Bedreiging Agvv

Agvv

Agvv is een afpersings-malwaretool van het bestandsversleutelingstype Ransomware. Door het gebruik van een geavanceerd versleutelingsalgoritme kan Agvv ervoor zorgen dat u uw bestanden niet meer kunt openen, waardoor u gedwongen wordt losgeld te betalen voor de bijbehorende decoderingssleutel. Agvv virus ransomware losgeldbrief

Agvv Ransomware is een van de nieuwste ransomware-infecties die op internet circuleert. De reden dat u nu op deze pagina bent, is waarschijnlijk omdat u de pech heeft gehad dat uw bestanden werden versleuteld door het geheime algoritme. Als dit het geval is en u zich afvraagt ​​wat u moet doen, vindt u in de volgende regels instructies voor het detecteren en verwijderen van malware van uw systeem om uw pc weer veilig te maken, evenals enkele suggesties voor herstel enkele van de versleutelde bestanden. Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat al uw bestanden worden geretourneerd, maar we raden u aan om onze onderstaande methoden uit te proberen voordat u overgaat tot meer radicale maatregelen.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Agvv

Het Agvv-virus

Het Agvv-virus is een nieuwe Ransomware-bedreiging voor het versleutelen van bestanden die in stilte alle gegevensbestanden op uw pc kan versleutelen. Het Agvv-virus zal dan een bericht op uw scherm weergeven, waarin wordt verteld dat de enige manier om de vergrendelde gegevens te herstellen is door losgeld te betalen.

Agvv Ransomware is een typische vertegenwoordiger van de Ransomware-familie die in het geheim het systeem van het slachtoffer kan infecteren en de meest waardevolle bestanden erin kan coderen. Na voltooiing van het bestandscoderingsproces plaatst het virus op het bureaublad van de geïnfecteerde machine een melding over wat er zojuist met uw persoonlijke bestanden is gebeurd. In deze melding krijgt u een ultimatum: u betaalt losgeld aan de hackers en zij geven u weer toegang tot de verzegelde bestanden, of u verliest voor altijd de toegang tot uw gegevens.

De meest waarschijnlijke distributiemethoden die worden gebruikt door Ransomware-bedreigingen zoals deze en Tgpo, Tgvv of Tghz zijn nep-kwaadaardige advertenties die er meestal uitzien als doodgewone en ongevaarlijke online advertenties, banners of pop-upberichten. Een andere veel voorkomende methode om nietsvermoedende gebruikers te infecteren, zijn verschillende soorten en vormen van online spam. Er zijn nog steeds veel mensen die vallen voor deze zeer oude en bekende techniek voor het verspreiden van malware. In de meeste gevallen wordt de malware in het spambericht opgenomen onder het mom van een ogenschijnlijk onschuldig bijlagebestand. In andere gevallen is het een Trojaans virus dat de pc al is binnengedrongen waardoor de Ransomware automatisch kan worden geactiveerd op de beoogde machine en vervolgens de bestanden kan versleutelen. Het coderingsproces begint meestal onmiddellijk nadat het cryptovirus de computer is binnengedrongen.

Het .Agvv-bestand

Het .Agvv-bestand is elk persoonlijk gebruikersbestand dat is versleuteld door het geavanceerde algoritme dat door dit virus wordt gebruikt. Het .Agvv-bestand heeft een bestandsextensie die uniek is voor deze Ransomware en geen gewoon programma kan het herkennen, waardoor het bestand ontoegankelijk is.

Removal Tool downloadenom te verwijderen Agvv

Bestanden versleuteld door het .Agvv virus

Ondanks het feit dat het uiterst zeldzaam is dat de slachtoffers van Ransomware de infectie op tijd ontdekken, voordat de codering volledig is voltooid, kan het in sommige gevallen toch gebeuren. Dit komt omdat het proces voor het versleutelen van bestanden, vooral als u veel bestanden hebt en uw processor niet een van de krachtigste is, een grote hoeveelheid systeembronnen vereist en ook enige tijd om te voltooien. Daarom kan dit in sommige gevallen leiden tot een aanzienlijke vertraging van de computer, wat u achterdochtig kan en moet maken. In de meeste gevallen zijn er echter geen specifieke symptomen, waardoor veel slachtoffers verrast worden en in paniek raken.

Het losgeld wel of niet betalen?

