Bedreiging Lltt

*Lltt is een variant van Stop/DJVU. Bron van claim SH kan deze verwijderen.

Lltt

Lltt is een gegevensversleutelend malwareprogramma dat eerst uw bestanden vergrendelt en vervolgens losgeld van u vraagt in ruil voor het vrijgeven van de gegevens. Een notitie die wordt gegenereerd door Lltt nadat de codering is voltooid, geeft details over het gevraagde losgeld.

De losgeldbrief van het Lltt-virusbestand

De kwaadaardige programma's die worden geïdentificeerd als op ransomware gebaseerd zijn de gevaarlijkste en meest problematische virussen die ooit wereldwijd zijn ontworpen. De vertegenwoordigers van deze malware worden als bijzonder schadelijk beschouwd omdat hun waarschijnlijke effecten op de apparaten van het slachtoffer inderdaad rampzalig kunnen zijn: de meeste van uw gegevens kunnen versleuteld worden en zo ontoegankelijk worden.

Nadat alle bestanden waartoe het virus toegang heeft op uw systeem zijn vergrendeld, verschijnt er meestal een angstaanjagende dreiging op uw scherm. De waarschuwingen en chantage die in dergelijke berichten worden gedeeld, zeggen meestal dat als u het losgeld dat de hackers hebben gevraagd niet betaalt, u mogelijk te maken krijgt met het permanente verlies van toegang tot de bestanden die zijn geblokkeerd.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Lltt

Hier zullen we een exacte versie van Ransomware beoordelen die de schuld kan krijgen van bestandsversleuteling en chantage van losgeld. Het heet Lltt en hieronder ga je meer leren over Ransomware als geheel en over deze specifieke versie.

Het Lltt-virus

Het Lltt-virus is een Ransomware-bedreiging die door online afpersers wordt gebruikt om geld te exfiltreren van gebruikers die erdoor worden aangevallen. Lltt past codering toe op de bestanden van de gebruiker, waardoor de bestanden ontoegankelijk worden, en vervolgens vraagt het virus om losgeld voor de decoderingssleutel.

De virussen die als Ransomware worden gekenmerkt, lijken voor het eerst te zijn ontwikkeld in Rusland, vermoedelijk in de laatste twee decennia van de twintigste eeuw. In feite bestonden er in het begin twee soorten Ransomware, maar daarna verschenen er meer:

 1. Virussen die bestanden versleutelen: deze specifieke subcategorie is degene die Lltt bevat. Deze virussen kunnen pc's infecteren en later toegang krijgen tot al hun opslagplaatsen en een lijst maken van alle gegevens daar. De volgende fase van de infectie is wanneer de meeste van de door de virusbestanden geopende bestanden worden versleuteld met een moeilijk te kraken versleutelingscode. Deze code is normaal gesproken extreem ingewikkeld en kan niet eenvoudig worden verwijderd. Vervolgens stuurt deze malware losgeld-chantageberichten zodra het versleutelingsproces is voltooid.
 2. Schermvergrendelingsvirussen : dit soort virussen kunnen verschillende apparaten aantasten en hun schermen blokkeren en vervolgens om een bepaald losgeld vragen. Het verschil tussen deze categorie en de eerste is dat de schermblokkerende virussen alleen een zeer grote melding om losgeld te tonen op het bureaublad van de slachtoffergebruiker, welke melding het normale gebruik van het apparaat verhindert. In feite zijn er geen gegevens die versleuteld zijn – alleen de schermen van de getroffen apparaten worden onbeschikbaar gemaakt.
 3. Mobiele apparaten die virussen aanvallen : deze op Ransomware gebaseerde programma's kunnen telefoons en tablets infiltreren. De manier waarop dergelijke virussen in zo'n geval werken, kan lijken op de manier waarop de malware voor desktopvergrendeling werkt. Alles is hetzelfde; gewoon de getroffen apparaten zijn anders – deze keer valt het virus een mobiel apparaat aan, niet een computer of een laptop.

Hoe wordt zo'n virus verspreid?

Lltt en de andere Ransomware-virussen kunnen op een aantal manieren worden verspreid. Ze kunnen worden opgenomen in sommige besmettelijke e-mails; en ook te vinden in hun bijlagen. Een andere fundamentele bron van dit soort malware is de beroemde 'malvertising'-praktijk. Veel verschillende websites kunnen valse advertenties produceren die naar malware leiden, en zodra u op een dergelijke advertentie klikt, kunt u het virus onmiddellijk krijgen. Een andere typische manier van distributie zou elke drive-by download van sommige besmettelijke webplatforms kunnen zijn. Bovendien kunnen sommige geïnfecteerde shareware of torrents ook potentiële bronnen zijn.

Het Lltt-bestand

Het Lltt-bestand is elk bestand dat is getarget en versleuteld door de Lltt Ransomware. Een Lltt-bestand kan door geen enkel gewoon programma worden geopend en om het opnieuw te openen, moet de gebruiker een speciale privésleutel hebben die de toegepaste codering kan omkeren.

De .Lltt bestandsvirus ransomware

Bij het bespreken van de infecties veroorzaakt door Ransomware, is het van cruciaal belang dat u altijd in gedachten houdt dat niets van uw kant OOIT het volledige herstel van de versleutelde bestanden of de succesvolle verwijdering van een zo gevaarlijk virus als Lltt of Lloo ZAL garanderen. Als u er niet in slaagt om een dergelijk gevaar weg te nemen, kunnen uw gegevens voorgoed verloren gaan. Zelfs als u besluit het gevraagde losgeld te BETALEN, kunnen uw gegevens ontoegankelijk blijven. Aangezien de meerderheid van de vooruitzichten niet in uw voordeel zijn bij het omgaan met dergelijke infecties, raden we u aan na te gaan wat u nog meer kunt doen. In zo'n geval riskeert u inderdaad niets.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Lltt

Enkele van de mogelijke oplossingen zijn het raadplegen van een professional die enige ervaring heeft met het verwijderen van dergelijke bedreigingen. Het kan de oplossing blijken te zijn die u precies nodig heeft. Misschien gebruikt uw specifieke oplossing een betrouwbare verwijderingsgids: net als de onderstaande verwijderingsgids.

Wat je ook besluit te kiezen, onthoud dat in de strijd tegen Ransomware, je meest efficiënte tool altijd de preventiepraktijken zullen blijven die je leert implementeren. Als u allerlei soorten bestandscodering wilt vermijden, maak dan zo regelmatig mogelijk een back-up van uw gegevens.

Leren hoe te verwijderen van de Lltt vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Lltt via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Lltt
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Lltt
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Lltt
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Lltt
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Lltt
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Lltt met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Lltt
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Lltt
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Lltt
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Lltt
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Lltt
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Lltt
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Lltt
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Lltt
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Lltt
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Lltt

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Lltt
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Lltt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.