Bedreiging this

Een applicatie met de naam "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat", is onlangs door een aantal internetgebruikers gemeld aan ons team "Hoe te verwijderen". De this-applicatie werkt op een manier die volgens de getroffen mensen een aanzienlijke browse-storing veroorzaakt. Daarom zullen we in artikel this proberen u een effectieve oplossing te bieden voor een snelle en veilige verwijdering van de ongewenste toepassing. Volgens de informatie die we hebben, is "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" een stukje software dat kan worden gecategoriseerd als een browserkaper. Het onthult zijn aanwezigheid op het systeem door enkele wijzigingen door te voeren in de instellingen van de standaardbrowser (of het nu Safari, Chrome, Firefox of een andere is). Normaal gesproken hebben deze wijzigingen betrekking op de installatie van een nieuwe startpagina, werkbalk of de vervanging van het startpaginadomein door een andere zonder toestemming van de gebruikers. "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" kan ook te maken hebben met een automatische pagina-omleidingsservice die de internetgebruikers op verschillende promotiesites, pop-uppagina's, nieuwe tabbladen en agressieve advertenties plaatst. Het is typisch voor elke browserkaper om verschillende soorten advertenties op het scherm van de gebruikers te genereren en hen te vragen op deze advertenties te klikken door ze op een zodanige manier te plaatsen dat ze niet kunnen worden verwijderd. Het doel van al het gedrag van this is, zoals u wellicht vermoedt, de promotie van bepaalde producten, websites, diensten en softwaretools. Maar is "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" vergelijkbaar met een computervirus en vormt het een beveiligingsrisico voor uw systeem? this is wat we in de volgende paragrafen gaan verduidelijken. Blijf dus bij ons en maak gebruik van de informatie en de verwijderingsinstructies, die u hieronder vindt.

Removal Tool downloadenom te verwijderen this

We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat voor Mac

"We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat" voor Mac wordt door experts beschouwd als een browserkaping-add-on voor Chrome, Safari en Firefox. Bedreigingen zoals "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat" voor Mac staan erom bekend verschillende problemen te veroorzaken, zoals wijzigingen in de door de gebruiker aangewezen startpagina en/of standaardzoekmachine.

Het internet staat vol met verschillende programma's en interessante toepassingen, maar tenzij je jezelf vertrouwd maakt met hun ware aard, kun je nooit zeker zijn van hun bedoelingen en capaciteiten. Bedreigingen zoals Trojaanse paarden, Spyware en vervelende Ransomware-virussen kunnen immers overal op het internet op de loer liggen. Daarom is het een noodzaak om voorzichtig te zijn met elke nieuwe toepassing die op uw machine begint te werken. Gelukkig is "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" geen stukje software waar u zich al te veel zorgen over hoeft te maken. Als u this Browser hijacker op uw pc detecteert, zult u hoogstwaarschijnlijk geen ernstige problemen tegenkomen, zoals gegevensdiefstal, bestandscodering of systeembeschadiging.

Wat is "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat"?

"We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat" is een browser-omleidende advertentietool die populaire Mac-browsers kaapt. Het is bekend dat beveiligingsproblemen zoals "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" leiden tot website-omleidingen, opdringerige advertenties en zelfs phishing-pogingen.

U kunt echter te maken krijgen met nogal irritante browse-onderbrekingen, advertenties, pop-ups en ongewenste pagina-omleidingen, die uw normale surfen op het web ernstig kunnen verstoren. Aangezien het belangrijkste doel van dergelijke toepassingen is om iets te adverteren, zijn ze in feite geprogrammeerd om uw scherm te overspoelen met verschillende advertenties en gesponsorde berichten en om u door te verwijzen naar bepaalde websites. Door dit te doen zorgen deze applicaties ervoor dat u op de geadverteerde links en pop-ups gaat klikken en dat u de gepromote weblocaties bezoekt. Hoe vreemd het ook mag klinken, this is een legitieme online advertentiemethode, met behulp waarvan verschillende online bedrijven hun producten promoten en inkomsten genereren uit verkoop, verkeer en klikken. Kortom, de aanwezigheid van een browserkaper zoals "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat" of Chill Search op het systeem is meestal niet dodelijk en verschilt van daadwerkelijke malware-activiteit. Veel gebruikers klagen echter over de verstoring die wordt veroorzaakt door de onstuitbare advertenties en automatische pagina-omleidingen waardoor ze interactie hebben met allerlei dubieuze inhoud. this is eigenlijk de belangrijkste reden waarom dergelijke software vaak als potentieel ongewenst wordt beschouwd en waarom deze meestal van de computers wordt verwijderd zodra gebruikers erachter komen dat ze aanwezig zijn.

