Bedreiging Hgkd

Het Hgkd-virus

Uw computer is hoogstwaarschijnlijk geïnfecteerd met het Hgkd-virus omdat u op iets hebt geklikt dat u niet had mogen hebben, zoals een verdachte e-mailbijlage, een link van een onbekende bron, een intrigerende toevoeging die kwaadaardig bleek te zijn, of een duistere download van de internetten. Het Hgkd-virus is een geavanceerde ransomware die vaak via deze lastige manieren uw computer binnensluipt. Eenmaal binnen vergrendelt het uw bestanden en vraagt ​​het geld om ze te ontgrendelen. Het is van essentieel belang dat u voorzichtig bent wanneer u online bent, dat u niet op iets klikt dat verdacht lijkt, en dat u de verdediging van uw computer up-to-date houdt om deze infecties te voorkomen.

Hgkd

Als uw computer is aangetast door Hgkd of een soortgelijke bedreiging zoals Rzfu of Rzew, kunt u enkele tekenen opmerken, zoals dat uw bestanden plotseling ontoegankelijk worden en dat er vreemde extensies aan zijn toegevoegd, zoals ".Hgkd". Het ontvangen van berichten waarin geld wordt gevraagd om uw bestanden te ontgrendelen, vaak met een deadline, is een ander teken dat Hgkd in uw systeem zit. Uw computer kan ook trager worden en er kunnen vreemde pop-upvensters verschijnen. In sommige gevallen kunnen uw bureaubladachtergrond of bestanden worden gewijzigd in berichten van de makers van de ransomware. Als u een van deze signalen opmerkt, is het van cruciaal belang om snel te handelen en hulp te zoeken bij het verwijderen van de ransomware en het herstellen van uw bestanden.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Hgkd

.Hgkd

Er zijn enkele manieren om uw .Hgkd-bestanden te decoderen zonder het losgeld te betalen, maar deze werken mogelijk niet altijd. Soms slagen beveiligingsexperts of wetshandhavingsinstanties erin om decoderingstools te ontwikkelen die slachtoffers kunnen helpen. U moet online controleren of er beschikbare tools zijn die verband houden met de specifieke ransomware die uw computer heeft geïnfecteerd. Als u regelmatig een back-up van uw bestanden maakt op een externe schijf of een cloudservice, kunt u bovendien uw gegevens herstellen vanaf een back-up die is gemaakt vóór de ransomware-aanval. Om de stressvolle situatie van het omgaan met .Hgkd-ransomware te voorkomen, is het van cruciaal belang om over een sterke computerbeveiliging te beschikken. , update uw software regelmatig en wees voorzichtig bij het openen van e-mails of het downloaden van bestanden van onbetrouwbare bronnen.

Hgkd Extensie

Het betalen van losgeld om uw Hgkd-extensiebestanden terug te krijgen, wordt over het algemeen niet aanbevolen. Hoewel dit misschien de snelste oplossing lijkt, is er geen garantie dat de cybercriminelen u daadwerkelijk de decoderingssleutel zullen verstrekken zodra u heeft betaald. In feite moedigt het betalen van het losgeld deze criminelen alleen maar aan om hun illegale activiteiten voort te zetten. Het is beter om alternatieve opties te verkennen, zoals online zoeken naar decoderingstools die verband houden met de specifieke ransomware die uw computer heeft geïnfecteerd. Als u back-ups hebt van uw Hgkd-extensiebestanden, kunt u deze bovendien herstellen vanaf die back-ups, wat een veiligere manier is om uw gegevens te herstellen. Het is belangrijk om u te concentreren op preventie door regelmatig een back-up van uw bestanden te maken, uw software up-to-date te houden en voorzichtig te zijn bij het openen van e-mails of het downloaden van bestanden van onbekende bronnen om te voorkomen dat u überhaupt het slachtoffer wordt van ransomware-aanvallen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Hgkd

Hgkd-ransomware

Om uw computer te beschermen tegen Hgkd ransomware-aanvallen, kunt u verschillende stappen ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw besturingssysteem en software up-to-date houden, omdat updates vaak beveiligingspatches bevatten. Gebruik ook betrouwbare antivirus- en antimalwaresoftware om ransomwarebedreigingen te detecteren en te blokkeren. Wees voorzichtig bij het openen van e-mailbijlagen of het klikken op links in e-mails, vooral als deze afkomstig zijn van onbekende of verdachte bronnen. Vermijd het downloaden van bestanden van schetsmatige websites. Maak regelmatig een back-up van uw belangrijke bestanden op een externe schijf of cloudopslag, zodat u ze kunt herstellen als ze worden aangevallen. En ten slotte: informeer uzelf over de nieuwste Hgkd-ransomwaretactieken en blijf online waakzaam om te voorkomen dat u ten prooi valt aan deze kwaadaardige aanvallen.

Wat is Hgkd-bestand?

Als u een Hgkd-bestand op uw systeem detecteert, is dit hoogstwaarschijnlijk een bestand dat is gecodeerd door de ransomware die uw systeem heeft geïnfecteerd. In dit geval moet u de computer loskoppelen van internet of een ander netwerk om te voorkomen dat de malware zich verspreidt. Schakel vervolgens uw computer uit om verdere schade te voorkomen. Zoek vervolgens professionele hulp van een vertrouwde technologie-expert die de situatie kan beoordelen en u door de beste handelwijze kan leiden. Vermijd het betalen van het losgeld, omdat er geen garantie is dat u uw Hgkd-bestanden terugkrijgt en het cybercriminelen alleen maar aanmoedigt. Meld ten slotte de aanval aan wetshandhavingsinstanties, aangezien zij mogelijk kunnen helpen bij het onderzoek en mogelijk de criminelen achter de ransomware kunnen oppakken.

Leren hoe te verwijderen van de Hgkd vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Hgkd via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Hgkd
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Hgkd
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Hgkd
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Hgkd
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Hgkd
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Hgkd met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Hgkd
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Hgkd
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Hgkd
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Hgkd
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Hgkd
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Hgkd
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Hgkd
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Hgkd
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Hgkd
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Hgkd

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Hgkd
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Hgkd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.