Bedreiging Eegf

*Eegf is een variant van Stop/DJVU. Bron van claim SH kan deze verwijderen.

Eegf

Eegf is een criminele cybertool die wordt gebruikt voor het afpersen van geld – het vergrendelt de bestanden van het slachtoffer en geeft ze pas weer vrij als er betaald is. Eegf vraagt meestal om de betaling in BitCoin of een andere vergelijkbare cryptocurrency, zodat de makers hun anonimiteit kunnen behouden.

De losgeldbrief van het Eegf-virusbestand

Eegf is een zeer vervelende Ransomware-infectie, die in het geheim al uw persoonlijke bestanden kan versleutelen en u kan vragen om losgeld te betalen aan enkele anonieme hackers. De infectie werkt onopvallend en is meestal in staat om onder de radar van de meeste beveiligingsprogramma's te blijven, wat de aanval erg verrassend en onverwacht maakt. Om de situatie nog te verergeren, toont het Eegf Virus een enge melding waarin losgeld wordt gevraagd op het scherm van zijn slachtoffers, waarin wordt beweerd dat als ze niet het vereiste losgeld overmaken, ze voor altijd de toegang tot hun waardevolle bestanden zullen verliezen. Het is een populaire praktijk dat de getroffen gebruikers een deadline krijgen en tenzij het geëiste losgeld binnen het genoemde tijdsinterval wordt betaald, zullen de versleutelde bestanden hoogstwaarschijnlijk voor onbepaalde tijd worden vergrendeld. Een specifiek ding dat bovendien bijdraagt aan de prestaties van Ransomware-chantage is het feit dat het geld vaak niet in reguliere valuta wordt gevraagd, maar in cryptocurrency zoals bitcoins. De specifieke reden waarom het gebruik van bitcoins belangrijk is, is dat deze cryptocurrency bijna niet te traceren is, wat het respectievelijk mogelijk maakt voor de afperser om verborgen te blijven en zonder angst om gepakt te worden. Op deze manier kunt u, als u het gevraagde losgeld overdraagt, de cybercriminelen niet opsporen in een poging uw losgeld terug te krijgen. Dus, als je bent geïnfecteerd door Eegf en je denkt het losgeld over te dragen, weet dan dat, ongeacht of je de decoderingsdetails voor je bestanden daadwerkelijk ontvangt of niet, je geld permanent weg zou zijn. Bovendien krijgen veel gebruikers geen enkele oplossing om hun versleutelde bestanden terug te krijgen, zelfs niet nadat ze betaald hebben.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Eegf

Het Eegf-virus

Het Eegf-virus is een kwaadaardig computervirus dat wordt gebruikt om geld af te persen. Het Eegf-virus zal alle toegang tot uw meest waardevolle bestanden weigeren totdat er losgeld is betaald aan de achterliggende hackers.

Dat gezegd hebbende, zou het vrij duidelijk moeten zijn waarom het betalen van losgeld aan de hackers achter Ransomware-infectie zoals Eegf misschien niet het meest verstandige idee is. Veel beveiligingsexperts, waaronder ons "Hoe te verwijderen"-team, denken zelfs dat het zoeken naar een alternatieve oplossing voor een dergelijk probleem de beste optie is. Daarom zullen we u een mogelijke methode bieden om voor Eegf te zorgen – onze verwijderingsgids hieronder. We hebben zelfs enkele tips voor het herstellen van bestanden gegeven om u te laten zien hoe u sommige van uw versleutelde bestanden kunt terugkrijgen waar dit mogelijk is. Ondanks het feit dat we niet in staat zijn om het totale succes van de gids in alle situaties van een Ransomware-infectie te garanderen, denken we niettemin dat het uitproberen van de technieken die erin worden gegeven het allereerste moet zijn dat u moet doen zodra u zich realiseert dat uw bestanden zijn versleuteld door het virus.

Het Eegf-bestand

Het Eegf-bestand is een type versleuteld bestand dat dit virus maakt nadat het zijn versleutelingsproces op de geïnfecteerde computer heeft gestart. Het Eegf-bestand is een identieke kopie van een gebruikersbestand, met als enige verschil dat het versleuteld is en niet toegankelijk is zonder de juiste sleutel.

Het is begrijpelijk dat het wegblijven van dit soort malwarebedreigingen en het beschermen van uw systeem het beste is dat u voor uw gegevens kunt doen – het goede nieuws is dat u veel technieken kunt gebruiken om dat te bereiken. Om uw computersysteem veilig te houden, moet u ervoor zorgen dat u uw machine niet blootstelt aan veiligheidsrisico's. Het is bijvoorbeeld altijd een goed idee om de visachtig uitziende online websites te vermijden. Een ander gevaar dat u kunt ervaren tijdens het surfen op internet, zijn de verschillende soorten online spamberichten. Online gevaren van de Ransomware-familie zijn vaak opgenomen in e-mailberichten. Een goed anti-malwareprogramma van hoge kwaliteit kan u echter helpen verborgen infecties te bestrijden en malwarezenders te vangen voordat ze u schade kunnen berokkenen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Eegf

Leren hoe te verwijderen van de Eegf vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Eegf via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Eegf
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Eegf
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Eegf
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Eegf
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Eegf
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Eegf met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Eegf
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Eegf
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Eegf
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Eegf
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Eegf
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Eegf
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Eegf
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Eegf
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Eegf
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Eegf

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Eegf
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Eegf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.