Removal Tool downloadenom te verwijderen this

We hebben malware gedetecteerd op het this-apparaat. Malware kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke accountgegevens, zoals uw wachtwoord.

“We hebben malware gedetecteerd op het this-apparaat. Malware kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, zoals uw wachtwoord.” is een browserkaper van mogelijk ongewenste software. De melding "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat. Malware kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, zoals uw wachtwoord.” staat bekend om de website-omleidingen en pop-upadvertenties die het veroorzaakt, maar het kan mogelijk tot nog ernstigere problemen leiden.

Aangezien "We hebben malware op this-apparaat gedetecteerd" geen echt virus is, kan de this-toepassing u niet op een heimelijke manier infecteren of uw systeem binnensluipen via een exploitkit of op een andere kwaadaardige manier. Dat gezegd hebbende, moet je nog steeds weten dat er veel andere volkomen legitieme methoden zijn waarmee je met this stukje software op je computer kunt eindigen, vooral als je niet voorzichtig genoeg bent. De typische bronnen van mogelijk ongewenste applicaties zoals browserkapers, adware of vergelijkbare software voor het genereren van advertenties en het omleiden van pagina's zijn de zogenaamde gratis softwarebundels. Gewoonlijk worden dergelijke toepassingen gedistribueerd als extra componenten die worden toegevoegd in het hoofdinstallatiepakket van een ander programma. De instellingen met betrekking tot de gebundelde inhoud zijn normaal gesproken te vinden onder het menu Geavanceerd/Aangepast in de setup-manager, maar aangezien de meeste gebruikers de automatische/snelle installatiestappen volgen, zien ze deze opties vaak over het hoofd en installeren ze standaard de toegevoegde componenten. Andere mogelijke bronnen van applicaties zoals "We hebben malware gedetecteerd op this-apparaat" kunnen de gratis downloadplatforms zijn waar dergelijke applicaties worden gedistribueerd en gepromoot als gratis en nuttige add-ons. Ze zijn ook te vinden in torrents, software-updateverzoeken, gratis downloadlinks, advertenties, spam en verschillende e-mailbijlagen. Als u uw pc veilig en schoon wilt houden, vergeet dan niet dat kaper-advertenties en pagina-omleidingen ook een potentiële bron van echte beveiligingsbedreigingen kunnen zijn, zoals ransomware, Trojaanse paardenvirussen en meer. Daarom is ons advies voor u om ze te vermijden en alleen software te downloaden en te installeren van gerenommeerde platforms en bekende ontwikkelaars.

Leren hoe te verwijderen van de this vanaf uw computer

Stap 1. this Verwijdering uit Windows

a) Windows 7 / XP

 1. Druk op het Start-pictogram.win7-start Bedreiging this
 2. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win7-control-panel Bedreiging this
 3. Zoek het programma dat u wilt verwijderen en druk op Verwijderen.win7-uninstall-program Bedreiging this

b) Windows 8

 1. Klik met de rechtermuisknop op het startpictogram (linker benedenhoek).win10-start2 Bedreiging this
 2. Selecteer Configuratiescherm.win8-start Bedreiging this
 3. Klik op Programma's en onderdelen.win8-control-panel Bedreiging this
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win8-remove-program Bedreiging this

