staan om hun onopvallendheid en algehele afwezigheid van infectiesymptomen. Een factor die hier sterk aan bijdraagt, is het gebruik van codering om de bestanden te vergrendelen. Zie je, dit is eigenlijk een relatief onschadelijk proces in die zin dat er geen schade wordt toegebracht aan je bestanden of aan je pc-systeem. De codering zou de beoogde gegevens eenvoudigweg ontoegankelijk maken zonder deze te beschadigen of te beschadigen. Hierdoor zijn ransomware-cryptovirusinfecties zoals Bpws of Bpsm erg subtiel en moeilijk te herkennen omdat er normaal gesproken geen zichtbare symptomen zijn. Soms kan een ongebruikelijke toename van het RAM- en CPU-gebruik voldoende zijn om de malware-aanval weg te geven, maar in de meeste gevallen merken gebruikers dat niet. Afgezien daarvan zijn er vrijwel geen andere potentiële rode vlaggen. Een ander probleem met betrekking tot de detectie van ransomware is dat zelfs een antivirusprogramma op uw pc de dreiging mogelijk niet kan onderscheppen vanwege het gebrek aan schade aan het systeem. Hierdoor heb je echt heel weinig opties als het gaat om het herkennen van een dergelijke dreiging. Desalniettemin is het nog steeds belangrijk om de juiste systeembeveiligingssoftware op uw pc te hebben en ook om verdacht gedrag op uw systeem in de gaten te houden.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Bpws

De Bpws bestandsdecodering

De Bpws-bestandsdecodering is het proces dat nodig is om de bestanden op uw computer weer te openen. Helaas is de decodering van het Bpws-bestand mogelijk niet mogelijk zonder de juiste persoonlijke sleutel en zult u naar andere methoden moeten zoeken om uw gegevens te herstellen.

Virussen zoals Bpws kunnen op verschillende manieren uw computer binnendringen. Ze kunnen bij u terechtkomen via een spam-e-mailbijlage of via een louche en illegaal gedistribueerde illegale software. Malvertising-advertenties zijn ook een gebruikelijke manier om ransomware te verspreiden. Een andere methode die hackers vaak gebruiken, is het gebruik van Trojaanse backdoor-virussen om de Ransomware in een reeds geïnfecteerde machine te sluipen. Er zijn veel andere mogelijke distributietechnieken en daarom moet u altijd proberen vage en obscure online inhoud te vermijden om de potentiële bronnen van Ransomware te vermijden. Een goede manier om uw bestanden veilig te houden, zelfs als een dergelijk virus erin slaagt uw systeem binnen te dringen, is door een back-up te maken van uw belangrijke en waardevolle gegevens. U kunt een cloudservice of een externe schijf of zelfs een ander apparaat gebruiken (bij voorkeur een apparaat dat geen verbinding heeft met internet). Zorg ervoor dat u altijd veilige kopieën van uw belangrijkste bestanden hebt op een locatie waar geen Ransomware ze kan bereiken.

Leren hoe te verwijderen van de Bpws vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Bpws via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bpws bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bpws bedreigingswaarschuwing
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bpws bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bpws bedreigingswaarschuwing
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bpws bedreigingswaarschuwing
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Bpws met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bpws bedreigingswaarschuwing
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bpws bedreigingswaarschuwing
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bpws bedreigingswaarschuwing
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bpws bedreigingswaarschuwing
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bpws bedreigingswaarschuwing
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bpws bedreigingswaarschuwing
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bpws bedreigingswaarschuwing
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bpws bedreigingswaarschuwing
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bpws bedreigingswaarschuwing
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bpws bedreigingswaarschuwing

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bpws bedreigingswaarschuwing
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bpws bedreigingswaarschuwing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.