Bedreiging Taqw

Taqw-virus

Het Taqw-virus is de nieuwste toevoeging aan de beruchte ransomware-familie, een groep malware die erom bekend staat uw digitale bestanden gevangen te nemen en de toegang daartoe te blokkeren. Dergelijke malware kan op verschillende manieren uw systeem binnendringen: het kunnen spam-e-mails zijn die onschuldig lijken, verleidelijke advertenties die u naar binnen lokken, of zelfs backdoor-virussen die de weg vrijmaken. Het aanpakken van het Taqw-virus kan een uitdaging zijn en de gevolgen van de aanvallen zijn vaak permanent. Dit komt omdat de ransomware geavanceerde bestandscoderingsmethoden gebruikt die uw bestanden in een onleesbare staat achterlaten, zonder dat bestaande software ze kan ontcijferen zonder de juiste decoderingssleutel. De criminelen achter de ransomware eisen een hoog losgeld in ruil voor de decoderingssleutel.

Taqw

Je weet hoe de online wereld blijft evolueren, toch? En daarmee worden ransomwarebedreigingen steeds gelikter. Degene die momenteel de krantenkoppen haalt, is Taqw, een echte nachtmerrie voor iedereen die het ongeluk heeft gehad om het tegen te komen. Dit illegale stukje software gebruikt een supergeavanceerde coderingsmethode om te voorkomen dat u toegang krijgt tot uw eigen bestanden. Oh, en Taqw heeft zijn favorieten: documenten, video's en afbeeldingen, omdat deze doorgaans van grote waarde zijn voor de slachtoffers. Zodra de malware zijn versleuteling op alle bestanden heeft toegepast, krijgt u een bericht waarin losgeld wordt gevraagd, waarin de gevolgen van de aanval worden onthuld en het exacte losgeldbedrag dat u moet betalen om weer toegang te krijgen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Taqw

.Taqw

Normaal gesproken vereist het pad naar de .Taqw-decodering een speciale sleutel, die natuurlijk wordt bewaard door de hackers die de ransomware bedienen. Maar verlies de hoop nog niet, er zijn andere manieren die u kunt verkennen om enkele van uw .Taqw-gegevens op te halen zonder afhankelijk te zijn van de decoderingssleutel. Als u ervoor kiest om het losgeld niet te betalen, houdt u niet alleen uw portemonnee veilig, het ontmoedigt deze digitale oplichters ook om hun vervelende zaken te doen. Laten we eerlijk zijn, hoe minder ze hieraan verdienen, hoe minder aantrekkelijk hun vuile baantje wordt. En laten we niet vergeten, hun doel is niet om u te helpen; het is om hun geld in handen te krijgen. Het betalen van het losgeld garandeert dus niet noodzakelijkerwijs dat u de sleutel terugkrijgt. Denk goed na voordat je die gok waagt!

Taqw Extensie

Laten we eerlijk zijn, als u voor de ontmoedigende taak staat om met de Taqw-, Tasa- of Taoy-extensies op uw bestanden om te gaan, zijn er niet zoveel oplossingen die u kunt proberen. Afgezien van de decoderingssleutel die eigendom is van de hackers en die u kunt gebruiken om de codering te ontcijferen, zijn er slechts een paar alternatieven en geen enkele kan u een volledig herstel beloven. De criminelen rekenen op deze onzekerheid om u bang te maken om te betalen. Ze zijn niet verlegen om u te bedreigen met het permanente verlies van uw gegevens en stellen strakke deadlines vast om u te haasten om te betalen. Maar als je nog niet klaar bent om toe te geven, kunnen een betrouwbare verwijderingsgids en eersteklas antivirussoftware je beste wapens zijn om de Taqw-extensie veilig te bestrijden.

Taqw-ransomware

De Taqw-ransomware kan zowat iedereen treffen. Het maakt niet uit of je Joe van verderop in de straat bent of een grote multinational. En de statistieken zijn nogal grimmig – de gemiddelde Joe en Jane die onschuldig op internet surfen, zijn niet minder aanlokkelijk voor deze cybercriminelen. Dus, laten we deze mythe doorbreken dat ze alleen achter de grote competities aan gaan, zullen we? Eerlijk gezegd, als je technisch verbonden bent, ben je een doelwit. Als je eenmaal bent geraakt, staat je een zware opgave te wachten – geef je een flink stuk geld af om je gegevens op te halen, of kies je voor alternatieve oplossingen voor bestandsherstel? Bekijk voordat je in paniek raakt onze handige gids voor het verwijderen van de Taqw-ransomware hier op deze pagina voor een eerste stap naar een oplossing.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Taqw

Wat is Taqw-bestand?

Als je merkt dat je geen toegang hebt tot belangrijke bestanden op je computer, gelabeld als Taqw-bestanden, ben je waarschijnlijk het slachtoffer geworden van de Taqw-ransomware. Deze bestanden, of het nu gaat om familievideo's of cruciale werkdocumenten, lijken intact, maar worden door versleuteling onbruikbaar gemaakt. Ongeacht het bestandstype, de ransomware versleutelt en vergrendelt ze, waardoor ze ontoegankelijk worden. De enige oplossing om de controle over uw Taqw-bestanden terug te krijgen, is door de juiste decoderingssleutel te verkrijgen. Deze unieke sleutel is de sleutel tot het ontgrendelen van de codering en het herstellen van uw bestanden naar hun originele, bruikbare staat.

Leren hoe te verwijderen van de Taqw vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Taqw via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Taqw
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Taqw
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Taqw
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Taqw
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Taqw
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Taqw met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Taqw
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Taqw
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Taqw
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Taqw
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Taqw
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Taqw
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Taqw
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Taqw
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Taqw
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Taqw

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Taqw
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Taqw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.