c) Ramen 10

 1. Open het menu Start en klik op het vergrootglas (naast de knop Afsluiten).win10-start2 Bedreiging this
 2. Typ in Configuratiescherm.win10-start Bedreiging this
 3. Configuratiescherm → Programma's en onderdelen.win10-control-panel Bedreiging this
 4. Zoek en verwijder alle ongewenste programma's.win10-remove-program Bedreiging this

d) Mac OS X

 1. Open Finder en druk op Toepassingen.mac-os-apps Bedreiging this
 2. Controleer alle verdachte programma's die u wilt verwijderen.
 3. Sleep ze naar het prullenbakpictogram in uw dock (of klik met de rechtermuisknop op het programma en druk op Verplaatsen naar prullenbak).mac-os-app-delete Bedreiging this
 4. Nadat u alle ongewenste programma's hebt verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop op het prullenbakpictogram en selecteert u Prullenbak legen.

Stap 2. Verwijder this uit browsers

a) Verwijder this uit Microsoft Edge

Reset Microsoft Edge (methode 1)
 1. Open Microsoft Edge.
 2. Druk op Meer in de rechterbovenhoek van het scherm (de drie puntjes).edge-menu Bedreiging this
 3. Instellingen → Kies wat u wilt wissen.edge-settings Bedreiging this
 4. Vink de vakjes aan van de items die u wilt verwijderen en druk op Wissen.edge-clear-data Bedreiging this
 5. Druk tegelijkertijd op Ctrl + Alt + Delete.
 6. Kies Taakbeheer.
 7. Zoek op het tabblad Processen het Microsoft Edge-proces, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Ga naar details (of Meer details als Ga naar details niet beschikbaar is).task-manager Bedreiging this
 8. Klik met de rechtermuisknop op alle Microsoft Edge-processen en kies Taak beëindigen.
(Methode 2)
Maak een back-up van uw gegevens voordat u doorgaat met deze methode.
 1. Ga naar C: Users % gebruikersnaam% AppData Local Packages Microsoft.MicrosoftEdge_xxxxxxxxxx.
 2. Selecteer alle mappen, klik er met de rechtermuisknop op en druk op Delete.edge-folder Bedreiging this
 3. Druk op de startknop en typ Windows PowerShell in het zoekvak.
 4. Klik met de rechtermuisknop op het resultaat en selecteer Als administrator uitvoeren.edge-powershell Bedreiging this
 5. In Beheerder: Windows PowerShell, plak Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml -Verbose} onder PS C: WINDOWS system32> en tik op Enter.edge-powershell-script Bedreiging this
 6. Het probleem zou nu weg moeten zijn.

b) Verwijder this uit Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.IE-gear Bedreiging this
 2. Selecteer Invoegtoepassingen beheren en vervolgens Werkbalken en uitbreidingen.
 3. Zoek en schakel alle verdachte extensies uit.IE-add-ons Bedreiging this
 4. Doe het raam dicht.

c) Herstel uw startpagina op Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.
 2. Internetopties → tabblad Algemeen. Verwijder de homepage-URL en typ de gewenste URL in.IE-settings2 Bedreiging this
 3. Druk op Toepassen.

d) Reset Internet Explorer

 1. Open Internet Explorer en druk op het tandwielpictogram.ie-settings Bedreiging this
 2. Internetopties → tabblad Geavanceerd.ie-settings-advanced Bedreiging this
 3. Onderaan zie je een Reset-knop. Druk erop.
 4. Vink in het venster dat verschijnt het vakje Persoonlijke instellingen verwijderen aan.IE-reset Bedreiging this
 5. Druk op Reset.
 6. Klik op OK om het venster te sluiten.
 7. Start uw browser opnieuw.

e) Verwijder this uit Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies Meer tools en extensies.chrome-menu-extensions Bedreiging this
 3. Verwijder verdachte extensies door op het prullenbakpictogram ernaast te klikken.chrome-extensions-delete Bedreiging this
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.
Removal Tool downloadenom te verwijderen this

