Bedreiging Jzie

Jzie-virus

Het Jzie-virus is een beruchte variant van ransomware die is ontwikkeld door cybercriminelen. Het primaire doel van dit virus is het versleutelen van waardevolle gebruikersbestanden en het eisen van losgeld voor de vrijgave ervan. Bedreigingen zoals het Jzie-virus vinden hun weg naar systemen via verschillende distributiekanalen, zoals spamberichten, torrents, gekraakte software-installatieprogramma's, schadelijke bijlagen in instant messaging of e-mails, kwaadaardige advertenties en Trojaanse virussen. Ongeacht het infectiepad begint de ransomware onmiddellijk met zijn kwaadaardige werk zodra hij het systeem infiltreert. Het identificeert en codeert uw meest gebruikte bestanden, waardoor u een alarmerende vraag om losgeld krijgt in de vorm van een tekstbestand of een melding op het scherm.

Jzie

Als nieuwe en geavanceerde ransomware-infectie zijn Jzie, Yzqe of Yzaq ontworpen om de toegang tot uw bestanden te beperken en losgeld te eisen voor de vrijgave ervan. Typische bewerkingen van ransomware zoals deze omvatten het plaatsen van complexe encryptie op uw meest gebruikte bestanden en het weergeven van een vraag om losgeld op uw scherm. De slachtoffers kunnen een korte termijn krijgen om aan de eis van losgeld te voldoen en als ze dat niet doen, wordt hen bedreigd dat ze de gecodeerde bestanden nooit zullen herstellen. Hoewel alle ransomware op een soortgelijk principe werkt en geld eist voor het ongedaan maken van de aangerichte schade, zijn er alternatieve oplossingen om uw bestanden te herstellen en Jzie te verwijderen zonder het losgeld te betalen. De verwijderingsgids die u hieronder vindt, biedt enkele van deze alternatieven.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Jzie

.Jzie

De bestandsextensie .Jzie is een speciale bestandsextensie die geen geïnstalleerde software kan herkennen. Als u merkt dat deze extensie aan uw bestanden is gekoppeld, duidt dit op een ransomware-aanval. De extensie .Jzie wordt doorgaans toegevoegd aan de naam van de bestanden, maar dit is niet alleen maar een naamswijziging; het vertegenwoordigt een aanzienlijke transformatie in de kern van uw bestanden, waardoor ze onleesbaar worden voor uw systeem en nutteloos voor u. De ransomware die uw computer heeft aangetast, heeft in wezen de fundamentele structuur van uw bestanden herschreven, en alleen de bijbehorende decoderingssleutel kan dit proces ongedaan maken en de getroffen bestanden in hun normale staat brengen.

Jzie Extensie

De Jzie-extensie is geen reguliere extensie die eenvoudig kan worden geconverteerd, gewijzigd of verwijderd op dezelfde manier als u normaal zou doen met andere bestandsextensies en -formaten. Het duidt op een diepgewortelde verandering die wordt veroorzaakt door ransomware-encryptie en kan niet ongedaan worden gemaakt zonder de juiste decryptiesleutel. Om deze reden kan het knoeien met de Jzie-extensie zonder dat je over de juiste kennis of professionele ransomware-decoderingssoftware beschikt, de situatie mogelijk verergeren en meer schade aan de getroffen bestanden veroorzaken. Het wordt dus aanbevolen om versleutelde bestanden met voorzichtigheid te benaderen en betrouwbare decoderingsoplossingen of professionele software te zoeken.

Jzie-ransomware

In tegenstelling tot andere kwaadaardige soorten software die extreem moeilijk van een systeem te verwijderen zijn, kan een bedreiging zoals de Jzie-ransomware worden geëlimineerd met een goede handmatige verwijderingsgids of een betrouwbaar antimalwareprogramma. Het verwijderen van de dreiging staat echter niet automatisch gelijk aan het herstellen van uw bestanden. Mogelijk hebt u aanvullende hulp nodig, zoals persoonlijke back-ups, het uitpakken van systeembestanden of professionele hulp om uw bestanden terug te brengen naar hun niet-versleutelde staat. Het is echter belangrijk om niet te buigen voor de eisen van de Jzie-ransomware-operators, die het lef hebben om uw systeem te infecteren en vervolgens betaling te eisen voor bestandsherstel. Het is van cruciaal belang dat u het losgeld niet betaalt, omdat dit de criminelen ervan weerhoudt anderen tot slachtoffer te maken.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Jzie

Wat is Jzie-bestand?

Een Jzie-bestand is in wezen een normaal bestand op uw computer dat is onderworpen aan codering door de Jzie-ransomware. Dit bestand kan een geliefde foto van je zijn, een video of audio, of een belangrijk werkdocument, maar het bestand wordt in wezen vergrendeld door de ransomware en kan niet worden geopend of gebruikt door je systeem of de software die je erop hebt geïnstalleerd. In tegenstelling tot wat je zou denken, is het Jzie-bestand niet inherent gevaarlijk; het verspreidt de infectie niet en beschadigt uw systeem niet verder. Het is slechts een bestand dat gevangen zit in de greep van een complex encryptie-algoritme, in afwachting van de juiste decryptie-oplossing om vrijgegeven te worden.

Leren hoe te verwijderen van de Jzie vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Jzie via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Jzie
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Jzie
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Jzie
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Jzie
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Jzie
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Jzie met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Jzie
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Jzie
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Jzie
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Jzie
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Jzie
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Jzie
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Jzie
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Jzie
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Jzie
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Jzie

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Jzie
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Jzie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.