Als je het ons vraagt, geloven we niet dat het onmiddellijk betalen van een bepaald bedrag aan anonieme boeven de beste manier is om dit probleem aan te pakken. En hoewel de beslissing volledig aan u is, moeten we u waarschuwen dat het voldoen aan de losgeldeisen van de hackers uw computer mogelijk nog steeds niet veilig maakt voor gebruik in de toekomst en geen garantie biedt voor het volledige herstel van uw gegevens. Als u de ransomware echter verwijdert, maakt u uw pc schoon en krijgt u mogelijk de kans om uw bestandsback-ups veilig te gebruiken of om alternatieve manieren te proberen om uw gegevens te herstellen, waarbij geen losgeld wordt gevraagd door anonieme internetcriminelen.

Leren hoe te verwijderen van de Agvv vanaf uw computer

Stap 1. Verwijder Agvv via anti-malware

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Agvv
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met netwerkmogelijkheden.win7-safe-mode Bedreiging Agvv
 4. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 5. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Agvv
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Startinstellingen.win-10-startup Bedreiging Agvv
 4. Ga omlaag naar Veilige modus inschakelen (of Veilige modus met netwerkmogelijkheden).win10-safe-mode Bedreiging Agvv
 5. Druk op Opnieuw opstarten.
 6. Wanneer uw computer laadt, downloadt u anti-malware met uw browser.
 7. Gebruik anti-malware om de ransomware te verwijderen.

Stap 2. Verwijder Agvv met Systeemherstel

a) Windows 7 / Vista / XP

 1. Start → Afsluiten → Opnieuw opstarten.win7-restart Bedreiging Agvv
 2. Wanneer de pc begint te laden, blijft u op F8 drukken totdat geavanceerde opstartopties verschijnen.
 3. Selecteer Veilige modus met opdrachtprompt.win7-safe-mode Bedreiging Agvv
 4. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 5. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win7-command-prompt Bedreiging Agvv
 6. Selecteer een herstelpunt in het venster dat verschijnt en druk op Volgende. Zorg ervoor dat het herstelpunt zich vóór de infectie bevindt.win7-restore Bedreiging Agvv
 7. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

b) Windows 8/10

 1. Open het menu Start, druk op het Power-logo.
 2. Houd de toets Shift ingedrukt en druk op Opnieuw opstarten.win10-restart Bedreiging Agvv
 3. Vervolgens Problemen oplossen → Geavanceerde opties → Opdrachtprompt.win-10-startup Bedreiging Agvv
 4. Klik op Opnieuw opstarten.
 5. Typ cd restore in het venster dat verschijnt en druk op Enter.
 6. Typ rstrui.exe en druk op Enter.win10-command-prompt Bedreiging Agvv
 7. Druk in het venster dat verschijnt op Volgende, kies een herstelpunt (voorafgaand aan infectie) en druk op Volgende.win10-restore Bedreiging Agvv
 8. Druk op Ja in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Stap 3. Herstel uw gegevens

a) Methode 1. Gebruik van Data Recovery Pro om bestanden te herstellen

 1. Verkrijg Data Recovery Pro van de officiële website.
 2. Installeer en open het.
 3. Gebruik het programma om te scannen op gecodeerde bestanden.data-recovery-pro Bedreiging Agvv
 4. It-bestanden kunnen worden hersteld, het programma staat u toe dit te doen.data-recovery-pro-scan Bedreiging Agvv

b) Methode 2. Gebruik van eerdere versies van Windows om bestanden te herstellen

Om deze methode te laten werken, moet Systeemherstel zijn ingeschakeld voorafgaand aan infecties.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen.
 2. Selecteer Eigenschappen.win-previous-version Bedreiging Agvv
 3. Ga naar het tabblad Vorige versies, selecteer de versie van het gewenste bestand en klik op Herstellen.

c) Methode 3. Gebruik Shadow Explorer om bestanden te herstellen

Uw besturingssysteem maakt automatisch schaduwkopieën van uw bestanden, zodat u bestanden kunt herstellen als uw systeem crasht. Het is mogelijk om bestanden op deze manier te herstellen na een ransomwareaanval, maar sommige bedreigingen slagen erin om de schaduwkopieën te verwijderen. Als je geluk hebt, zou je bestanden moeten kunnen herstellen via Shadow Explorer.
 1. U moet het Shadow Explorer-programma downloaden, dat u kunt downloaden van de officiële site, shadowexplorer.com.
 2. Installeer en open het.
 3. Selecteer de schijf waarop de bestanden zich bevinden, kies de datum en druk op Exporteren wanneer de mappen met bestanden verschijnen.shadowexplorer Bedreiging Agvv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.