* WiperSoft scanner, beschikbaar op deze website werkt alleen als een instrument voor virusdetectie. Meer gegevens over WiperSoft. Als u wilt dat WiperSoft in volle toeren gaan draaien, gebruik van verwijdering functionaliteit, is het noodzakelijk te verwerven van de volledige versie. In geval dat u wilt verwijderen van WiperSoft, Klik hier.

f) Herstel uw startpagina op Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu Bedreiging this
 3. In het venster dat verschijnt, onder Bij opstarten, is er een optie Pagina's instellen. Druk daarop.
 4. Verwijder de ingestelde website en typ de website waarvan u wilt dat deze uw startpagina is. Druk op OK.chrome-startup-page Bedreiging this
 5. In Instellingen, onder Zoeken, is er een optie Zoekmachines beheren. Kies dat.chrome-search-engines Bedreiging this
 6. Verwijder alle zoekmachines behalve degene die u wilt gebruiken. Klik op Gereed.

g) Reset Google Chrome

 1. Open Google Chrome en druk op het menupictogram rechts naast het URL-veld.
 2. Kies instellingen.chrome-menu Bedreiging this
 3. Scroll naar beneden en druk op Toon geavanceerde instellingen.chrome-settings Bedreiging this
 4. Zoek en druk op de Reset-knop.chrome-reset Bedreiging this
 5. Druk in het bevestigingsvenster dat verschijnt op Reset.

h) Verwijder this uit Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer Add-ons.mozilla-menu Bedreiging this
 3. Selecteer het tabblad Extensies en verwijder alle twijfelachtige extensies.mozilla-extensions Bedreiging this
 4. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door op Uitschakelen te klikken. Als u later besluit om het te behouden, drukt u gewoon op Inschakelen.

i) Herstel uw startpagina op Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Selecteer opties.mozilla-menu Bedreiging this
 3. Klik in Algemeen op Standaardinstellingen herstellen onder het veld Startpagina.mozilla-options Bedreiging this

j) Reset Mozilla Firefox

 1. Open Mozilla Firefox en open het menu door op de drie balken aan de rechterkant van het scherm te klikken.
 2. Druk op het vraagteken onder aan het menu.
 3. Selecteer Probleemoplossingsinformatie.mozilla-troubleshooting Bedreiging this
 4. Selecteer de optie Firefox vernieuwen.mozilla-reset Bedreiging this

k) Verwijder this van Safari (voor Mac)

 1. Open Safari.
 2. Selecteer Voorkeuren (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-menu Bedreiging this
 3. Kies het tabblad Extensies.
 4. Verwijder alle twijfelachtige extensies.safari-extensions Bedreiging this
 5. Als u niet zeker bent van een extensie, kunt u deze uitschakelen door het selectievakje Ingeschakeld uit te schakelen. Als u later besluit het te behouden, vinkt u het vakje gewoon opnieuw aan.

l) Safari opnieuw instellen

Als u de Yosemite-, El Capitan- of de Sierra-versie gebruikt, is de optie om Safari met één klik te resetten niet beschikbaar. U zult dus de geschiedenis moeten wissen en de caches in afzonderlijke stappen moeten legen.
 1. Open Safari.
 2. Selecteer Geschiedenis wissen (toegankelijk door op Safari boven aan uw scherm te drukken).safari-clear-history Bedreiging this
 3. Kies vanaf welk tijdstip u de geschiedenis wilt verwijderen en druk op Geschiedenis wissen.safari-clear-history Bedreiging this
 4. Druk op Safari bovenaan het scherm en selecteer Voorkeuren.safari-advanced Bedreiging this
 5. Selecteer het tabblad Geavanceerd en vink het vakje aan naast Ontwikkelingsmenu weergeven in menubalk.
 6. Selecteer Ontwikkelen (in de menubalk boven aan het scherm).safari-develop-menu Bedreiging this
 7. Druk op Caches leegmaken.
Als u om de een of andere reden de extensies niet kunt verwijderen of uw browsers niet kunt resetten, kan het een goed idee zijn om antispywaresoftware aan te schaffen en het probleem op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.