Bedreiging Iicc

Iicc-virus

Het Iicc-virus is een nieuwe ransomware-dreiging die uw systeem via verschillende kanalen infiltreert, waarbij de meest gebruikelijke methode via spam-e-mailbijlagen is. Eenmaal gedownload, activeert de e-mailbijlage het ransomwareprogramma dat begint met het coderen van bestanden op uw systeem. Andere toegangspunten zijn social engineering-tactieken, kwaadaardige webdownloads, nepadvertenties, chatberichten en zelfs draagbare USB-drives. Het is niet ongebruikelijk dat het Iicc-virus op uw systeem wordt geïntroduceerd via een uitvoerbaar bestand dat is ingebed in een zip-map of de macro's van een Microsoft Office-document, of wordt gemaskeerd als een legitieme bijlage. Meer geavanceerde ransomware kan zich autonoom verspreiden, zonder menselijke tussenkomst, en misbruik maken van kwetsbaarheden in browserplug-ins.

Iicc

De eerste stap in de verdediging tegen ransomware, zoals Iicc, Jzie of Eqza, is uzelf informeren over de gevaren van het klikken op dubieuze links en het downloaden van verdachte bijlagen. Als u voorzichtig bent wanneer u tijd online doorbrengt en betrouwbare beveiligingssoftware op uw systeem gebruikt, kunt u het risico op succesvolle aanvallen verkleinen. Het regelmatig updaten van uw software is ook van cruciaal belang, omdat veel ransomwarebedreigingen misbruik maken van kwetsbaarheden die niet op tijd door de gebruikers worden aangepakt. Maar de beste manier om de impact van een mogelijke aanval van Iicc te beperken, is door regelmatig back-ups van uw gegevens te maken, die op een externe schijf of in de cloud worden opgeslagen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Iicc

.Iicc

.Iicc is een proces dat door de ransomware wordt gebruikt om uw digitale bestanden te vergrendelen en uw toegang daartoe te beperken. Het detecteren van het coderingsproces is een uitdaging, omdat dit doorgaans zonder zichtbare symptomen plaatsvindt. Als u echter bent aangevallen door .Iicc, is het belangrijk om af te zien van het betalen van het losgeld dat door cybercriminelen wordt geëist. De reden hiervoor is dat het niet te vertrouwen is dat de criminelen u een decoderingssleutel sturen, zelfs niet nadat ze de betaling hebben ontvangen, en dat er geen garanties zijn voor het herstellen van uw gegevens. Daarom raden we u aan onze gratis suggesties voor bestandsherstel uit te proberen en de professionele Iicc-verwijderingstool te gebruiken voordat u de betaling van losgeld als een optie overweegt. Bovendien zal het volgen van de instructies in de handleiding helpen bij het verwijderen van de infectie van uw systeem.

Iicc Extensie

De Iicc-extensie is een identificatie die door de ransomware wordt toegevoegd aan alle bestanden die op uw systeem zijn gecodeerd. Deze extensie, die kan variëren afhankelijk van de ransomwarevariant waarmee u bent geïnfecteerd, wordt meestal toegevoegd aan de oorspronkelijke bestandsextensie, waardoor het gecodeerde bestand effectief wordt gescheiden van het oorspronkelijke formaat en wordt voorkomen dat iemand er toegang toe heeft. Doorgaans kunnen de slachtoffers identificeren welke bestanden zijn gecodeerd en welke bestanden niet zijn beïnvloed door de Iicc-ransomwareaanval door naar de Iicc-extensie te kijken. Laten we ter illustratie zeggen dat u een bestand hebt met de naam “image.jpeg” dat is gecodeerd door de ransomware en de extensie “.Iicc” heeft gekregen. Na de codering zou het bestand worden hernoemd naar “image.jpeg.Iicc”.

Iicc-ransomware

De Iicc-ransomware is schadelijke software die is gemaakt door cybercriminelen met de bedoeling uw bestanden te vergrendelen en u losgeld te vragen voor toegang tot deze bestanden. De dreiging kan zich via uw netwerk verspreiden en gedeelde schijven en andere apparaten infecteren. Het kan een tijdje inactief blijven, waardoor het uw reguliere gegevensback-ups in gevaar kan brengen en deze onbruikbaar maakt. Ter bescherming tegen de Iicc-ransomware raden we u aan regelmatig kopieën van uw gegevens te maken op een opslag zoals een schijf, die veilig off-site kan worden opgeslagen, of op een cloudgebaseerde service die wordt aangeboden door vertrouwde leveranciers. Het hebben van veilige externe back-ups kan het herstel aanzienlijk vergemakkelijken als u het slachtoffer wordt van een ransomware-aanval.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Iicc

Wat is Iicc-bestand?

Iicc-bestand is een bestand dat is gecodeerd door de Iicc-ransomware. Wat hier belangrijk is om op te merken is dat, aangezien de ransomware-dreiging zich kan richten op verschillende bestandstypen, zoals documenten, afbeeldingen, video's, databases, enz., het Iicc-bestand in wezen een gewoon bestand op uw systeem is (van een van de gangbare bestandsformaten) die ontoegankelijk zijn gemaakt zonder een decoderingssleutel. Het gecodeerde bestand is meestal herkenbaar aan de specifieke bestandsextensie of gewijzigde bestandsnaam. Deze gewijzigde naam of toegevoegde extensie dient als een manier voor de aanvallers en de slachtoffers om te detecteren welke bestanden zijn getroffen door de ransomware-aanval.

Leren hoe te verwijderen van de Iicc vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Iicc via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Iicc
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Iicc
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Iicc
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Iicc
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Iicc
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Iicc met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Iicc
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Iicc
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Iicc
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Iicc
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Iicc
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Iicc
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Iicc
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Iicc
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Iicc
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Iicc

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Iicc
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Iicc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.