Bedreiging Kaspersky

.Kaspersky

.Kaspersky is de naam van alweer een nieuw ontwikkeld ransomware-cryptovirus. .Kaspersky is speciaal gemaakt om zijn slachtoffers te chanteren door specifieke bestandstypes in hun systeem te versleutelen en de gebruikers te vragen losgeld te betalen voor hun ontsleuteling. De losgeldbrief Kaspersky_Decryption.txt

Als je terecht bent gekomen op "Hoe de gids te verwijderen" omdat je onlangs bent begroet door een eng bericht waarin om losgeld wordt gevraagd dat is gegenereerd door deze nieuwe infectie, dan ben je hoogstwaarschijnlijk wanhopig op zoek naar methoden om het vervelende cryptovirus te verwijderen en je bestanden te herstellen. zonder het losgeld te betalen dat de hackers van je willen.

Voordat u naar beneden scrolt naar de instructies in de verwijderingsgids hieronder of onze suggesties voor het herstellen van bestanden probeert, moeten we u echter een beter idee geven van waar u precies mee te maken heeft. Vertegenwoordigers van de categorie ransomware kunnen tot zeer ernstige problemen leiden, vooral als u belangrijke bestanden op de computer hebt waarvan geen goede back-up is gemaakt.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Kaspersky

Het .Kaspersky-virus

Zodra ransomware zoals het .Kaspersky-virus de computer binnendringt, verbergt het zich goed en voltooit het in het geheim zijn criminele agenda. Gewoonlijk vertonen varianten zoals het .Kaspersky-virus vrijwel geen symptomen.

Een infectie zoals .Kaspersky of Tzw kan bijvoorbeeld de hele pc zorgvuldig scannen op een lijst met bestandsindelingen (afbeeldingen, documenten, audio, video's, archieven, enz.) en een zeer complex en onbreekbaar versleutelingsalgoritme toepassen op elk afzonderlijk bestand dat bij deze formaten hoort. Zodra het dat doet, spoort de malware de slachtoffers aan om een som losgeld te betalen in ruil voor een speciale decoderingssleutel, die de vergrendelde bestanden zou moeten bevrijden van de complexe codering. Zonder dit kan geen van de bestanden worden geopend of gebruikt en degenen die niet binnen een bepaalde termijn betalen, dreigen nooit meer toegang te krijgen tot hun meest noodzakelijke gegevens. Een losgeldbriefje bevat meestal informatie over de versleuteling van het bestand en over de stappen die moeten worden genomen om het losgeld te betalen en de decoderingssleutel te krijgen.

De .Kaspersky bestandsdecodering

De .Kaspersky-bestandscodering is behoorlijk geavanceerd en kan niet gemakkelijk worden gekraakt. Voor de decodering van het .Kaspersky-bestand heeft u doorgaans een speciale sleutel nodig waarvoor de hackers verwachten dat u betaalt (dwz het losgeld).

Over het algemeen weet u niet echt wat u kunt verwachten als u eenmaal kiest voor de betaling van losgeld. Er kunnen geen garanties worden gegeven over de toekomst van uw bestanden en uw computer zolang dergelijke malware zich in het systeem verbergt. Ook kan de som van het losgeld dat door de criminelen wordt gevraagd soms belachelijk hoog zijn en, helaas, zelfs als u het betaalt en aan alle eisen en instructies voor losgeld voldoet, is er nog steeds een mogelijkheid dat u er niets voor terugkrijgt.

De decoderingssleutel werkt mogelijk niet of de hackers kunnen gewoon verdwijnen zonder u iets te sturen. Daarom raden we de slachtoffers van .Kaspersky niet aan om contact op te nemen met de criminelen en hen geld te sturen. In plaats daarvan raden we ze aan een sterk anti-malwareprogramma te gebruiken om .Kaspersky onmiddellijk van hun pc te verwijderen en alternatieve methoden voor bestandsherstel te verkennen, zoals die in de verwijdering van deze pagina.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Kaspersky

Wat uw toekomstige bescherming tegen ransomware betreft, is het belangrijk om te weten dat de hackers meestal vertrouwen op verschillende valse software-installatieprogramma's, malvertisements, geïnfecteerde e-mailbijlagen en spamberichten, evenals op torrents en phishing-sites voor de verspreiding van ransomware zoals . Kaspersky. Ze gebruiken ook vaak distributiestrategieën zoals social engineering om zoveel mogelijk pc-gebruikers over de hele wereld te infecteren. Daarom is het belangrijk om te investeren in betrouwbare beveiligingssoftware met gespecialiseerde anti-ransomwaredetectie en vage weblocaties te vermijden die u met dergelijke virussen kunnen infecteren.

Leren hoe te verwijderen van de Kaspersky vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Kaspersky via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Kaspersky
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Kaspersky
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Kaspersky
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Kaspersky
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Kaspersky
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Kaspersky met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Kaspersky
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Kaspersky
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Kaspersky
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Kaspersky
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Kaspersky
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Kaspersky
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Kaspersky
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Kaspersky
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Kaspersky
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Kaspersky

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Kaspersky
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Kaspersky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.