Bedreiging Jaoy

Jaoy-virus

Het Jaoy-virus houdt ervan om verkleedspelletjes te spelen, waarbij het zich vaak vermomt als onschadelijke e-mailbijlagen die samen met spamberichten taggen. Stiekem toch? Als je eenmaal toegeeft en die bijlagen opent, is het alsof je het virus in je systeem hebt binnengelaten. Het verspilt geen tijd en begint onmiddellijk uw computerbestanden een voor een op te sluiten en er een complexe coderingscode op toe te passen. Maar dat is nog niet alles – zodra het geheime bestandsversleutelingsproces is voltooid, kan het Jaoy-virus ook een eng bericht op uw scherm weergeven waarin om losgeld wordt gevraagd. Dit bericht bevat meestal een notitie die de slachtoffers informeert over de toegepaste codering en een losgeldeis met een deadline.

Jaoy

Met verschillende soorten malware die overal op het web op de loer liggen, heeft elk met internet verbonden systeem betrouwbare bescherming nodig, vooral tegen stiekeme indringers zoals de Jaoy-ransomware. Regel nummer één als u een gewone internetgebruiker bent, is dus om schetsmatige links en verdachte bijlagen te vermijden. Dit is waar krachtige beveiligingssoftware om de hoek komt kijken. Indien correct geïnstalleerd en ingesteld, staat dergelijke software klaar om uw computer te beschermen tegen digitale bedreigingen. Daarnaast is het erg belangrijk om back-ups te maken van uw meest waardevolle bestanden en ervoor te zorgen dat u uw software up-to-date houdt, omdat cybercriminelen geen kans voorbij laten gaan om bestaande systeemkwetsbaarheden uit te buiten en een ransomware zoals Jaoy in te voegen. Taoy of Taqw zonder dat je er iets van merkt.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Jaoy

.Jaoy

De .Jaoy-codering fungeert als een geheim slot dat de stiekeme Jaoy-ransomware op uw digitale bestanden plaatst. Het moeilijke deel? De ransomware is erg goed in het vertonen van geen zichtbare symptomen, dus misschien merk je het pas als het te laat is. Als u echter een briefje vindt waarin om losgeld wordt gevraagd waarin staat dat uw bestanden zijn gecodeerd met een .Jaoy-codering, haast u dan niet om aan de eisen te voldoen. Het betalen van losgeld aan de slechteriken is niet aan te raden, omdat je met lege handen en een lege portemonnee zou kunnen eindigen. Dus, wat doe je? Nou, je hebt opties! Bekijk de onderstaande gids voor enkele mogelijke oplossingen. Er is ook een tool die we hieronder hebben opgenomen die u kan helpen. Volg gewoon stap voor stap de gids en je zult die ransomware laten zien wie de baas is!

Jaoy Extensie

De extensie Jaoy is een speciale markering die de ransomware op uw bestanden plaatst. Zie het als een speciale complexe code die de cybercriminelen gebruiken om uw bestanden te vergrendelen en te voorkomen dat u ze op enigerlei wijze opent of gebruikt. Het is alsof ze een spelletje verstoppertje spelen met uw foto's, documenten en andere belangrijke gegevens. Deze geheime ransomware-coderingscode verandert de namen van uw bestanden en voegt er iets extra's aan toe, zoals de Jaoy-extensie. Dus als je deze extensie ziet, weet je dat je bestanden buit zijn gemaakt door het lastige geldafpersingsschema van de ransomware.

Jaoy-ransomware

De Jaoy Ransomware is een speciaal type malware dat graag uw meest waardevolle bestanden opsluit. Beschouw uw bestanden als schatten in een geheime kluis, en Jaoy Ransomware is de sluwe dief die de kluis afsluit en losgeld vraagt ​​om u de sleutel te geven. Stiekem toch? Maar hier is het addertje onder het gras: deze malware stopt niet bij slechts één computer. Het kan je andere aangesloten apparaten binnensluipen en overal bestanden opsluiten. Om deze digitale bandiet te slim af te zijn, heb je een geheim wapen: back-ups! Stel je voor dat je geheime kopieën maakt van je schatten en ze verbergt in een veilige digitale schuilplaats, zoals een externe schijf of een vertrouwde cloud. Als Jaoy Ransomware ooit toeslaat, heb je een back-upoptie om toegang te krijgen tot je gegevens.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Jaoy

Wat is Jaoy Bestandsdecodering?

De Jaoy-bestandsdecodering is een proces dat een unieke sleutel vereist (waarvoor u losgeld moet betalen) om de codering ongedaan te maken en de toegang tot uw vergrendelde bestanden te herstellen. Het is echter belangrijk om te weten dat er andere manieren kunnen zijn om een ​​Jaoy-bestandsdecodering te bereiken zonder toevlucht te nemen tot het betalen van het losgeld. Voordat u de optie om te betalen overweegt, is het raadzaam om alternatieve methoden te onderzoeken die mogelijk uw bestanden kunnen herstellen en u kunnen behoeden voor het financieren van de cybercriminelen. U kunt alle beschikbare methoden uitputten en een weloverwogen beslissing nemen over hoe verder te gaan met het herstellen van uw bestanden door advies in te winnen bij cyberbeveiligingsexperts of door decoderingstools te gebruiken die zijn ontwikkeld door gerenommeerde beveiligingsbedrijven.

Leren hoe te verwijderen van de Jaoy vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Jaoy via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Jaoy
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Jaoy
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Jaoy
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Jaoy
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Jaoy
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Jaoy met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Jaoy
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Jaoy
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Jaoy
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Jaoy
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Jaoy
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Jaoy
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Jaoy
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Jaoy
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Jaoy
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Jaoy

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Jaoy
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Jaoy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.