Bedreiging Royal

Royal

Ransomware-infecties zoals Royal behoren gemakkelijk tot de meest stiekeme soorten malware waarmee u op uw computer te maken kunt krijgen. Deze bedreigingen passen doorgaans complexe bestandscodering (.Royal) toe op de bestanden die zijn opgeslagen op de geïnfecteerde computer en voorkomen dat de slachtoffers toegang krijgen tot ze totdat er losgeld is betaald.

Het bestrijden van een dergelijke infectie is meestal erg lastig en de gevolgen van de aanval kunnen behoorlijk ernstig zijn. Dit mag je echter niet ontmoedigen, want we kunnen je misschien wat hulp bieden bij het omgaan met deze dreiging en je mogelijke oplossingen aanbieden waarbij je niemand losgeld hoeft te betalen. Hieronder vindt u een handmatige verwijderingsgids, die instructies bevat over hoe u de verborgen Ransomware van uw systeem kunt verwijderen, evenals een professionele verwijderingstool voor automatische hulp. Het detecteren van de Ransomware is erg belangrijk als u verdere versleuteling van nieuwe gegevens wilt voorkomen. Desalniettemin moeten we u waarschuwen dat het verwijderen van het virus alleen de codering van de bestanden die al zijn vergrendeld, nog niet ongedaan kan maken. Voor dergelijke gevallen hebben we aparte instructies opgesteld in een speciaal gedeelte van de gids, met de bedoeling de slachtoffers van Royal te helpen mogelijk enkele van hun meest waardevolle bestanden terug te krijgen, waar dit mogelijk is.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Royal

Het Royal-virus

Ransomware-infecties zoals het Royal-virus kunnen recht onder de neus van hun slachtoffers opereren en zelfs door enkele van de meest geavanceerde antivirusprogramma's onopgemerkt blijven. Dit maakt ze veel onopvallender dan andere computerbedreigingen en is een van de belangrijkste redenen voor hun succes. De activiteit van een cryptovirus zoals Royal, Ofoq of Oflg wordt mogelijk niet gedetecteerd door de beveiligingssoftware omdat, ironisch genoeg, het antivirusprogramma het bestandscoderingsproces niet als iets schadelijks beschouwt.

En in feite is het dat in wezen niet. De bestandscodering is een methode voor gegevensbescherming, die zijn toepassing vindt in veel openbare en particuliere sectoren waar persoonlijke gegevens veilig moeten worden bewaard en beschermd tegen iedereen die niet geautoriseerd is om er toegang toe te krijgen. Mensen gebruiken het bij online bankieren, bij het online kopen van dingen, zelfs sommige populaire instant messaging-apps gebruiken het om chatberichten te beveiligen. De enige manier om toegang te krijgen tot de informatie is via een speciale decoderingssleutel. Het probleem met Ransomware is dat de hackers de informatie van de gebruikers in het geheim coderen en vervolgens vragen om losgeld om de gebruikers de bijbehorende decoderingssleutel te sturen. Bovendien is de codering zelf behoorlijk geavanceerd, en het kraken van de programmacode die door cybercriminelen wordt gebruikt, blijkt meestal onmogelijk te zijn zonder de sleutel.

De Royal-bestandscodering

De mogelijkheden om met de gevolgen van Royal op uw machine om te gaan zijn niet zo talrijk en zeker niet onfeilbaar. Maar ze kunnen u in ieder geval helpen het geld te besparen dat u anders zou riskeren door het losgeld te betalen.

Het eerste dat u moet doen, is de Ransomware van het systeem verwijderen met behulp van het eerste deel van onze gids. Dan kunt u één ding proberen om uw gegevens van externe back-ups te herstellen. Dit is de ideale oplossing als je kopieën van je vliegen ergens op een externe schijf of in een cloud hebt staan. Een andere optie is om de instructies voor het herstellen van bestanden uit het tweede deel van de handleiding te gebruiken en te kijken wat u met hun hulp kunt extraheren. Als alternatief kunt u ook onze lijst met gratis decryptortools bekijken, die beveiligingsprofessionals hebben gemaakt om de complexe bestandscodering van sommige Ransomware-versies te bestrijden. Eén ding is zeker, het losgeld betalen zou je laatste redmiddel moeten zijn, niet alleen omdat je je geld misschien tevergeefs uitgeeft, maar ook omdat dit de hackers aanmoedigt om meer Ransomware te maken.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Royal

Leren hoe te verwijderen van de Royal vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Royal via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Royal
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Royal
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Royal
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Royal
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Royal
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Royal met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Royal
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Royal
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Royal
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Royal
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Royal
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Royal
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Royal
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Royal
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Royal
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Royal

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Royal
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Royal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.