Bedreiging Qqpp

*Qqpp is een variant van Stop/DJVU. Bron van claim SH kan deze verwijderen.

Qqpp

Qqpp is een Ransomware-bestandsvergrendelingsvirus dat tot doel heeft u de toegang tot uw meest waardevolle bestanden te ontzeggen. Het doel van de cybercriminelen achter dit virus is om u om een geldelijke betaling te vragen die u zou moeten doen als u ooit uw gegevens wilt kunnen herstellen.

Dit bericht bevat informatie en feiten over Qqpp – een zeer kwaadaardig Ransomware-cryptovirus. Wat typisch is voor de vertegenwoordigers van de Ransomware-bedreigingen, is dat de meeste programma's van dit type kunnen voorkomen dat het slachtoffer zijn eigen bestanden opent door een zeer geavanceerde coderingscode te gebruiken. Wanneer zo'n kwaadaardig programma erin slaagt om alle gegevens die op de geïnfecteerde computer zijn opgeslagen te versleutelen, genereert het meestal een angstaanjagend bericht waarin de beoogde gebruiker wordt geïnformeerd over de noodzaak om losgeld te betalen aan de online criminelen achter de infectie in ruil voor de decoderingscode voor hun bestanden . Meestal kunnen in dit bericht bepaalde transactierichtlijnen worden gegeven die het slachtoffer precies uitleggen hoe de gevraagde geldbetaling moet worden voltooid. Bovendien wordt de gebruikers vaak verteld dat in het geval dat het vereiste losgeld niet op tijd wordt betaald, de cybercriminelen de decoderingssleutel die nodig is voor de decodering van het bestand zullen vernietigen en ze voor altijd ontoegankelijk zullen maken. Als je toevallig een van die ongelukkige gebruikers bent die hun pc hebben binnengedrongen door een virus zoals Qqpp of .Qqpp, raden we je ten zeerste aan de volgende regels te lezen en ook de verwijderingsgids te bekijken die aan het einde van het artikel is bijgevoegd.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Qqpp

Het Qqpp-virus

Het Qqpp-virus is een van de meest geavanceerde vormen van malware en gebruikt een geavanceerd versleutelingsalgoritme om alle toegang tot de bestanden van zijn slachtoffers te blokkeren. Het Qqpp-virus staat u niet toe om uw bestanden te herstellen, tenzij u het gevraagde losgeld naar de makers stuurt.

Ransomware-virussen kunnen behoorlijk verschillen van andere soorten systeemmalware, wat ook een van de redenen is waarom ze momenteel zo'n groot probleem zijn. Een cruciaal feit waar internetgebruikers zich bewust van moeten zijn wanneer ze over dit soort virussen praten, is het feit dat de meeste pc-beschermingsprogramma's niet effectief genoeg zouden zijn tegen het schadelijke programma. Voor iedereen die zich afvraagt waarom uw systeembeveiligingssoftware mogelijk geen Ransomware kan detecteren: de reden is dat dit type virus niets op uw computer kan beschadigen. Meestal is codering geen schadelijke techniek – de kwaadaardigheid komt van de manier waarop het door de Ransomware wordt gebruikt. De getroffen bestanden worden niet vernietigd, maar worden eenvoudig ontoegankelijk gemaakt voor degenen die niet over de decoderingssleutel beschikken om ze te ontgrendelen. Die sleutel is in het bezit van de hackers en ze chanteren de slachtoffers meedogenloos om losgeld te betalen om deze te verkrijgen.

De Qqpp-bestandscodering

De Qqpp-bestandscodering is een coderingsalgoritme van militaire kwaliteit dat niet kan worden verbroken door conventionele software. In de meeste gevallen heeft u geen toegang tot de bestanden die door het virus zijn vergrendeld, tenzij u de sleutel voor de Qqpp-bestandscodering heeft.

De Qqpp Bestandscodering is zeer complex en is nog niet decodeerbaar.

Je hebt je misschien gerealiseerd dat de losgeldmelding die het virus op je scherm heeft getoond, een instructie bevat dat het losgeld in bitcoins moet worden afgehandeld. Zoals verwacht is daar een heel goede reden voor. Deze specifieke cryptocurrency is zeker een van de meest populaire online betaalvarianten en wordt veel gebruikt als alternatieve betaalmethode. Een bijzonder aantrekkelijke kwaliteit van de bitcoins is het feit dat deze online valuta min of meer niet te traceren is. Dit betekent meestal dat zodra u de overdracht uitvoert, de kans klein is dat de cybercriminelen worden gevolgd en gestraft.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Qqpp

Deze kleine maar belangrijke specifieke zou zeker meer dan genoeg moeten zijn om u ervan te weerhouden het gevraagde losgeld aan de hackers te betalen. En aangezien het herstel van uw gecodeerde bestanden op geen enkele manier gegarandeerd is, loopt u in principe het risico uw geld weg te gooien zonder zelfs maar te weten of u een decoderingssleutel krijgt of niet. Daarom raden we u ten zeerste aan om uw mogelijkheden te overwegen voordat u ingaat op de verzoeken van de cybercriminelen. De bijgevoegde verwijderingsgids voor Qqpp hieronder is bijvoorbeeld ontwikkeld om u te helpen bij het herstellen van uw vergrendelde bestanden van systeemback-upkopieën. Een lijst met decoderingstools, gemaakt om Ransomware te decoderen, is voor u beschikbaar in de handleiding, daarom moet u deze ook bekijken.

Leren hoe te verwijderen van de Qqpp vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Qqpp via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Qqpp
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Qqpp
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Qqpp
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Qqpp
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Qqpp
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Qqpp met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Qqpp
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Qqpp
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Qqpp
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Qqpp
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Qqpp
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Qqpp
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Qqpp
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Qqpp
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Qqpp
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Qqpp

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Qqpp
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Qqpp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.