Bedreiging Taoy

Het Taoy-virus

Het Taoy-virus is een relatief nieuw lid van de club van slechteriken – de familie van ransomwarebedreigingen zoals Yyza en Yytw die gespecialiseerd zijn in het gijzelen van uw kostbare persoonlijke bestanden. Deze dreiging kan via verschillende routes in uw systeem terechtkomen, zoals die spam-e-mails die we allemaal graag haten, klikbare advertenties die te mooi lijken om waar te zijn, of zelfs dankzij een ander virus dat een achterdeur heeft achtergelaten. Ongeacht de manier waarop het Taoy-virus is binnengeslopen, de gevolgen van de aanvallen kunnen verwoestend zijn, omdat ze vaak niet ongedaan kunnen worden gemaakt. Het virus gebruikt eersteklas coderingsmethoden om uw bestanden te versleutelen totdat ze onleesbaar zijn, en geen software kan ze decoderen zonder de juiste sleutel, die in handen is van de slechteriken die de aanval hebben gelanceerd.

Taoy

In de snelle wereld van internetbedreigingen worden ransomware-tactieken met de dag slimmer, en Taoy is een nieuw voorbeeld dat de rillingen over de rug van de ongelukkige slachtoffers stuurt. Deze ransomware is illegale software die zo geavanceerd is dat het een speciaal versleutelingsproces gebruikt om je toegang tot je bestanden te ontzeggen. Taoy heeft een bijzondere affiniteit met het najagen van uw documenten, video's en afbeeldingen, en weet heel goed hoe belangrijk deze voor u zijn. Nadat de bestanden onherkenbaar zijn gecodeerd, wordt netjes een losgeldbriefje weergegeven met uitleg over de omvang van de aanval en het exacte bedrag dat de exploitanten van de malware eisen in ruil voor het verzenden van een decoderingssleutel voor uw gegevens.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Taoy

.Taoy

Als je bent getroffen door de .Taoy-bestandencodering en het gevoel hebt dat je in de problemen zit, is het slechte nieuws dat je meestal een specifieke sleutel van de hackers nodig hebt om je bestanden terug te krijgen. Maar dit is niet het enige alternatief. U kunt verschillende methoden proberen om een ​​deel van uw .Taoy-gegevens terug te winnen, zelfs zonder die ongrijpbare decoderingssleutel. Door te besluiten het losgeld niet te betalen, behoudt u niet alleen uw zuurverdiende geld, maar maakt u de cybercriminelen achter de ransomware ook niet rijker. Onthoud dat deze jongens op je geld uit zijn, en als ze het eenmaal hebben, wie zal dan zeggen dat ze zich aan hun woord houden en je de sleutel sturen? Denk dus goed na voordat u afstand doet van uw geld, want er is geen garantie dat u er iets voor terugkrijgt.

Taoy Extensie

Dus je hebt deze .Taoy-extensies die overal op je harde schijf verschijnen en je zit vast, toch? Het lijkt erop dat, afgezien van het betalen voor die ongrijpbare decoderingssleutel, je opties om de .Taoy-extensie te verwijderen en je vergrendelde bestanden terug te halen vrij beperkt zijn. De schimmige figuren achter de ransomware bank op dit feit om u bang te maken om te betalen. Ze kunnen bedreigingen uiten over het voor altijd verliezen van uw gegevens als u niet aan hun eisen voldoet. Oh, en laten we die tikkende kloktactieken niet vergeten die ze gebruiken om je te laten haasten om te betalen. Maar maak je geen zorgen! Als je niet van plan bent het losgeld te betalen, kun je een betrouwbare verwijderingsgids en een gerenommeerde antivirussoftware gebruiken om de .Taoy-extensie frontaal aan te pakken.

Taoy-ransomware

Helaas discrimineert de beruchte Taoy-ransomware niet. Het kan gericht zijn op je oma, de tiener naast de deur of zelfs op de grootste bedrijfsreus in de stad. Zelfs de meest informele internetsurfers kunnen in de greep van de ransomware-cyberboeven terechtkomen. De mythe dat ransomware-operators alleen op grote vissen mikken, kan dus gemakkelijk worden ontkracht. In werkelijkheid ben je een potentieel doelwit als je online bent. Eenmaal gecompromitteerd, staat u voor een moeilijke keuze: ofwel betaalt u het gevraagde losgeld om uw gegevens terug te krijgen, ofwel begint u aan een moeizame zoektocht naar alternatieve hersteloplossingen. Onze suggestie als eerste verdedigingslinie is om in onze gratis gids voor het verwijderen van Taoy ransomware op deze pagina te duiken en te kijken of dat u uw geld kan besparen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Taoy

Wat is Taoy-bestand?

Als je je favoriete foto of een werkdocument wilt openen, maar je ziet alleen een Taoy-bestand waartoe je geen toegang hebt, dan is dat het werk van de Taoy-ransomware. Deze malware heeft uw gegevens gegijzeld en er nutteloze informatie van gemaakt. Stel je een boek voor dat je niet kunt openen of een tv-programma waar je niet naar kunt kijken – het is er gewoon, maar je kunt het niet gebruiken. Je Taoy-bestand bestaat nog steeds in zijn oorspronkelijke indeling, of het nu een afbeelding, een document of een video is, maar het is verzegeld door de bestandscoderingscode van de Taoy-ransomware. De enige manier om deze niet-functionele gegevens weer in de normale toestand te brengen, is door de juiste decoderingstool te pakken te krijgen of de onderstaande gids te verkennen.

Leren hoe te verwijderen van de Taoy vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Taoy via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Taoy
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Taoy
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Taoy
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Taoy
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Taoy
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Taoy met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Taoy
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Taoy
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Taoy
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Taoy
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Taoy
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Taoy
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Taoy
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Taoy
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Taoy
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Taoy

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Taoy
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Taoy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.